Νέα

συναντηση με κοπελα απο dating site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
1ον χαλαρωσε,2ον δεν ειμαι 19,3ον ειναι δικο μου θεμα και τον υπολοιπον μελων που απαντησαν αν θα ανοιγω θεμα η  οχι εσυ απλα μην ασχολεισαι αν δεν γουσταρεις δεν θα σε ρωτησω κιολας

Ειμαι σκληρος για να σε συνεφερω . Το 30% των μελων του φορουμ σιγουρα εχει να δει μουνί κανα μηνα μινιμουμ (και πληρωμενες μεσα) , ειναι δυνατον να ζητας συμβουλες εδω μεσα ??? Το πιθανότερο ειναι να σε καταστρεψουν . Πιασε κουβεντα με γκόμενες , βγες για καφε/ποτο και οτι κατσει . Να εισαι και επίλεκτικος αλλα οχι παρα πολυ γιατι θα μεινεις με το πουλί στο χερι ,

Για τα θεματα οντως δεν ειναι δικό μου θέμα , επρεπε να το δει καποιος μοντερατορ και να τα συγχωνευσει.

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τελος παντων εγω απλα ρωτησα αν εχει συμβει και σε αλλουσ να πεσουν εξω απο τις φωτο, αλλα την μικρη θα την σπρωξω παρολο που ειναι λιγο μπαζακι τι να πω με καυλωσαν οι βυζαρες της

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
σπρωξε τη και δωσε μετα αναφορα  :tits: αναμενουμε !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελος παντων εγω απλα ρωτησα αν εχει συμβει και σε αλλουσ να πεσουν εξω απο τις φωτο, αλλα την μικρη θα την σπρωξω παρολο που ειναι λιγο μπαζακι τι να πω με καυλωσαν οι βυζαρες της

ενταξει ρε αμα βλεπεται εστω και λιγο κρατησε την μεχρι να βρεις κατι καλύτερο. Σιγα απο το να εισαι μονος σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
ενταξει ρε αμα βλεπεται εστω και λιγο κρατησε την μεχρι να βρεις κατι καλύτερο. Σιγα απο το να εισαι μονος σου

Πού ειναι το κακό ρε τύπε να είναι μόνος; Θα είναι εδώ μαζί μας στο τσατ θρεντ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πού ειναι το κακό ρε τύπε να είναι μόνος; Θα είναι εδώ μαζί μας στο τσατ θρεντ

Μπορει να ειναι μαζι σας εδω στο τσατ θρεντ και μετα να βγαινει με την γκομενα ομως τον χαλαει?

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
θελει ψησιμο γιατι ειναι και μικρουλα αλλα γενικα γουσταρει,οταν γινει θα ενημερωσω,παντως γενικα αν περιμενεις να βρεις σωστη γκομενα θα μενεις συνεχεια με το πουλι στο χερι οποτε βολευεσαι με ο,τι βρεις να περναει  και καλα ο πουτσος σου

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
σαν τις εποχες του mirc δεν εχει...
απλα αλλαζες κινητο και εβγαινες...βεβαια ητανε πιο "αγαθα" τα πραγματα...και με λιγο μπλα μπλα την ιδια μερα εβγαινες για καφε ποτο φαγητο σινεμα οτι ηθελες...

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ειναι 19 ποσα ραντεβου πιστευεται θελει για να την γαμησω?

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το 30% των μελων του φορουμ σιγουρα εχει να δει μουνί κανα μηνα μινιμουμ (και πληρωμενες μεσα) , ειναι δυνατον να ζητας συμβουλες εδω μεσα ??? Το πιθανότερο ειναι να σε καταστρεψουν
Βρε ξεφτίλα ΕΣΥ πιάνεις στο στόμα σου τα μέλη του παρόντα ιστότοπου;ΕΣΥ που όλο το 13 δεν σκόραρες με τη γυναίκα σου;Αν υπάρχει βραβείο mr.aunanas ΕΣΥ θα ήσουν το φαβορί εδώ μέσα.  :tickedoff:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε παιδια συνελθετε....

στα chat, facebook, zoo κλπ κλπ και δεν ξερω κι εγω τί αλλο, ο,τι δεν πουλιεται εξω θα βρει κανεις, εννοω, οποια δεν μπρορει να βρει γκομενο στη δουλεια, στους χωρους που κινειται γενικα, αυτη θα μπει και θα ψαξει...
γενικα ολα τα ελαττωματικα κομματια

αν δε πεσει κανεις πανω σε καμια μεγαλη μονο απελπισμενη θα ειναι...

και οι πουτανες...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
και για να μην γενικευω...

υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
και για να μην γενικευω...

υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ

Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.Παλιά μου φίλη που είναι σαν τρίφυλλη ντουλάπα μέσω dating site βρήκε τον άντρα της και πατέρα του παιδιού της που έχουνε τώρα.Και τύπος νορμάλ και εμφανίσιμος!

Γενικά θεωρώ πως τα dating sites είναι για αυτούς που έχουν θέμα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης κυρίως.Πρώτα είναι αυτό και μετά η εμφάνιση.Γιατί ένας τύπος,ας μην είναι εμφανίσιμος,εαν έχει θάρρος και λέγειν θα χτυπήσει γκόμενα και έξω

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Το baddoo το εχει δουλεψει κανενας;

filippos_bd

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο φβ οι γκόμενες που ψάχνονται για καυλάντα, φαίνονται.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
σαν τις εποχες του mirc δεν εχει...
απλα αλλαζες κινητο και εβγαινες...βεβαια ητανε πιο "αγαθα" τα πραγματα...και με λιγο μπλα μπλα την ιδια μερα εβγαινες για καφε ποτο φαγητο σινεμα οτι ηθελες...
:rockon: :rockon:

Mirc το απόλυτο εργαλείο...εκεινη την εποχή που πρωτοβγήκε το internet έμπαιναν ψαγμένες γκομενες και όχι σάρα και μαρα. Χωρίς φωτο και προφίλ και αλλακαλουδια είχα χτυπήσει απίστευτες γκομενες..και όμορφες και αξιόλογες
..τωρα που έιναι όλοι on line στα περισσότερα σιτε έχει μείνει να τσαταρει ο κατιμας

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ερώτηση κρίσεως: στα γραφεια συνοικεσίων κι εκεί ελλατωματικές πανε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το baddoo το εχει δουλεψει κανενας;

Αν ειναι ομορφοπαιδο βαλε δικες σου photos και θα κανεις γνωριμιες πολυ γρηγορα.

Στις 10 που θα στειλεις μηνυμα οι 9 θα σου απαντησουν , με τις 5 θα βγεις αν το επιδιωξεις.

Να θυμασαι οτι ολες πριν σου δωσουνε τηλεφωνο θα σου ζητησουνε facebook για να τσεκαρουνε ποιος εισαι και αν οι photos που εχεις στο badoo ειναι οντως δικες σου.
Εγω προσωπικα με οσες βγηκα σε καμια δεν ειχα δωσει το πραγματικο πριν αλλα ενα 2ο που δεν φαινονταν το επιθετο μου.
Μην τα δινεις ολα στο πίατο.

pavlosrdxrdx

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.!

Ashleymadison????

Εχω ακουσει αρκετα..εχει κανεις εμπειρια;