mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ηρέμηστε ρε ένας ένας!κυριακη κανω συναντηση θα ερθει κανενας
ηρέμηστε ρε ένας ένας!κυριακη κανω συναντηση θα ερθει κανενας
γιατι ρε φιλε...θα πεσουν τα τσιμεντα λεμε!δυσκολο το βλεπω για μενα > > > > > >
Ειναι να μην παρουμε φορα..καθε μερα θα κανουμε και απο μια ρε φιλεηρέμηστε ρε ένας ένας!
Μάζεψε μας ...... Τα Μελέγιατι ρε φιλε...θα πεσουν τα τσιμεντα λεμε! Ειναι να μην παρουμε φορα..καθε μερα θα κανουμε και απο μια ρε φιλε
Μάζεψε μας ...... Τα Μελέ
Αυτό το βλέπουμε δεν μου αρεσει!!!!συναντηση γιγαντων για καφε...λαγνος μπουχος σπιλλερ και μανδριλενος το βραδυ εχουμε συναντηση....για τσαρκα και βλεπουμε
ρε θα σε κραξω εσυ εισαι ο πρωτος που εμαθε τι θα γινει μεταΑυτό το βλέπουμε δεν μου αρεσει!!!!
:S :S :S :S :S :S :S :S
Azazel η φώτο απ'τις μπουγάτσες..που είναι;;;
Ωραιες...μπουγατσες!!!!!!Θα τις βαλω με σκρινσοτ γιατι μια ωρα προσπαθω και δεν μπορω να τις ανεβασω,Αντισθενη κουραστικο κατανταει,κανε κατι με τις φωτογραφιες,ελεος δλδ να ουμε..
την ιδια ημερομινια που εγινε και η πρωτη θα το κανουμε...κατσε να μπει ο ειδικος να μας πει ποτε ειχε γινει. ;)καλη ιδεα....αλλα να το κανουμε σαββατο η κυριακη...
Αυτή είναι δική μου! Ώρα για γλέντι.την ιδια ημερομινια που εγινε και η πρωτη θα το κανουμε...κατσε να μπει ο ειδικος να μας πει ποτε ειχε γινει. ;)
περιμενουμε ενημερωση απο τον μπουξ....οταν εχω νεα θα σε παρω τηλεφωνο....Για ποτε λετε δηλαδη ρε αλανια?