Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είμαι από θεσσαλονίκη αλλά αν κανονιστεί καμια συνάντηση τον αύγουστο ίσως μπορέσω να έρθω.
Θα παρακαλούσα να με ενημερώνατε. Ευχαριστώ!

:hi:
Τυπε επιδεις εχω γερη μνημη εσυ εχεις ξανα δηλωση συμμετοχη σε παλιοτερη συναντηση ισως και σε δυο και ενω ενημερωθηκες τελικα δεν ηρθες σε καμια.Αν δεν εισαι σιγουρος μην λες να σε πουνε λεπτομερειες  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λαγνε μαλλον ακυρο θα φαει κι αυτος γιατι ειναι απο αυτους που ολο λενε θα ερθουν και ακομα ερχονται!  :grin:
η συναντηση ειναι ανοιχτη για ολους...οποιος δεν ερχεται αυτος χανει.... :grin: :grin: :grin: :grin:γιατι παντοτε στις συναντησεις περναμε καλα :grin: :grin: :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον...κανονιζω συναντηση αρχες αυγουστου! οσοι πιστοι προσελθεται...στειλτε με π.μ για λεπτομερειες.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον...κανονιζω συναντηση αρχες αυγουστου! οσοι πιστοι προσελθεται...στειλτε με π.μ για λεπτομερειες.
Αντε ρεεε ξυπνατεεε!!  :) εχω μια συμμετοχη μεχρι τωρα  :grin: και αυτος ειναι αμφιβολος.Δηλωστε συμμετοχη γρηγορα για να βγαλω μερα...την αλλη βδομαδα λεω.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κυριοι καλησπερα σας....πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε πει να κανουμε συναντηση των μελων προς το τελος αυγουστου....μηπως ειναι καιρος να μαζευτουμε;;;;;;;;;;;; :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Κυριοι καλησπερα σας....πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε πει να κανουμε συναντηση των μελων προς το τελος αυγουστου....μηπως ειναι καιρος να μαζευτουμε;;;;;;;;;;;; :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Συμμετοχή από μασαζοοπαδούς δέχεστε ή είναι μόνο για μπουρδελιάρηδες;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αρκετος κοσμος που ερχεται στις συναντησεις πηγαινει και στα μασσαζ...ονοματα δεν λεμε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.... :hi:

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Πρεπει να οργανωθουμε.Θα κανονισεις εσυ ή ο πιτσιρικας?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
νομιζω πως το πρωτο σκ του σεπτεμβρη θα ητανε οκ...να το κανονισουμε απο τωρα;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ο οργανωτης αποφασιζει.Αλλα ποιος ειναι?
θα το κανονισω εγω...θα παρω τηλεφωνα να δω ποτε θα ειναι ολοι εδω...και μετα θα δωσω...μερα...σκεφτομαι πρωτα να ξεκινησουμε απο ταβερνα και μετα χορτατοι θα παμε για γαμησια!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλησπεραα....εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.....ας κανονισει ο jim  ;) ;) ;) ;) ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
θα το κανονισω εγω...θα παρω τηλεφωνα να δω ποτε θα ειναι ολοι εδω...και μετα θα δωσω...μερα...σκεφτομαι πρωτα να ξεκινησουμε απο ταβερνα και μετα χορτατοι θα παμε για γαμησια!!

Θέλω τον μέγιστο Βίκινγκ στην συνάντηση αλλά σιγά μη βρεις το κινητό του  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θα ενημερρωσω εγω τον αρχηγο viking! :grin:
Θα ρθω μονο στην ταβερνα.. :tooth: :tooth:

Παντως ρε Μαγκες Μπραβο που κρατατε ψηλα την σημαια των Θρυλικων Συναντησεων! :hi: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom