Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καταλαβα, παλι θα το αρμεξουν! :S αυτο το παιδι λιγο μυαλο δεν εχει στο κεφαλι.Ασε το ΜΠΟΥΞΟ για ,λιγες μερες...
Βρισκεται σε μηνα του μελιτος...
Καταλαβα, παλι θα το αρμεξουν! :S αυτο το παιδι λιγο μυαλο δεν εχει στο κεφαλι.Ασε το ΜΠΟΥΞΟ για ,λιγες μερες...
Βρισκεται σε μηνα του μελιτος...
Το εχει στο κατω....οπως ολοι μας λιγο πολυ...Καταλαβα, παλι θα το αρμεξουν! :S αυτο το παιδι λιγο μυαλο δεν εχει στο κεφαλι.
Τυπε επιδεις εχω γερη μνημη εσυ εχεις ξανα δηλωση συμμετοχη σε παλιοτερη συναντηση ισως και σε δυο και ενω ενημερωθηκες τελικα δεν ηρθες σε καμια.Αν δεν εισαι σιγουρος μην λες να σε πουνε λεπτομερειες ;)Δεν είμαι από θεσσαλονίκη αλλά αν κανονιστεί καμια συνάντηση τον αύγουστο ίσως μπορέσω να έρθω.
Θα παρακαλούσα να με ενημερώνατε. Ευχαριστώ!
Αυτος το εχει μονιμος εκει αλλα μια φορα θα την φαει καλα και μετα θα ανεβει στο πανω κεφαλι το μυαλο.Το εχει στο κατω....οπως ολοι μας λιγο πολυ...
λαγνε μαλλον ακυρο θα φαει κι αυτος γιατι ειναι απο αυτους που ολο λενε θα ερθουν και ακομα ερχονται!
η συναντηση ειναι ανοιχτη για ολους...οποιος δεν ερχεται αυτος χανει.... γιατι παντοτε στις συναντησεις περναμε καλαλαγνε μαλλον ακυρο θα φαει κι αυτος γιατι ειναι απο αυτους που ολο λενε θα ερθουν και ακομα ερχονται!
Αντε ρεεε ξυπνατεεε!! εχω μια συμμετοχη μεχρι τωρα και αυτος ειναι αμφιβολος.Δηλωστε συμμετοχη γρηγορα για να βγαλω μερα...την αλλη βδομαδα λεω.Λοιπον...κανονιζω συναντηση αρχες αυγουστου! οσοι πιστοι προσελθεται...στειλτε με π.μ για λεπτομερειες.
Συμμετοχή από μασαζοοπαδούς δέχεστε ή είναι μόνο για μπουρδελιάρηδες;Κυριοι καλησπερα σας....πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε πει να κανουμε συναντηση των μελων προς το τελος αυγουστου....μηπως ειναι καιρος να μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;
Πρεπει να οργανωθουμε.Θα κανονισεις εσυ ή ο πιτσιρικας?Κυριοι καλησπερα σας....πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε πει να κανουμε συναντηση των μελων προς το τελος αυγουστου....μηπως ειναι καιρος να μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;
νομιζω πως το πρωτο σκ του σεπτεμβρη θα ητανε οκ...να το κανονισουμε απο τωρα;Κυριοι καλησπερα σας....πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε πει να κανουμε συναντηση των μελων προς το τελος αυγουστου....μηπως ειναι καιρος να μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;
Ο οργανωτης αποφασιζει.Αλλα ποιος ειναι?νομιζω πως το πρωτο σκ του σεπτεμβρη θα ητανε οκ...να το κανονισουμε απο τωρα;
θα το κανονισω εγω...θα παρω τηλεφωνα να δω ποτε θα ειναι ολοι εδω...και μετα θα δωσω...μερα...σκεφτομαι πρωτα να ξεκινησουμε απο ταβερνα και μετα χορτατοι θα παμε για γαμησια!!Ο οργανωτης αποφασιζει.Αλλα ποιος ειναι?
θα το κανονισω εγω...θα παρω τηλεφωνα να δω ποτε θα ειναι ολοι εδω...και μετα θα δωσω...μερα...σκεφτομαι πρωτα να ξεκινησουμε απο ταβερνα και μετα χορτατοι θα παμε για γαμησια!!