travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
εισαι και γαμω τα παιδια φιλαρακι...είμαι λίγο Μούτρο
εισαι και γαμω τα παιδια φιλαρακι...είμαι λίγο Μούτρο
γι αυτό όποιον Λεώ έρχεται με τα 1000 στις τσαρκεςεισαι και γαμω τα παιδια φιλαρακι...
νωρις πεστου το θυμηθηκε, σε λιγες μερρες θα κλεισουμε μισο χρονο απ την πρωτη συναντησηΝεος παίχταρας Ερχεται με τα 1000 στην επόμενη Συνάντηση
Τελικά οι guest star κλέβουν την παράσταση!
εγω με μπλουζα γαμαω τρανς...Εγω θα ερθω με μια σημαια του ΑΡΗ για να με καταλαβουν ολοι
εγω με μπλουζα γαμαω τρανς...
θα το γυρισω στο χαβαλε....το εχει τερματισει ο τυπος...Θα ερθει και ο αρτουρος με μπλουζα βαλτε μου δαχτυλο δεν ειναι ανωμαλο και μ'αρεσει
θα το γυρισω στο χαβαλε....το εχει τερματισει ο τυπος...
ειμαι στρεητ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣΡε συ καραπουσταρα ειναι αυτος και ψαχνει γαμιαδες
θα ενημερωσω το 2μετρο ξανθο οτι θα παμε μαζι...χαρες που θα κανειΑζαζελ ψηνεσαι να σε παει ο Λάγνος στο TS 14 μετα την τσαρκα?
Αζαζελ ψηνεσαι να σε παει ο Λάγνος στο TS 14 μετα την τσαρκα?
Με τον Λαγνο πήγαμε την προηγούμενη βδομαδαΝομιζω εκλεισε αυτο
εχασες φιλαρακι η ιωαννα εκανε εξαιρετικο σωου...δεν καθισες μεχρι αργα... :S :S :S :SΜε τον Λαγνο πήγαμε την προηγούμενη βδομαδα
εχασες φιλαρακι η ιωαννα εκανε εξαιρετικο σωου...δεν καθισες μεχρι αργα... :S :S :S :S
ο μπουχος επαθε ενα μικρο σοκ....εσυ να δουμε....χαλαρη διαθεση να υπαρχει....και ολα γινονται...Δεν εχω παει ποτε σ'αυτο το μαγαζι ψηνομαι για την επομενη συναντηση