Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Χωρις να μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της ερωτησης απολυτα θα σου απαντησω πως οχι απλα ετυχε τωρα να δω οτι υπηρξε συναντηση και ενδιαφερθηκα! αλλοστε οπως ειπωθηκε και ποιο πανω δεν ειστε κλειστο κλαμπ "αν θυμαμε καλα την λεξη". Και οχι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλα ειδες τι εγραψες??? (συναντηση μελων) οχι (πχ παλιων μελων, σε υψηλη βαθμηδα μελων η μελη με καποιο αξιωμα μεσα απο εδω κτλ) οταν λεμε μελη εννοουμε οποιο μελος απο το site θελει και μπορει! λογικο ειναι οχι καποιος που γραφτικε εχθες το πρωι στο site  αλλα και παλι......

Μονο που τα μέλη που κανουμε συνάντηση,εχουμε γραψει-προσφέρει εδω μεσα!!!
Εσυ τι ακριβώς θελεις;
Και ακομα μια ερωτηση,πως γίνεται όλα τα 'νεα μελη' να γνωρίζουν τα πάντα απ'αυτο το σαιτ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
γραματεα εχουμε τον τρισμεγιστο μπουξο....για προεδρο  δεν ξερω αν μετρα η παλαιοτητα η η συμετοχες στις συναντησεις..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:η προταση σου θα συζητηθει διεξοδικοτερα σε λιγες μερες...οποτε ανεμενε ανακοινωσεις :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi:
και προεδρο εχετε ψηφισμενο! :grin:
Α! Οσο για τις συμμετοχες μου στις συναντησεις 14/15(99℅) ! :rockon:

Υ.γ. Ολοι μας εδω εχουμε προσπαθησει να φερουμε γνωστους συναγωνιστες ,χωρις να εκδηλωσουν ενδιαφερον! Δειξτε μας πως ειστε " ενας απο Εμας" κι ερχεστε.. :rockon:

Τα Μελε! :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εγω λεω να κανουμε μια διαφορετικη συναντηση αυτη την φορα...και εξηγουμαι!!
τελευταιο σκ λοιπον του αυγουστου....μαζευομαστε σαββατο βραδακι και παμε να το καψουμε σε μπαρακια της χαλκιδικης και μενουμε για μπανακι κυριακη!!
για να αντικαταστησουμε τα μπουρδελακια,αφου κανουμε λιγο κεφαλι σε 1-2 κλαμπακια, θα το καψουμε στο lecabaret της καλιθεας!!
θα ητανε κατι το διαφορετικο!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τελευταιο σκ λοιπον του αυγουστου....μαζευομαστε σαββατο βραδακι και παμε να το καψουμε σε μπαρακια της χαλκιδικης και μενουμε για μπανακι κυριακη!!
για να αντικαταστησουμε τα μπουρδελακια,αφου κανουμε λιγο κεφαλι σε 1-2 κλαμπακια, θα το καψουμε στο lecabaret της καλιθεας!!
εξαιρετικη προταση αλλα για να την βγαλεις αξιοπρεπως πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια 200αρα ευρω το λιγοτερο :orchestra: :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Καλλιθεα και Le Cabaret  :uglystupid:

Κακη ιδεα,να θελεις να παμε εκει που πηγες με τη Βουλγαρα σου..  :jerking:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εξαιρετικη προταση αλλα για να την βγαλεις αξιοπρεπως πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια 200αρα ευρω το λιγοτερο :orchestra: :orchestra: :orchestra:
κοιτα...απο οσο τα εχω υπολογισει καπου εκει θα μας βγει..για αυτο το λεω νωριτερα να εχετε χρονο να μαζευτει το ποσον...μην πηδατε ενα εσκορτακι και βγηκανε τα εξοδα!!μπας και μαζευτουμε 7-8 ατομα να παμε να περασουμε καπως αλλιως...
πρεπει αυτη η μπουρδελοκατασταση να παει χαλκιδικη!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιτα...απο οσο τα εχω υπολογισει καπου εκει θα μας βγει..για αυτο το λεω νωριτερα να εχετε χρονο να μαζευτει το ποσον...μην πηδατε ενα εσκορτακι και βγηκανε τα εξοδα!!μπας και μαζευτουμε 7-8 ατομα να παμε να περασουμε καπως αλλιως...
πρεπει αυτη η μπουρδελοκατασταση να παει χαλκιδικη!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
:hi: Επανήλθον..ανεκτήθη το password..θα επικοινωνήσω λίαν συντόμως τηλεφωνικώς!

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Έλειπα, απείχα, αλλά πάντοτε διάβαζα τα καθέκαστα για τις βόλτες σας και τα γούστα σας..θα κανονίσουμε για κανα μπυροσωληνάκι :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Έλειπα, απείχα, αλλά πάντοτε διάβαζα τα καθέκαστα για τις βόλτες σας και τα γούστα σας..θα κανονίσουμε για κανα μπυροσωληνάκι :grin:
Εσυ φιλε κανεις μια εμφανιση το χρονο στις συναντησεις..κατι σαν γκεστ σταρ εισαι  :grin:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Εσυ φιλε κανεις μια εμφανιση το χρονο στις συναντησεις..κατι σαν γκεστ σταρ εισαι  :grin:

Όντως..αλλά έλειπα μεγάλα διαστήματα απ'τη χώρα. Τελευταία που είχα έρθει ήμασταν εγώ, εσύ κι ο Μπακαγιόκος. Prive καταστάσεις  :grin:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Δεν είμαι από θεσσαλονίκη αλλά αν κανονιστεί καμια συνάντηση τον αύγουστο ίσως μπορέσω να έρθω.
Θα παρακαλούσα να με ενημερώνατε. Ευχαριστώ!

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom