Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
μην αναρωτιέσαι φιλέ! Τρελός είμαι.
οκ G4μην αναρωτιέσαι φιλέ! Τρελός είμαι.
ολες ολες μαζι ....φτερα και πουπουλαGay 4 ???
Πραγματοποιηθηκε εχθες το βραδυ η συναντηση (δεν θυμαμαι στην σειρα ποια)στην οποια παραβρεθηκαμε 4 μελη :o 3 παλια και ενας καινουργιος ο παμε για αλλα τον κοβω να μην χανει απο δω και περα συναντηση ο παικτης! Δεν εγινε κατι το αξιοσημειωτο στην συνατηση που να χρηζει αναφορας, τα κλασικα πρωτα καντινα και μετα τσαρκα.Θα εγραφα αναφορα διπλα, αλλα η ιδιες και ιδιες ηταν οποτε δεν χρειαζεται να το κανω αυτο(οχι οτι δεν θυμαμαι τις περισσοτερες) οσοι ηταν να ρθειτε και δεν ηρθατε στην επομενη συναντηση θα κερασετε στην καντινα για τιμωρια, ετσι αποφασισαμε.Αυτα
ΦΑΚΙΡΗΣ: Ρε μήπως βλέπουνε τι παίζουμε???
Τι ειπες πάλι ρε Φακι ! Ή πουτσα που τρως στην bet σε χαζεψε!
κι εγώ ο μαλάκας δεν σε Άκουσα επηρεάστηκα από την μυρωδιά της πίτσας!Ο μεγαλος Αζαζελ του ειπε 1-1 σκορ τη Βεροια και ο τσομπανος το εβαλε ασσο Ρε αδιαφορο ματς ειναι,ανοιξε τα ματια σου...
κι εγώ ο μαλάκας δεν σε Άκουσα επηρεάστηκα από την μυρωδιά της πίτσας!
Τι να σε κανω και σενα,δεν ακους,για σημερα θα παρεις 3 ανατροπες και αρκετα ακομα,ετοιμασου να τους κανουμε να κλαψουν
αζαζελ αν εχεις κανα καλο σημειο καμια ανατροπη στειλε στο φατσοβιβλιο
Στα εστειλα
Γι αυτο δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις?Τι να σε κανω και σενα,δεν ακους,για σημερα θα παρεις 3 ανατροπες και αρκετα ακομα,ετοιμασου να τους κανουμε να κλαψουν
Γι αυτο δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις?
Απο τη πολυ κονομα?