ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.173
- Πόντοι
- 34.538
Την ειδαμε,την ειδαμε...
ΑΞΙΟΣ!!!!
Την ειδαμε,την ειδαμε...
Την ειδαμε,την ειδαμε...
ΑΞΙΟΣ!!!!
Ε! Είσαι ωραιοςςς!
πήρες κάτι παραπάνω από τα χρωστουμενα??Το απόλυτο έπος θα είναι "Εκδρομή μελών Μπουρδελοκατάστασης στην Αθήνα"
πήρες κάτι παραπάνω από τα χρωστουμενα??
Το Σαββατο που αλητευες και δεν πηρες τηλ?Αύριο πάμε για κάνα μπυροσωληνα? Να δούμε και τσουλου!
τσαρκαρα με τον Μαλέα vikingsΤο Σαββατο που αλητευες και δεν πηρες τηλ?
ΜΑΚΕΛΕΙΟ...τσαρκαρα με τον Μαλέα vikings
Λίγο καντινουλα και μετά την έβγαλα στην γειτονιά με κάνα 2 ποτακια! Δεν ήμουνα για παραπάνω και γι αυτό δεν Πήρα!
Όχι άλλη Καταστροφή!
Αρχες δεκεμβριου ειναι καλαεχω στο προγραμμα να κατεβω αθηνα οπως και να εχει....αν κατεβω με παρεα ακομα καλυτερα.....
Μες στα Χριστουγενα δυσκολα, εχουμε πολλες υποχρεωσεις.φιλαρακι τελος δεκεμβρη θα ειμαι καλα στα οικονομικα μου.....για να καθισω αρκετες μερες.....εχω κανονισει που θα παω ποια μωρα θα δω ποια τρανς μωρα θα δω.....τωρα αν μεχρι της αρχες δεκεμβρη μαζευτουμε και αποφασισουμε καθοδο...απλα θα ακολουθησω....
αν θα κατεβω θα κατεβω μετα τις 24 του μηνος....ειπα κατι...μαζευομαστε αποφασιζουμε οριζουμε ημερομηνια και ακολουθω...απλα μετα τις 24 δεκεμβρη θα ειμαι αρκετα καλα στα οικονομικα μουΜες στα Χριστουγενα δυσκολα, εχουμε πολλες υποχρεωσεις.
Αμα σκεφτεσαι να κανεις καμια ληστεια σφυρα! μεσα ειμαι..απλα μετα τις 24 δεκεμβρη θα ειμαι αρκετα καλα στα οικονομικα μου
οχι ρε φιλε...απλα εκεινη την περιοδο εχω κανονισει να κανω κατι εξτραδακια...και θα παρω τα λεφτα ολα μπροστα.....οποτεΑμα σκεφτεσαι να κανεις καμια ληστεια σφυρα! μεσα ειμαι..
Κριμα ρε φιλε και θα πηγαιναμε για γερη μπαζα!οχι ρε φιλε...απλα εκεινη την περιοδο εχω κανονισει να κανω κατι εξτραδακια...και θα παρω τα λεφτα ολα μπροστα.....οποτε