Επισκέπτης
Για πατσατσιδικο δεν ξερω για μπουζουξιδικο ξερω.. ρε τι μαλεας εισαι...ναι ναι γι αυτό το λέω! Εκεί διπλά στο τσίρκο δεν είχε ενα πατσατσιδικο
Για βοήθησε λίγο τι ηταν!
Για πατσατσιδικο δεν ξερω για μπουζουξιδικο ξερω.. ρε τι μαλεας εισαι...ναι ναι γι αυτό το λέω! Εκεί διπλά στο τσίρκο δεν είχε ενα πατσατσιδικο
ναι ρε στο μπουζουξιδικο ήμουνα θαμώνας Οραμα νομιζω το λέγανε και είχε και διπλά σουπατζιδικο! Άλλα τα γκομενακια γουσταραν παντσεταΓια πατσατσιδικο δεν ξερω για μπουζουξιδικο ξερω.. ρε τι μαλεας εισαι...
Δεν ξερω απο τετοια παιδακι μου, βρε καποιον σχετικο. Εμεις τα νιατα μας τα φαγαμε σε παρτακια στο μυλο, μπουτικ ( Fever ) ντεκα,νεραιδα και πιο προσφατα μπλοκ 33 κ.αναι ρε στο μπουζουξιδικο ήμουνα θαμώνας Οραμα νομιζω το λέγανε και είχε και διπλά σουπατζιδικο! Άλλα τα γκομενακια γουσταραν παντσετα
αρε κωλοπαιδο στα πιπινια μεσά ήσουν! Τι να πούμε και εμείς οι 40 αρηδες για την δεκαετία του 80 με 90!Δεν ξερω απο τετοια παιδακι μου, βρε καποιον σχετικο. Εμεις τα νιατα μας τα φαγαμε σε παρτακια στο μυλο, μπουτικ ( Fever ) ντεκα,νεραιδα και πιο προσφατα μπλοκ 33 κ.α
Κατσε να σκασει μυτη ο αζαζελ να κονομησουμε απο το λαιβ. και σιγουρα κατι σε 3 θα παρεις
Φευγω γιατι δεν μπορω να διαβαζω αλλο της μλκ σου αυριο μιλαμε για το ποτε θα γινει το εγκλημα!αρε κωλοπαιδο στα πιπινια μεσά ήσουν! Τι να πούμε και εμείς οι 40 αρηδες για την δεκαετία του 80 με 90!
Στάσου Μυγδαλα!!! Οκ τα Μελέ ρε Τζαμαικανε ΑλανιΦευγω γιατι δεν μπορω να διαβαζω αλλο της μλκ σου αυριο μιλαμε για το ποτε θα γινει το εγκλημα!
ναι ναι γι αυτό το λέω! Εκεί διπλά στο τσίρκο δεν είχε ενα πατσατσιδικο
Γιώργος Ξανθιωτης Τσικουλατα
Δεν ξερω απο τετοια παιδακι μου, βρε καποιον σχετικο. Εμεις τα νιατα μας τα φαγαμε σε παρτακια στο μυλο, μπουτικ ( Fever ) ντεκα,νεραιδα και πιο προσφατα μπλοκ 33 κ.α
Αμα εναποθεσουμε της ελπιδες μας στο λαιβ σου. θα φαμε θα πιουμε και νηστικοι θα κοιμηθουμε.Το λαιβ μας δινει τα σαντουιτς και τα γαμησια
Αμα εναποθεσουμε της ελπιδες μας στο λαιβ σου. θα φαμε θα πιουμε και νηστικοι θα κοιμηθουμε.
Αζαζελ εναν θεσσαλονικιο χοντρουλη που έμοιαζε τον Γιώργο Αλκαίο πως τον λεγανε!? Αν το βρεις προσκυναω Μου διαφεύγει το ονομα
όχι ρε χοντρός με μαυρο μαλλί είναι!Σταυρο Ζουμπα?
όχι ρε χοντρός με μαυρο μαλλί είναι!
Κωνσταντίνος Καραγγελης μάζι με Γιώργο ΞανθιωτηΝτεν τιμαμε,παω για καφε και μετα δουλεια,αντε καλη συνεχεια και αμα το θυμηθεις γραψτο για να το δω το βραδυ
ΑΚΥΡΟ. Εχουμε καινουργιο διοργανωτη! απο δευτερα & καινουργια ανακοινωση.Λοιπον δηλωστε σε πμ (σε εμενα) οσοι επιθυμειτε να παραβρεθειτε στην επομενη συναντηση μελων της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης.Ευχαριστω
Ω ρε που παμεΑΚΥΡΟ. Εχουμε καινουργιο διοργανωτη! απο δευτερα & καινουργια ανακοινωση.