azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.709
- Πόντοι
- 38.177
Να την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
Ναι σε ολα,αλλα καλυτερα ειναι την Κυριακη για μενα
Να την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοιΝαι σε ολα,αλλα καλυτερα ειναι την Κυριακη για μενα
τα ειπαμε με τον αζαζελ στο τηλεφωνο...νομιζω κυριακη ειναι καλυτερα...Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοι
Ωραια, να δουμε ομως αν συμφωνουν και οι αλλοιτα ειπαμε με τον αζαζελ στο τηλεφωνο...νομιζω κυριακη ειναι καλυτερα...
Περιμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμοαν βρεθει κοινη ημερομηνια στειλε π.μ για ωρα συναντησης
Περιμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμο
υγ. αλανταλα,μπουχο,φουρναρη και οποιος αλλος ενδιαφερετε δωστε παρον!
για κυριακη κ εγω μεσαΠεριμενω να συμφωνησουν και οι αλλοι ενδιαφερομενοι για την συναντηση και μετα βγαζω ωρα και μοιραζω πιμια στον κοσμο
υγ. αλανταλα,μπουχο,φουρναρη και οποιος αλλος ενδιαφερετε δωστε παρον!
Ωραια, Θα το κανω λιγο αργα ομως γιατι εχουμε και την ΠΑΟΚΑΡΑ
Υγ. οσοι πιστοι προσελθετε...αυριο μοιραζω πιμια ;)
σε εστειλα πμ δεν ξερω αν το ελαβεσ.αν ειναι μετα των αγωνα μεσα ειμαιΝα την κανω αυτο το σ/κ βραδακι σας βολευει
κι εσύ ΠΑΟΚι είσαι μλκ μου?σε εστειλα πμ δεν ξερω αν το ελαβεσ.αν ειναι μετα των αγωνα μεσα ειμαι
ναι. αλλα πρωτα εχει χαριλαου παιζει ο εθνικοσ κ μετα εχει παοκκι εσύ ΠΑΟΚι είσαι μλκ μου?
ποιος εθνικός? Ο εθνικός Σοχού!ναι. αλλα πρωτα εχει χαριλαου παιζει ο εθνικοσ κ μετα εχει παοκ
αγιονεριουποιος εθνικός? Ο εθνικός Σοχού!