Επισκέπτης
χαχα εχεις δικιο σπιλλερ, του χρονου εχουμε δισεκτο ετος και παει 29 ο φλεβαρς
Έλα να πέφτουν οι μέρες στο τραπέζι... Τι λέτε για το επόμενο Σ/Κ;Με τον μπακαγιοκο που μπλεξαμε θα φάμε μονο απο το σελφ σέρβις! Ντοματουλα , κρεμμυδάκια και πατατες : Α! Θα τον μαμησω παρακρατικα
σόρυ, αλλά εσύ δεν είπες ότι δεν αναλαμβάνεις ξανά συνάντηση;;; εγώ είπα, το επόμενο Σ/Κ, οι άλλοι να πούνε μένει :pπειτε ολοι απο μια ημερομηνια για να την βαλω σε ψηφοφορια και να αποφασισει ο λαος ποτε θα γινει
Αν προσεξες στην προηγουμενη που δεν ηρθα ειπα να αναλαβει καποιος αλλος και δεν δεχτηκε κανενας. ;) Μετα ειπα τον μπουχο αν θελει να αναλαβει αυτος γιατι οπως πηγαινε η δουλεια ακομα θα ψαχνατε διοργανωτη. συμφωνω για το επομενο σ/κ πρωι προς μεσημερι ομως.σόρυ, αλλά εσύ δεν είπες ότι δεν αναλαμβάνεις ξανά συνάντηση;;; εγώ είπα, το επόμενο Σ/Κ, οι άλλοι να πούνε μένει :p
Σε βλέπω για σούβλισμα με φρατζόλα του φούρναρη :p Για μεσημεράκι μια χαρά μου ακούγεται, αλλά να προσδιορίσουμε τη μέρα λίγο καλύτερα ;)Αν προσεξες στην προηγουμενη που δεν ηρθα ειπα να αναλαβει καποιος αλλος και δεν δεχτηκε κανενας. ;) Μετα ειπα τον μπουχο αν θελει να αναλαβει αυτος γιατι οπως πηγαινε η δουλεια ακομα θα ψαχνατε διοργανωτη. συμφωνω για το επομενο σ/κ πρωι προς μεσημερι ομως.
γιατί ρε, τι έχει το σ/κ;Όχι σ/κ ρε μαγκες
Θα βγει με το γκομενακιγιατί ρε, τι έχει το σ/κ;
στα αρχίδια μου οι γκομενες! Ζω για τις συναντησειςΘα βγει με το γκομενακι
Θες να την κανουμε παρασκευη φιλε, οτι πεις εσυστα αρχίδια μου οι γκομενες! Ζω για τις συναντησεις
Για καθημερινη λεμε ρε ψιλετο αλλο σουκου ρε παιδια...οχι αυτο π ερχεται θα κατεβω στο γκομενακιιιι!!!το αλλο το αλλοοοοοοοοο!!!!!!
Ρε φούρναρη, για την άλλη εβδομάδα λέμε, όχι για Σ/Κ!το αλλο σουκου ρε παιδια...οχι αυτο π ερχεται θα κατεβω στο γκομενακιιιι!!!το αλλο το αλλοοοοοοοοο!!!!!!
Τσάρκα, γέλιο, ατάκες, μπλα μπλα, κανένα :knockingb: και παντσετούλα με μπύρα ή ρετσίνα... Αυτά παίζουν...Τι σκηνικό παίζει παιδιά, ενημερώστε και εμάς τους νέους?
Επ... φιλαρακι εισαι λαθοςΡε φούρναρη, για την άλλη εβδομάδα λέμε, όχι για Σ/Κ!
Τσάρκα, γέλιο, ατάκες, μπλα μπλα, κανένα :knockingb: και παντσετούλα με μπύρα ή ρετσίνα... Αυτά παίζουν...
Ξέχασα, εσύ ρίχνεις και κανένα φιλάκι :pΕπ... φιλαρακι εισαι λαθος
Για την μερα συναντησης το λεω ρε σπιλλερΞέχασα, εσύ ρίχνεις και κανένα φιλάκι :p