mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ακόμα δεν έγινα... Τα Μελέ πάω για latte!χαχαχα μας εγινες αγαπουλης ρε μλκ εγω φταιω που σε ανοιξα τα ματια
ακόμα δεν έγινα... Τα Μελέ πάω για latte!χαχαχα μας εγινες αγαπουλης ρε μλκ εγω φταιω που σε ανοιξα τα ματια
και τι να δουμε;σαν ταινια με τιτλο οι εναπομειναντες θα ειναι τα μπουρδελα!!Τι λετε να μαζευτουμε πατ κιουτ πριν κλεισει ο χρονος
δεν θέλει Τσαρκα το παιδί! κάτι άλλο θέλει.και τι να δουμε;σαν ταινια με τιτλο οι εναπομειναντες θα ειναι τα μπουρδελα!!
Ενω απ την νεα χρονια νομιζει οτι θα γεμισουν τα στουντιο με κοπελεςκαι τι να δουμε;σαν ταινια με τιτλο οι εναπομειναντες θα ειναι τα μπουρδελα!!
Τσαρκα,τσαρκα θελω! ασε τα κολομπαρα δεν εχουμε λεφταδεν θέλει Τσαρκα το παιδί! κάτι άλλο θέλει.
μας την έκανε φίλος! Δούλεψε λίγο πάντως!Τύποι, τώρα που σας βρήκα έχουμε κάνα info για μια Ιζαμπέλα που δήλωνε Ουγγαρέζα?
Γύρω στα 20 με μεγάλο στητό στήθος, δούλευε σε κάτι αντικρυστά μαγαζιά σε μια κάθετο κοντα στον καλιγούλα.
Στην τελευταία άδεια δεν την πετυχα και η τσατσα δεν την θυμόταν
μας την έκανε φίλος! Δούλεψε λίγο πάντως!
αχ θα σε γαμησω, αλλά μου λες σε μνμ. πάντως μάζεψε μας Ναουμε!Τσαρκα,τσαρκα θελω! ασε τα κολομπαρα δεν εχουμε λεφτα
ρε τσομπανο να δω κάτι που θέλω με το πρόγραμμα μου και θα σε πω το βράδυ με π.μ.!Αντε βλαχο τελειωνε δωσε μερα και τα σχετικα..