Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Hello κι απο μένα αγαπητοί Μπακαγιόκοι..Εγαμήθην στη δουλειά τον τελευταίο καιρό εξού και η απουσία μου απ'τα τσαρκο-πορνο-δρώμενα (αν εξαιρέσουμε μια στοχευμένη καταδρομική στο Αλινάκι  :tits: σε ανύποπτο χρόνο..) Σας βλέπω όλους καλά και με χαροποιεί όμως  :grin:

Επισκέπτης
Γεια σου ρατ  :grin: το αλινακι που λες το εχω παρει μια δυο φορες πριν περιπου 2 χρονια στο ν.ουρανου,  αν και σαν παρουσια μ'αρεσε... μεσα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο και απο τοτε δεν ξαναπηγα μαζι της.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Hello κι απο μένα αγαπητοί Μπακαγιόκοι..Εγαμήθην στη δουλειά τον τελευταίο καιρό εξού και η απουσία μου απ'τα τσαρκο-πορνο-δρώμενα (αν εξαιρέσουμε μια στοχευμένη καταδρομική στο Αλινάκι  :tits: σε ανύποπτο χρόνο..) Σας βλέπω όλους καλά και με χαροποιεί όμως  :grin:
Bonjour ρε αλανι Ρατ! Να σε βλέπουμε θέλουμε πιο συχνα εδώ πέρα! :rockon:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Bonjour και bon nuit..κι εγώ θέλω να με βλέπω πιο συχνά εδώ :grin: αλλά βλέπεις τι ώρες μπαίνω και γράφω.. Για το Αλινάκι δίκιο έχεις Τζαμαϊκανέ, αλλά εμένα είναι αδυναμία μου, οπότε είναι καθαρά υποκειμενική η άποψη! Τα μελέ συντσαρκαδόροι :rockon:  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Μαλέα Λαγνε βρηκες τπτ στο γούστου σου? :erection: :erection:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν πειράζει ολά είναι στο πρόγραμμα!  :grin: εχθες αν με επαιρνες θα με εβρισκες εκεί κοντά με τον Τζαμαϊκανό! :rockon:
τι κανατε εκει τριγυρω ομορφοπαιδα;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;για πες..... :grin: :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
τι κανατε εκει τριγυρω ομορφοπαιδα;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;για πες..... :grin: :grin:
σήκωσε λίγο το πάνω κεφαλακι σου  :erection: και διάβασε ρε Μαλέα!
Αν ερχοσουν θα ζητουσες  :helpplea: Πολλά χιλιομετρα φίλος! :grin:

Επισκέπτης
Περασαμε μια βολτα απ τον βαρδαρη ρε τυπε τι αλλο να κανουμε..  :S  Ασχετο αλλα ο βαρδαρης ειναι στην καλυτερη του φαση απο σο τον θυμαμαι αναβαθμιστηκε αρκετα, αλλα ποιος ενδιαφερεται για αυτα εμας μας εμεινε η περιοδο της παρακμης του με τα γραφικα του μπουρδελακια.  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Περασαμε μια βολτα απ τον βαρδαρη ρε τυπε τι αλλο να κανουμε..  :S   Ασχετο αλλα ο βαρδαρης ειναι στην καλυτερη του φαση απο σο τον θυμαμαι αναβαθμιστηκε αρκετα, αλλα ποιος ενδιαφερεται για αυτα εμας μας εμεινε η περιοδο της παρακμης του με τα γραφικα του μπουρδελακια.  :grin:
εχεις απολυτο δικιο...με τις αναμνησεις εχουμε μεινει.... :S :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κάποιος μου σφύριξε οτι θα ρθει κι άλλος στην Συνάντηση! :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ποιος θα ερθει Μπουξο?

azazel