mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ΑΣΕ ρε μέχρι και στο τηλ. που με παίρνεις βρεχειπαντως γκαντεμοσκυλο δεν ειμαι καλα τα λεω μπουχε;;;;;;;;;;;;;
ΑΣΕ ρε μέχρι και στο τηλ. που με παίρνεις βρεχειπαντως γκαντεμοσκυλο δεν ειμαι καλα τα λεω μπουχε;;;;;;;;;;;;;
ποσες πανσετες θελεις ρε φιλε για να πας να χτυπησεις καρτα στην τουαλετα;;;;;;;;;;θες παλι να μας παει πύραυλο Μαλέα μου
ποσες πανσετες θελεις ρε φιλε για να πας να χτυπησεις καρτα στην τουαλετα;;;;;;;;;;
ρε μλκ πείτε τπτ τον Φούρναρη! Ξέχασε οτι είναι Διοργανωτής!αν σε πιασει χεσιμο μπουχε γραψε στο θρεντ ενημερωση για χεσιμο
ρε μλκ πείτε τπτ τον Φούρναρη! Ξέχασε οτι είναι Διοργανωτής!
εχεις παρατηρήσει οτι δεν βάζω μουστάρδα!Αμα ειναι απο τον αλβανο με 2 εισαι ετοιμος για μερεντα
μπουχε...επειδη εισαι ο μικροτερος ηληκιακα στην παρεα εσυ εισαι ο διοργανωτης...που να τρεχουμε εμεις τα πουρα... :S :S :S :SΣε καθε νεα συναντηση αλλαζει ο διοργανωτης?
εθελοντικά την πήρε!Σε καθε νεα συναντηση αλλαζει ο διοργανωτης?
το καλοκαιράκι εγώ ξανά Διοργανωτής!μπουχε...επειδη εισαι ο μικροτερος ηληκιακα στην παρεα εσυ εισαι ο διοργανωτης...που να τρεχουμε εμεις τα πουρα... :S :S :S :S
το καλοκαιράκι εγώ ξανά Διοργανωτής!
θα κανουμε καταδρομικη το καλοκαιρι εκει που δυλευει να μας κερασει καφε...Ελπιζω να μη μας τραβας παλι μερες και ωρες εργασιας
θα κανουμε καταδρομικη το καλοκαιρι εκει που δυλευει να μας κερασει καφε...
θα σας τεντωσω! Θα ζητατε μπύρα απεγνωσμεναΕλπιζω να μη μας τραβας παλι μερες και ωρες εργασιας
θα σας τεντωσω! Θα ζητατε μπύρα απεγνωσμενα
πετάω μπάζα λέει τσιπούρα δεν πινωΛοιπον Σαββατο πεταω μπαζα,ελα να βοηθησεις και μετα κερναω τσιπουρακι,θα σε κανω φιτ λεμε
πετάω μπάζα λέει τσιπούρα δεν πινω
Ρακομελα πινω με κανένα γκομενακι φυσικά! Έτσι για να νιωσειΔεν πινεις τσιπουρα?
Ρακομελα πινω με κανένα γκομενακι φυσικά! Έτσι για να νιωσει
Κάλο.... Άντε Μπακαγιοκοι Τα ΜελέΤα γκομενακια πουτσομελα θελουν,οχι ρακομελα :2funny