Νέα

Συναντηση - meeting Θεσσαλονικιων bourdeλιαριδων... και οχι μονο...Τι λετε ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thessalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει η συγκεκριμενη προταση αλλα...
Τι θα λεγατε πχ μια φορα ανα 2 εβδομαδες η 1 φορα τον μηνα για να ερχονται και αλλοι εκτος Θεσσαλονικης λογω κοστους) να πινουμε απο κοντα την φραπεδαρα μας η την ποταρα μας στην Θεσσαλονικη ???
Τοσοι μπουρδελιαρηδες ειμαστε, νομιζω πολλοι θα θελουνε κατι τετοιο...
Μιλαω κυριως για ατομα Θεσσαλονικης και οχι μονο βεβαια...
jo145? gameover? gl? και τα αλλα "τερατα" των bourdela τι λετε ??? θα ηθελα την γνωμη σας...
Σημειο συναντησης μπορουμε να βρουμε απο κοινου ειναι πολυ ευκολο, και μπορω νομιζω να "κλεινω" χωρο η τραπεζια για την συναντηση μας...
Εννοειται και οτι οι γυναικες ειναι δεκτες...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει η συγκεκριμενη προταση αλλα...
Τι θα λεγατε πχ μια φορα ανα 2 εβδομαδες να πινουμε απο κοντα την φραπεδαρα μας η την ποταρα μας στην Θεσσαλονικη ???
Τοσοι μπουρδελιαρηδες ειμαστε, νομιζω πολλοι θα θελουνε κατι τετοιο...
Μιλαω κυριως για ατομα Θεσσαλονικης και οχι μονο βεβαια...
jo145? gameover? gl? και τα αλλα "τερατα" των bourdela τι λετε ??? θα ηθελα την γνωμη σας...
Σημειο συναντησης μπορουμε να βρουμε απο κοινου ειναι πολυ ευκολο, και μπορω νομιζω να "κλεινω" χωρο η τραπεζια για την συναντηση μας...
Εννοειται και οτι οι γυναικες ειναι δεκτες...
Δηλαδη καλο μου παιδι, να πατε μαζι με τις γυναικες στα μπουρδελα για τσαρκα?? :think: :think:Αλλα και να μην πατε για τσαρκα....πως θα συζητησετε για τις πουτανοεμπειριες σας, αν ειναι και οι γυναικες σας, στην παρεα??? :think: :think:....Τελος καλο μου παιδι...τι "πινεις" και εισαι τοσο ευτυχης?? :think: :think:

OP
OP
Thessalon

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Δηλαδη καλο μου παιδι, να πατε μαζι με τις γυναικες στα μπουρδελα για τσαρκα?? :think: :think:Αλλα και να μην πατε για τσαρκα....πως θα συζητησετε για τις πουτανοεμπειριες σας, αν ειναι και οι γυναικες σας, στην παρεα??? :think: :think:....Τελος καλο μου παιδι...τι "πινεις" και εισαι τοσο ευτυχης?? :think: :think:

Καμια σχεση με τσαρκα, η προταση ειναι να παμε σε καποια καλη καφετερια και μετα οποιος θελει ας κανει την μπουρδελοτσαρκα του με τα παιδια κτλ.
Ενταξει νομιζω ειναι και γυναικες απο Θεσσαλονικη που ξερουνε τι θα "παιζει" στην παρεα μας και απο πιο site ειμαστε...δεν λεω να ερθετε με τις κοπελες σας προς Θεου...
Κυριως λογος ειναι να γνωριστουμε μεταξυ μας...μετα τον καφε η το ποτο σας ο καθενας κανει οοοοοτι θελει...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ενδιαφερων η προταση αλλα δεν το βλεπω να περπαταει......... :priest: :priest: :priest:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αν αρχισουμε τα οπαδικα η τα ιδεολογικα να φερουμε και ματ

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καταπληκτική ιδέα! Φανταστικα! Να συναντηθείτε , μπας και ξεκινήσει κανά ξεκατίνιασμα , καμιά ίντρικα , λίγο σασπένς βρε αδερφέ γιατί δεν πολυτσουλάει το σάιτ τελευταία  :thumbsup:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
κ γω μεσα λεμε :grin: :rockon:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αμα βρεθει χορηγος για την πιτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καταπληκτική ιδέα! Φανταστικα! Να συναντηθείτε , μπας και ξεκινήσει κανά ξεκατίνιασμα , καμιά ίντρικα , λίγο σασπένς βρε αδερφέ γιατί δεν πολυτσουλάει το σάιτ τελευταία  :thumbsup:
αμα συναντηθουμε μπορει να πεσει και καμια φαπα..... :grin:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρα τωρα τετοιας μεγαλης κλιμακας συναντηση δε νομιζω...  :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095
η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα εγώ προσωπικά να ξέρω πχ ποιος είναι ο al , o jo , o gl κτλ

Μπορεί να έχουμε συναντηθεί τυχαία...μπορεί και ήδη να γνωριζόμαστε από τη ζωή...

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι 4-5 φίλοι καλοί είναι στο μπου κ εγώ δεν ξέρω με ποια νικ...

Θα έχανε για μένα τη μαγεία...κάτι αντίστοιχο με του ραδιοφώνου...που πλάθεις ιστορίες , φάτσες κτλ...και όταν δεις τον άλλον τον απομυθοποιείς...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Φαντασου να πας στην συναντηση και να πετυχεις εκει καναν πεθερο γαμπρο η κουνιαδο  :2funny: :2funny: :2funny:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αμα συναντηθουμε μπορει να πεσει και καμια φαπα..... :grin:

:2funny:
Μονομαχια στον κοκκινο μυλο  :cool2:

Μιλφακηδες ενταντων πιπινοκινηγων ...

Η Τελικη αναμετρηση  :ak:

:2funny: :2funny: :2funny:
να φωναξουμε και τον κιθαρα που δερνει πολυ  :dancing:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
γαμω το πισι μου , ουτε να ζωγραφισω μπορω απο δω ουτε τιποτα  :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny:
Μονομαχια στον κοκκινο μυλο  :cool2:

Μιλφακηδες ενταντων πιπινοκινηγων ...

Η Τελικη αναμετρηση  :ak:

:2funny: :2funny: :2funny:
να φωναξουμε και τον κιθαρα που δερνει πολυ  :dancing:
απο το λιγο που κοιταζα στο καταστατικο ο προεδρος δικαιουται λεει να δερνει τον αντιπροεδρο......... :birdman:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
απο το λιγο που κοιταζα στο καταστατικο ο προεδρος δικαιουται λεει να δερνει τον αντιπροεδρο......... :birdman:

χεστηκα  :birdman:

σε 10  μερες παυεις να εισαι προερδος  :zfuck:
και δεν ημουν αντιπροεδρος, αντιπολιτευση ημουν .. παλι ακλα γιατι θα τα ρημαζες ολα ... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom