travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εγω ο φακιρης ο μανδριλενος ο μπουξ..Ειναι κανενας απο αυτους ΠΑΟΚ
εγω ο φακιρης ο μανδριλενος ο μπουξ..Ειναι κανενας απο αυτους ΠΑΟΚ
Φακιρη ,μαδριλενο δεν τους ξερω αλλα ο αλλος που λες φετος τον πηγαμε σε κανα δυο ματσακια..αλλιως την ΤΟΥΜΠΑ θα την εβλεπε με κυαλιαεγω ο φακιρης ο μανδριλενος ο μπουξ..
Φακιρη ,μαδριλενο δεν τους ξερω αλλα ο αλλος που λες φετος τον πηγαμε σε κανα δυο ματσακια..αλλιως την ΤΟΥΜΠΑ θα την εβλεπε με κυαλια
χαχα ετσι,ετσι.. αλλα οταν παει φωναζει το παοκι δεν καθεταιε ειναι λιγο του καναπε....
εγω ρε συ 40 χρονων ειμαι και οταν φευγω απο το γηπεδο φευγω με κλειστη φωνη.....ο νεος δεν θα φωναξει;;;;;;;;;;;χαχα ετσι,ετσι.. αλλα οταν παει φωναζει το παοκι δεν καθεται
ρε μαλακές γουσταρω γήπεδο! εχθες ξενερωσα πως να το κάνουμε δεν χωνεύεται ρε ....... με τους χίλια χρόνια και δεν τους πατησα!ε ειναι λιγο του καναπε....
Ο νεος εχει συνεχεια αλλου το μυαλο του...αλλη ειναι η μεγαλη του καψουρα και οχι ο ΠΑΟΚεγω ρε συ 40 χρονων ειμαι και οταν φευγω απο το γηπεδο φευγω με κλειστη φωνη.....ο νεος δεν θα φωναξει;;;;;;;;;;;
βλεπε ακου σωπα.... ;) ;) ;) ;) ;)Ο νεος εχει συνεχεια αλλου το μυαλο του...αλλη ειναι η μεγαλη του καψουρα και οχι ο ΠΑΟΚ
βλεπε ακου σωπα.... ;) ;) ;) ;) ;)
η διακριτικοτητα ειναι ικανοτητα...βλεπεις τι γινεται ακους αυτα που λεγονται και δεν τα διαδιδεις
βλεπε-ακου-σωπα...η διακριτικοτητα ειναι ικανοτητα...βλεπεις τι γινεται ακους αυτα που λεγονται και δεν τα διαδιδεις
τα χερια εξω απο την κουβερταΗ εμπειρια η δικια μου λεει οτι πρεπει να την πεσω.. γιατι σε λιγο δεν θα λειτουργει σωστα το μυαλο. αντε γεια
την πέμπτη σε περιμένουμε!Η εμπειρια η δικια μου λεει οτι πρεπει να την πεσω.. γιατι σε λιγο δεν θα λειτουργει σωστα το μυαλο. αντε γεια
χαχα τα χω κοψει αυτα ρε απο 17 χρονονετα χερια εξω απο την κουβερτα
Μπαα δυσκολα λογο χρηματων να ερθω γηπεδο...αν θελετε κυριακη κανονιζουμε πριν το ματς καμια ταβερνα και εκει το τι θα κανουμε μετα το ματς.την πέμπτη σε περιμένουμε!
δλδ μλκ έγινες πάλι Διοργανωτής Ναουμε? :o