Επισκέπτης
παρε και ενα πιεμ πριν φυγειςΚαλοοοο ! Άντε Μαλέα Τα Μελέ
παρε και ενα πιεμ πριν φυγειςΚαλοοοο ! Άντε Μαλέα Τα Μελέ
Bonjour ρε αλανι Ρατ! Να σε βλέπουμε θέλουμε πιο συχνα εδώ πέρα!Hello κι απο μένα αγαπητοί Μπακαγιόκοι..Εγαμήθην στη δουλειά τον τελευταίο καιρό εξού και η απουσία μου απ'τα τσαρκο-πορνο-δρώμενα (αν εξαιρέσουμε μια στοχευμένη καταδρομική στο Αλινάκι σε ανύποπτο χρόνο..) Σας βλέπω όλους καλά και με χαροποιεί όμως
μπες στην μπουρδελοκατασταση... :S :S :SΡε Μαλέα Λαγνε βρηκες τπτ στο γούστου σου?
γαμησες μουνακι που έμοιαζε την Ιωάνναμπες στην μπουρδελοκατασταση... :S :S :S
καλα θα ηταν αλλα....γαμησες μουνακι που έμοιαζε την Ιωάννα
Δεν πειράζει ολά είναι στο πρόγραμμα! εχθες αν με επαιρνες θα με εβρισκες εκεί κοντά με τον Τζαμαϊκανό!καλα θα ηταν αλλα....
τι κανατε εκει τριγυρω ομορφοπαιδα;;;;;;;;;;; εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;για πες.....Δεν πειράζει ολά είναι στο πρόγραμμα! εχθες αν με επαιρνες θα με εβρισκες εκεί κοντά με τον Τζαμαϊκανό!
σήκωσε λίγο το πάνω κεφαλακι σου και διάβασε ρε Μαλέα!τι κανατε εκει τριγυρω ομορφοπαιδα;;;;;;;;;;; εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;για πες.....
Περασαμε μια βολτα απ τον βαρδαρη ρε τυπε τι αλλο να κανουμε.. :S Ασχετο αλλα ο βαρδαρης ειναι στην καλυτερη του φαση απο σο τον θυμαμαι αναβαθμιστηκε αρκετα, αλλα ποιος ενδιαφερεται για αυτα εμας μας εμεινε η περιοδο της παρακμης του με τα γραφικα του μπουρδελακια.τι κανατε εκει τριγυρω ομορφοπαιδα;;;;;;;;;;; εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;για πες.....
εχεις απολυτο δικιο...με τις αναμνησεις εχουμε μεινει.... :S :SΠερασαμε μια βολτα απ τον βαρδαρη ρε τυπε τι αλλο να κανουμε.. :S Ασχετο αλλα ο βαρδαρης ειναι στην καλυτερη του φαση απο σο τον θυμαμαι αναβαθμιστηκε αρκετα, αλλα ποιος ενδιαφερεται για αυτα εμας μας εμεινε η περιοδο της παρακμης του με τα γραφικα του μπουρδελακια.
που θες να ξέρω ? Ξέρω οτι εκδήλωσε ενδιαφέρον σε κάποιον απο Εμας!Ποιος θα ερθει Μπουξο?
που θες να ξέρω ? Ξέρω οτι εκδήλωσε ενδιαφέρον σε κάποιον απο Εμας!
Κάλα εσένα η μαλακιά βγήκε για σένα!Μα τι τρολλακι εισαι ρε παιδι μου εσυ
Μπουξο ελπιζω να εχει καλο καιρο τη μερα της συναντησης
Κάλα εσένα η μαλακιά βγήκε για σένα!