Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Για την άλλη εβδομάδα δεν το κανονίσαμε ρε συ;Για την μερα συναντησης το λεω ρε σπιλλερ
Για την άλλη εβδομάδα δεν το κανονίσαμε ρε συ;Για την μερα συναντησης το λεω ρε σπιλλερ
οχι.Για την άλλη εβδομάδα δεν το κανονίσαμε ρε συ;
Εγώ γιατί νόμιζα ότι το'χαμε φιξάρει;;;; mpouxos!!!!
την καλημέρα μου ΣτουςΓια την άλλη εβδομάδα δεν το κανονίσαμε ρε συ;
Εδω σπιλλερ για λεπτομερειεςΛοιπον δηλωστε σε πμ (σε εμενα) οσοι επιθυμειτε να παραβρεθειτε στην επομενη συναντηση μελων της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης.Ευχαριστω
Στείλε βρε ρεμάλι τις πληροφορίες και μη τρολάρεις.. Άιντε γιατί θα σε στείλω στη Μόνικά σου για φιλάκια!Εδω σπιλλερ για λεπτομερειες
Οταν δηλωσεις συμμετοχη θα λαβεις και το π.μ ετσι λειτουργει για ολους το συστημα.Στείλε βρε ρεμάλι τις πληροφορίες και μη τρολάρεις.. Άιντε γιατί θα σε στείλω στη Μόνικά σου για φιλάκια!
Έλα πμ που σε θέλω λίγοΟταν δηλωσεις συμμετοχη θα λαβεις και το π.μ ετσι λειτουργει για ολους το συστημα.
Ηρθα αλλα δεν ησουν εκειΈλα πμ που σε θέλω λίγο
Ηρθα αλλα δεν ησουν εκει
Θα σε παρακαλεσω σοβαρα τωρα, το συγκεκριμενο ατομο να μην το ξανα αναφερεις οταν απευθυνεσαι σε μενα.
ρε jamaican, στείλε ίνφο λέμε σε πμ, άιντε, ξεκαβάλα, αλλιώς θα σου'ρθω ξέμπαρκος με μπουχό και φούρναρη, και θα πάρω και τον τζι ελ μαζί...
Θα σε παρακαλεσω σοβαρα τωρα, το συγκεκριμενο ατομο να μην το ξανα αναφερεις οταν απευθυνεσαι σε μενα.
Κατσε να σκασει μυτη ο αζαζελ να κονομησουμε απο το λαιβ. και σιγουρα κατι σε 3 θα παρειςκλαιω με σπιλερ...αντε αγορινες κανονιστε την συναντηση πειναωωωωω!!!τζαμαικαν αμα μας πας μεχρι τσιρκο να ξερεις θελω 3σαντουιτς απο την μαματερεζα μετα να στρωσω!!!
με τον Μαλέα δεν θα πας μαματερεζα ! Θα πας στο μπουγάτσατζιδικο της Μινώταυρουκλαιω με σπιλερ...αντε αγορινες κανονιστε την συναντηση πειναωωωωω!!!τζαμαικαν αμα μας πας μεχρι τσιρκο να ξερεις θελω 3σαντουιτς απο την μαματερεζα μετα να στρωσω!!!
Πιο κοντα ειναι το τσιρκο απο εκει.με τον Μαλέα δεν θα πας μαματερεζα ! Θα πας στο μπουγάτσατζιδικο της Μινώταυρου
ναι ναι γι αυτό το λέω! Εκεί διπλά στο τσίρκο δεν είχε ενα πατσατσιδικοΠιο κοντα ειναι το τσιρκο απο εκει.