mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ρε τους Μπακαγιοκους! Ωχ το βλέπω ανακαινισμένο το μαγαζάκι την επόμενη Μερά!Δεν εχω παει ποτε σ'αυτο το μαγαζι ψηνομαι για την επομενη συναντηση
Ρε τους Μπακαγιοκους! Ωχ το βλέπω ανακαινισμένο το μαγαζάκι την επόμενη Μερά!Δεν εχω παει ποτε σ'αυτο το μαγαζι ψηνομαι για την επομενη συναντηση
ο μπουχος επαθε ενα μικρο σοκ....εσυ να δουμε....χαλαρη διαθεση να υπαρχει....και ολα γινονται...
εσυ κανονισε οταν θα παμε στο μαγαζι να σκεφτεσαι να φυγεις για να πας για καταθεση οπως την αλλη φοραΡε τους Μπακαγιοκους! Ωχ το βλέπω ανακαινισμένο το μαγαζάκι την επόμενη Μερά!
και εγω νομιζα το πουρο της παρεας ειμαι εγωΕγω δεν εχω τετοια θεματα,σκεψου τα παιδια που εχουν το μπιγκαρουν ειναι πελατες μου και ειμαι χρονια στη νυχτα.Πρωτα γεννηθικα εγω και μετα εμφανιστηκε η νυχτα
Εγώ είμαι Μπουρδελο-Λαγνοςεσυ κανονισε οταν θα παμε στο μαγαζι να σκεφτεσαι να φυγεις για να πας για καταθεση οπως την αλλη φορα
Εγώ είμαι Μπουρδελο-Λαγνος
Εγώ είμαι Μπουρδελο-Λαγνος
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε
το πρωτο ποιο είναι?Μολις βρηκες ονομα για το τριτο προφιλ σου
το πρωτο ποιο είναι?
15-1το πρωτο ποιο είναι?
Μη πας για υπνο,ετοιμασε το κλωνοπροφιλ και μετα πανε
καλο βραδυ φιλαρακι...εγω σε αφηνω βρες τα με τον azazelΡε μλκ αφήστε με να κοιμηθώ
Κάλο βραδύ φιλέ και σε ολά τα αλάνια που γράφουμε παρέα τα χιλιομετρακαλο βραδυ φιλαρακι...εγω σε αφηνω βρες τα με τον azazel
ακομα να κοιμηθεις μαλεα;;;;;;;;;; και τα χερια πανω απο τις κουβερτες.....Κάλο βραδύ φιλέ και σε ολά τα αλάνια που γράφουμε παρέα τα χιλιομετρα
Μπουρδελο-Λαγνος κι ΕΣΥ Παιχταρα μου σαν κι εμένα!Παιδια αμα θελετε καντε μια ξεχωριστη συναντηση για να πατε σε τρανς! Να ξερετε οτι εδω μεσα ειναι καποιοι που δεν θελουν να περνανε ουτε απ εξω απο τετοια μαγαζια.