Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Τεμπελχαναδες όπως λέει και ο Φακι! :2funny: Δουλειά δεν έχετε? :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
είπα όλα τα έθιμα αναλοιωτα! :rockon: Μαμά.... :rockon: :rockon: :rockon:
Και έχει ο θεός!
Αφου την μερα δεν την πετυχες!  :birdman: Ετυχε να φαω προχτες βαρδαρη και μπορω να πω οτι θα ηταν μια καλη επιλογη, επισης εχει ενα μαγαζακι λιγο ποιο πανω απο το σημειο συναντησεις,αλλα δεν γνωριζω εαν εχει καλο φαι  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αφου την μερα δεν την πετυχες!  :birdman: Ετυχε να φαω προχτες βαρδαρη και μπορω να πω οτι θα ηταν μια καλη επιλογη, επισης εχει ενα μαγαζακι λιγο ποιο πανω απο το σημειο συναντησεις,αλλα δεν γνωριζω εαν εχει καλο φαι  :grin:
καλά κατσε να μαζευτουμε πρώτα :kneel: να δούμε και να αναρωτηθούμε ποιο μαγαζί μας χωράει,πως θα κάνουμε την Τσαρκα είναι ερωτήματα που με καίνε! :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Λιγες μερρες πριν την μεγαλη συναντηση  :rockon: :grin: Σκεφτομαι και λεω σε εσας (αναφερομαι σε οσους θα ερθουν στην συναντηση)δεν σας κανει εντυπωση που ατομα που ειναι πολυ γνωστα στην μπουρδελοκατασταση και γενικα στα θρεντ της θεσσαλονικης δεν ενδιαφερονται καθολου για την συναντηση  :) και μετρησα αρκετους δλδ δεν ειναι ενας δυο να πεις οτι ετυχε αλλα μιλαμε για πολλα ατομα που μερικα ισως να γραφουν και απο τις αρχες του σαιτ. Ερωτηματα πολλα, μηπως φοβουνται οτι κατι θα αποκαλυφθη, μηπως ειναι μοναχικοι τυποι και δεν γουσταρουν τις παρεες  :grin: δεν ξερω αλλα προσωπικα δεν θα εδινα τοση βαση σε αυτα που γραφουν στα θρεντ γιατι πιστευω οτι πισω απο τα γραφομενα τους κατι κρυβεται προς οφελος τους παντα.
οταν ξεκινησαμε να κανουμε τις συναντησεις και οι αθηναιοι προσπαθησαν να το κανουν χωρις επιτυχια.....ο λογος ειναι οτι φοβουνται να μαζευτουν γιατι δεν ξερουν τι θα συναντησουν.....στην θεσσαλονικη τωρα....γι αυτο που λες...εγω θα πω οτι πολλοι σκεφτονται κοντοφθαλμα...εμενα με ωφελησε παρα πολυ...γνωρισα κοσμο...με τα ιδια ενδιαφεροντα...ετσι πολυ πιο ευκολαβρισκω παρεα για καφε για ποτο...και οταν θελω μια πληροφορια εχω και πολλα τηλεφωνα πλεον ;) ;) ;) ;)μερικοι προτιμουν να το παιζουν μοναχικοι λυκοι....ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ;) ;) ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καλά κατσε να μαζευτουμε πρώτα :kneel: να δούμε και να αναρωτηθούμε ποιο μαγαζί μας χωράει,πως θα κάνουμε την Τσαρκα είναι ερωτήματα που με καίνε! :rockon: :rockon:
Δεν μιλαω για μετα (δεν θα ειμαι) πριν την τσαρκα λεω να φαμε κατι μην γυρναμε και νηστικη  :P η τσαρκα απο το σημειο συναντησεις θα ξεκινησει και λογικα θα παμε πρωτα μια δεξια και μετα μια ΟΛΟ αριστερα  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα χωριστουμε σε ομαδες θα πηγαινουμε ενναλαξ :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μπουξ ο μανδριλενος εχει ενημερωθει;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μάγκες τα Μελέ! :rockon: :rockon: :rockon:
Πάω για Mocaccino! :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οταν ξεκινησαμε να κανουμε τις συναντησεις και οι αθηναιοι προσπαθησαν να το κανουν χωρις επιτυχια.....ο λογος ειναι οτι φοβουνται να μαζευτουν γιατι δεν ξερουν τι θα συναντησουν.....στην θεσσαλονικη τωρα....γι αυτο που λες...εγω θα πω οτι πολλοι σκεφτονται κοντοφθαλμα...εμενα με ωφελησε παρα πολυ...γνωρισα κοσμο...με τα ιδια ενδιαφεροντα...ετσι πολυ πιο ευκολαβρισκω παρεα για καφε για ποτο...και οταν θελω μια πληροφορια εχω και πολλα τηλεφωνα πλεον ;) ;) ;) ;)μερικοι προτιμουν να το παιζουν μοναχικοι λυκοι....ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ;) ;) ;)
Ε για τους μοναχικους λυκους λεω λαγνε  ;) αυτοι που ενω ειναι πρωτα βιολια στα θεματα ενημερωσεις  :) τωρα ομως που μαζευομαστε ολοι να κανουμε μια συναντηση αυτοι κρυβονται.. ενω στην ενημερωση θα δεις παντα πρωτοι γραφουν και λενε οτι τα γνωριζουν ολα  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
όχι γιατί δεν γουσταρει την Τσαρκα! Θυμάσαι το είχε πει άλλωστε μπροστά μας! :uglystupid:
Ακου λεει δεν γουσταρει την τσαρκα  :tickedoff: σαν να λενε σε εμας τους παοκτσηδες υποστιριξτε την ομαδα χωρις να πατε στο γηπεδο...ε δεν γινεται αυτο  :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ε για τους μοναχικους λυκους λεω λαγνε  ;) αυτοι που ενω ειναι πρωτα βιολια στα θεματα ενημερωσεις  :) τωρα ομως που μαζευομαστε ολοι να κανουμε μια συναντηση αυτοι κρυβονται.. ενω στην ενημερωση θα δεις παντα πρωτοι γραφουν και λενε οτι τα γνωριζουν ολα  ;)
εγω σεβομαι την επιλογη τους....απλα ομως θεωρω οτι υπαρχει και καλυτερη επιλογη :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
:2funny: :2funny: :2funny: γελανε και τα τσιμέντα! Δύο αδερφούλες δουλευουν παρέα στα κόκκινα σπιτάκια και δεν το κατάλαβαν ακόμα! :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εγω σεβομαι την επιλογη τους....απλα ομως θεωρω οτι υπαρχει και καλυτερη επιλογη :grin:
εγω λαγνε σε τετοιες περιπτωσης βλεπω οτι πισω απο την επιλογη να μην εμφανιζομαι κατι κρυβεται.  :o :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω λαγνε σε τετοιες περιπτωσης βλεπω οτι πισω απο την επιλογη να μην εμφανιζομαι κατι κρυβεται.  :o :grin:
δεν δινω σημασια φιλαρακι...ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του.....απο μια συναντηση πολυ πιο ευκολα δικτυωνεσαι...γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom