travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ολοι οι γλυκοτσουτσουνοι εδω μαζευτηκαμε
ολοι οι γλυκοτσουτσουνοι εδω μαζευτηκαμε
τον αρθουρο δεν θα τον καλεσεις;;;;;;;;;;;;;;;εγω μεσα ειμαιλαγνε παμε να παρουμε παρτουζα τη Νινα?
τον αρθουρο δεν θα τον καλεσεις;;;;;;;;;;;;;;;εγω μεσα ειμαι
............................καλα για την παρτουζα την νινα την ρωτησαμε;;;;;;;;;;;;;;;Ρε συ,θα θελει να καρφωσουμε αυτον και οχι τη Νινα
............................καλα για την παρτουζα την νινα την ρωτησαμε;;;;;;;;;;;;;;;
ειναι αυτο που λενε 1000 καλοι χωρανε
Εννοειται το τι θα κανει μετα την συναντηση ο καθενας η τι κανει στην προσωπικη του ζωη ειναι δικο του θεμα. Εγω απλα λεω να μην χρησιμοποιειτε μερικοι την συναντηση που κανουμε για την τσαρκα στα στουντιο για αλλα πραγματα ασχετα οπως ειναι η τρανς και τα μαγαζια που εχουν η δουλευουν σε αυτα. Ενταξει συζητηστε το εδω περα εμενα δεν με πειραζει αλλα νομιζω θα ηταν καλυτερο να ανοιγατε ενα θεμα για συναντηση σε μαγαζια η περιοχες που εχει τρανς η να γραφατε σε θεματα με τρανς.καλησπερα σε ολα τα παιδια...προς αποφυγη παρεξηγησεων ...κυριως στοχος της συναντησης ειναι η μπουρδελοτσαρκα και ο χαβαλες...μετα το τελος της συναντησης το που θα παει ο καθενας ειναι δικο του θεμα...τωρα αν αποφασισουμε να παμε καπου ολοι μαζι υπαρχουν πολλα club και μπουζουκια στην σαλονικα...διαθεση πιστευω οτι θα υπαρχει λεφτα να δουμε αν θα υπαχουν
εδω ειμαι ρε....τρελεεε!!!δεν το ξεχασα αλλα ειπαμε 1 βδομαδα μετα το πασχα..γιατι κανονισαμε πολυ συχνα τα προηγουμενα!!!οποτε ειναι νωρις να πω ημερομηνια απο τωρα..εκει 18-19 του μηνος πιστευω ειναι καλα!!!ρε μλκ πείτε τπτ τον Φούρναρη! Ξέχασε οτι είναι Διοργανωτής!
Αζαζελ και Spiler θέλουμε μια δήλωση για την συνάντηση που έρχεται!!!
Είσαι ωραιοοοοςςςςςΤι δήλωση θέλεις πάλι;;; Εννοείται ότι άμα γίνει απογευματάκι Κυριακής θα είμαι εκεί!
Πόλλα ζητας . Εδώ κάποιοι λένε με γεμάτο στομάχι δεν μπορούν να μαμησουν....Βρε, θα έχει τελειώσει η νηστεία τότε... Κανένα κοντοσούβλι να πάρει ή κανένα κοκορέτσι πες του...
Τι δήλωση θέλεις πάλι;;; Εννοείται ότι άμα γίνει απογευματάκι Κυριακής θα είμαι εκεί!Αζαζελ και Spiler θέλουμε μια δήλωση για την συνάντηση που έρχεται!!!
Ναι Ναι! Και το Τσίρκο πρεπει να ζησει Μεγάλες Στιγμές!Να τους πάμε μέχρι το Τσίρκο τότε να στρώσουν χαρακτήρα...