azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Εγω γιαυτο εστειλα χωρις να θελω να σας αλλαξω τα σχεδια...
Οχι,οχι εισαι και συ,σιγουρα μεσα στα σχεδια μας
Εγω γιαυτο εστειλα χωρις να θελω να σας αλλαξω τα σχεδια...
στο ts14 πας?Εγω γιαυτο εστειλα χωρις να θελω να σας αλλαξω τα σχεδια...
Οχι δε θα μεχετε δει καπου ...γιαυτο κ ειπαστο ts14 πας?
μπορεί και κάποιοι να σε ξέρουν!Οχι δε θα μεχετε δει καπου ...γιαυτο κ ειπα
Μπορει!!μπορεί και κάποιοι να σε ξέρουν!
Μπορει!!
Αν καλεστω φυσικα κ ερχομαιΑφηστε τα μισολογα και ελα για επετειακα γαμησια στην επετειακη συναντηση
Αν καλεστω φυσικα κ ερχομαι
ξεκολλα Μαλέα ! Αρχίζει κάτι και δεν είναι καθόλου αστείο για κάποιους!Μπουξο,ξυπνα...
Ο λαγνος δεν σου εστειλε ακομα πμ?
Παντως ενημερωτικαξεκολλα Μαλέα ! Αρχίζει κάτι και δεν είναι καθόλου αστείο για κάποιους!
εγω παντως προσωπικα δεν γνωριζω την νικολ..μπορεί και κάποιοι να σε ξέρουν!
θα θελες όμως να την γνωρίσεις!εγω παντως προσωπικα δεν γνωριζω την νικολ..
εγω σε ολους οσους στελνουν μηνυματα απαντω και οποιος θελει να με γνωρισει δεν εχω κανενα προβλημα η κολλημα.....να σε θυμισω με αυτο τον τροπο γνωριστηκαμε τα μελη του σαιτ.... μυνημα τηλεφωνο.....κ.τ.λ.θα θελες όμως να την γνωρίσεις!
να ερθει και η (κοπελια) μαζι μας βρεε!! ε αζαααααααααααα;θα θελες όμως να την γνωρίσεις!
εγω σε ολους οσους στελνουν μηνυματα απαντω και οποιος θελει να με γνωρισει δεν εχω κανενα προβλημα η κολλημα.....να σε θυμισω με αυτο τον τροπο γνωριστηκαμε τα μελη του σαιτ.... μυνημα τηλεφωνο.....κ.τ.λ.
ζητά το κι εσύ!Ζητα το τηλεφωνο απο τη Νικολ
οοοοοοοοοοοοο θα γινει επιιιιιιικ η συναντηση αυτηηηηηηηη!!Ζητα το τηλεφωνο απο τη Νικολ
εκανα μια γενικη τοποθετηση....γνωριζεις τον τροπο σκεψης μου σε οτι εχει να κανει με αυτα τα θεματα....Ζητα το τηλεφωνο απο τη Νικολ
κοταειιιιι αυτοςζητά το κι εσύ!