azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.973
- Πόντοι
- 38.177
Να την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
Ναι σε ολα,αλλα καλυτερα ειναι την Κυριακη για μενα
Να την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοιΝαι σε ολα,αλλα καλυτερα ειναι την Κυριακη για μενα![]()
τα ειπαμε με τον αζαζελ στο τηλεφωνο...νομιζω κυριακη ειναι καλυτερα...Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοι![]()
Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοιτα ειπαμε με τον αζαζελ στο τηλεφωνο...νομιζω κυριακη ειναι καλυτερα...![]()
Περιμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμοαν βρεθει κοινη ημερομηνια στειλε π.μ για ωρα συναντησης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμο
υγ. αλανταλα,μπουχο,φουρναρη και οποιος αλλος ενδιαφερετε δωστε παρον!![]()
για κυριακη κ εγω μεσαΠεριμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμο
υγ. αλανταλα,μπουχο,φουρναρη και οποιος αλλος ενδιαφερετε δωστε παρον!![]()
Ωραια, Θα το κανω λιγο αργα ομως γιατι εχουμε και την ΠΑΟΚΑΡΑ![]()
Υγ. οσοι πιστοι προσελθετε...αυριο μοιραζω πιμια ;)
σε εστειλα πμ δεν ξερω αν το ελαβεσ.αν ειναι μετα των αγωνα μεσα ειμαιΝα την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
κι εσύ ΠΑΟΚι είσαι μλκ μου?σε εστειλα πμ δεν ξερω αν το ελαβεσ.αν ειναι μετα των αγωνα μεσα ειμαι
ναι. αλλα πρωτα εχει χαριλαου παιζει ο εθνικοσ κ μετα εχει παοκκι εσύ ΠΑΟΚι είσαι μλκ μου?![]()
ποιος εθνικός? Ο εθνικός Σοχού!ναι. αλλα πρωτα εχει χαριλαου παιζει ο εθνικοσ κ μετα εχει παοκ
αγιονεριουποιος εθνικός? Ο εθνικός Σοχού!![]()