paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 10.336
(φυσικα εγω μιλαω για ηλικιες μεχρι 30-32)
A for Athens , 6dogs , The clumsies κτλπ μαζευει μικρες ηλικιες ομως αν πχ εισαι πάνω απο 35 δεν σε παιρνει εκει μεσα.
Το καλό σε τέτοια μαγαζιά, είναι ότι αν ασχολεισαι με σκοποβολή ipsc , που γίνεται σε νταμάρια, χωράφια , στο κεβοπ και άλλους χώρους χωματουργικών εργασιών , έχεις έτοιμη στολή για να πας.
Εγω για σκοποβολή σε τέτοιους χώρους, έχω ένα ζευγάρι αρβύλες αερόπελμα, καταπληκτικές, τις προτείνω.
http://[URL unfurl="true"]www.trazeras.gr/images/stories/virtuemart/product/trazeras162713nov-13-20144.jpg[/img[/URL]]
(και φθηνές).
Οπότε αν θέλω να πάω sxidogs , τις βάζω και πάω.
Μαζί με το παντελόνι το tactical , κομπλε.
[/quote]
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε μαγκες ολα τα ελληναδικα πουτανακια μαζευουν. τι 6dogs και η πουτσα μου κουνιεται.
Πηγαιντε στα οχι τεραστια μαγαζια της πρωτευουσας και δειτε τι παιζει... απο τις 2 και μετα οσες εχουν πιει λιγο παραπανω, δε μαζευονται.![]()
και ουτε θα ακουσεις ποτε
Βλέπεις συχνά γκομενοπαρέες να κοιτάνε ;
Συνήθως κοιτάνε το fb στα κινητά ....
Μολις δεις μονες τους τυπισσες να κοιτανε γυρω γυρω να ξέρεις έχουν κατεβει γιατι ψάχνουν φάση.
Το καλό σε τέτοια μαγαζιά, είναι ότι αν ασχολεισαι με σκοποβολή ipsc , που γίνεται σε νταμάρια, χωράφια , στο κεβοπ και άλλους χώρους χωματουργικών εργασιών , έχεις έτοιμη στολή για να πας.
Εγω για σκοποβολή σε τέτοιους χώρους, έχω ένα ζευγάρι αρβύλες αερόπελμα, καταπληκτικές, τις προτείνω.
http://[URL unfurl="true"]www.trazeras.gr/images/stories/virtuemart/product/trazeras162713nov-13-20144.jpg[/img[/URL]]
(και φθηνές).
Οπότε αν θέλω να πάω sxidogs , τις βάζω και πάω.
Μαζί με το παντελόνι το tactical , κομπλε.
[/quote]
Βαριες αλλα γαμάνε
Ημουν με μηχανη και με χτυπησε μια μαλάκο
εφαγα τον προφυλακτηρα στον αστραγαλο και
τα μαρσπιε μπηκαν μεσα, χρειαστηκε να αλλαχτουνε
Το ποδι μου δεν επαθε τιποτα :headbang3:
αμα ειναι κομματια η αλλη κανα τσιμπουκι σε τουαλετα το πολυ. αλλα δεν μιλησα να ειναι κοκκαλο η αλλη, απλα να ειναι ζαλισμενη.δεν θα πηδουσα μεθυσμενη τυπε :S
μια φορα μπορουσαμε να παρτουζώσουμε μια γκομενα αλλα ηταν μεθυσμενη
και δεν το καναμε. Αμα ειναι να γινει ρεντικολο η αλλη ειναι αντικουκου :S
Αυτό δεν είναι απόλυτο τουλάχιστο στοεξωτερικόHolland .
Προσωπικά απο Facebook και Tinder εβγαλα τρελά πιπινάκια ακόμα και μιλφάρες.
Τώρα στην Ελλάδα είναι λίγο κλισέ ακόμα νομίζω.
αμα ειναι κομματια η αλλη κανα τσιμπουκι σε τουαλετα το πολυ. αλλα δεν μιλησα να ειναι κοκκαλο η αλλη, απλα να ειναι ζαλισμενη.
την φορτωνεις στο αμαξι με συνοπτικες διαδικασιες
Σιμώνοντας τα .... 45 , έτσι πιστεύω κι εγώ ....
μια φορα ειχα ψησει μια μετα απο ξενυχτι σε σκυλαδικο, και οπως πηγαιναμε στο αμαξι αρχισε να ξερναει στα πεζοδρομιατυπε το βλαμμενο που λεω ειχε γινει ντιρλα :S
δεν ηταν για φορτωμα. Μονο για ξεφορτωμα στο κρεβατάκι της και τα λεμε το πρωϊ
δεν γαμας έτσι εγω τουλαχιστον
μια φορα ειχα ψησει μια μετα απο ξενυχτι σε σκυλαδικο, και οπως πηγαιναμε στο αμαξι αρχισε να ξερναει στα πεζοδρομια
της λεω παρε ενα ταξι και πηγαινε σπιτι να κοιμηθεις, ενταξει;![]()
![]()
γαμησε τα, με τις πολυ μεθυσμενες μονο αν ειμαι και γω ζαντα ασχολουμαι. ειδικα το καλοκαιρακι στο νησι, τις πετας σε ενα θαμνο ή στην παραλια χυμα και βγαζεις τον πορνοσταρ απο μεσα σου![]()
αναλογα που μενεις και που αραζεις.Μεθυσμενη δεν αξιζει συμφωνω και εγω.
στο κεντρο πρεπει να εχεις στα υποψη και ξενοδοχειο για μετά και καποτες στην τσεπούλα.
Στην επαρχια εχει καλυτερες καβατζες για μεσα στο αμαξι σκηνικά αλλα εδω αθηνα δεν βολευει ειναι αποσταση.
η σωστη δουλεια γινεται ομαδικα.
εγω με κολλητους πηγαινουμε 3-4 ατομα, τραπεζακι και μπουκαλι, κυριοι. οταν δουμε 3-4 κοπελες παρεουλα να ψαχνονται τους λεμε να ερθουν απο το τραπεζι μας, και απο κει και περα ολα περνουν τον δρομο τους.
δεν λεω οτι θα γαμησουμε παντα, ουτε οτι θα γαμησουμε ολοι. αλλα αυτο ειναι το ομαδικο πνευμα![]()
ο φιλος μπορει να εννοει να πας απο 200 φορες στα ιδια μερη μπας και μηπως πετυχεις τιποτα