Νέα

Συναδελφικότητα και λοιπές μαλακίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό το παραμύθι το έχουν φτιάξει οι εταιρείες, ώστε να μην προσλαμβάνουν προσωπικό. Το σωστό είναι να κάνεις τη δουλειά σου και να σχολάς στην ώρα σου χωρίς να βοηθάς κανέναν και καμιά. Δεν κατάλαβα...γνωριζόμαστε κι από χθες, είμαστε φίλοι κολλητοί ή έχουμε κάποια υποχρέωση να κάνουμε τις δουλειές των άλλων; σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και τις ξεφτιλισμένες πατσαβουρογυναίκες που διαρκώς θέλουν κάποιον
να μεσολαβεί για να μην κουράζονται όπως και τους ξεκωλιάρηδες προιστάμενους που εκτός από τα τσιράκια τους, αβαντάρουν κι αυτές μήπως γαμήσουν. Στο τέλος γίνονται όλα μπουρδέλο!

(τα λέμε αργότερα)

:rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
πολύ σωστά αυτά που λες!

Άλλη γνωστή μαλακια που ακούγεται συχνά σε ελληνικές επιχειρήσεις: "είμαστε μία οικογένεια"
Η οικογένεια μου όμως δε θα με απολύσει μαλακα!!

Άλλη μαλακια: "εμείς εδώ φοράμε πολλά καπελα"
Δηλαδή θα κανεις ότι δουλεία προκύψει.

Ότι να ναι!

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.923
Πόντοι
3.446
Στην δουλειά το παν για μένα ειναι να υπάρχει συναδελφικότητα και γενικά ένα καλό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων. Προσωπικά έχω φύγει απο δουλειά οταν ειδα σχεδόν εχθρικό κλίμα και πως ο ένας κοιτούσε να βγάλει τα μάτια του άλλου , να τον προσβάλλει για να φανεί αυτος σωστός , να τον στολίζει πίσω απο την πλάτη του κλπ. Ενα φιλικό κλίμα λοιπον , νομίζω αρκεί.
Φυσικά και δεν μπορείς και δεν χρειάζεται και ολας να γίνεις κολλητός με ολους. Απλά να επικοινωνείτε, να έχετε μια ανθρώπινη επαφή, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να δουλέψεις, να συνεργαστείς κλπ. Αλλιώς δεν βγαίνει.
Και εννοείτε δεν αφήνεις να σε εκμεταλλεύονται, ειδικά αυτο το βλέπω συχνά, να σε φορτώνουν δηλαδή δουλειές άλλων , να σε τρέχουν ολη μέρα , απλώς για να την βγάζουν πιο άνετα οι μεγαλύτεροι σε θέση και κύρος στην δουλειά.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.062
Πόντοι
1.056
Στην εταιρεία είμαστε μια οικογένεια..

oikogeneiarxis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
256
Πόντοι
20
Αυτό το παραμύθι το έχουν φτιάξει οι εταιρείες, ώστε να μην προσλαμβάνουν προσωπικό. Το σωστό είναι να κάνεις τη δουλειά σου και να σχολάς στην ώρα σου χωρίς να βοηθάς κανέναν και καμιά. Δεν κατάλαβα...γνωριζόμαστε κι από χθες, είμαστε φίλοι κολλητοί ή έχουμε κάποια υποχρέωση να κάνουμε τις δουλειές των άλλων; σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και τις ξεφτιλισμένες πατσαβουρογυναίκες που διαρκώς θέλουν κάποιον
να μεσολαβεί για να μην κουράζονται όπως και τους ξεκωλιάρηδες προιστάμενους που εκτός από τα τσιράκια τους, αβαντάρουν κι αυτές μήπως γαμήσουν. Στο τέλος γίνονται όλα μπουρδέλο!

(τα λέμε αργότερα)

Σου έσπασαν τα αρχίδια Δευτεριάτικα,ε;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.592
Πόντοι
2.036
Και εγώ επέστρεψα από διακοπές και μπαλώνω μαλακίες συναδέλφων που έγιναν όσο έλειπα, τι να κάνουμε, έτσι είναι, πας αλλού αν δεν σ'αρέσει (και μπορείς βέβαια...).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.829
Πόντοι
12.756
πολύ σωστά αυτά που λες!

Άλλη γνωστή μαλακια που ακούγεται συχνά σε ελληνικές επιχειρήσεις: "είμαστε μία οικογένεια"
Η οικογένεια μου όμως δε θα με απολύσει μαλακα!!

Άλλη μαλακια: "εμείς εδώ φοράμε πολλά καπελα"
Δηλαδή θα κανεις ότι δουλεία προκύψει.

Ότι να ναι!

Αυτό με τα καπέλα το έλεγα και εγω στους δικούς μου :tooth::tooth::tooth:

oikogeneiarxis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
256
Πόντοι
20
Και εγώ επέστρεψα από διακοπές και μπαλώνω μαλακίες συναδέλφων που έγιναν όσο έλειπα, τι να κάνουμε, έτσι είναι, πας αλλού αν δεν σ'αρέσει (και μπορείς βέβαια...).
Θα αλλάξει αν του βάλουν γυναίκα αφεντικό

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.418
Πόντοι
6.955
Στίς δύσκολες στιγμές όταν θες να αποφύγεις να βγάλεις την λάντζα των άλλων ή το χώσιμο από τον προϊστάμενο: επίσκεψη στον γιατρό, 20 € ή 30 € και αναρρωτική!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Στην δουλειά το παν για μένα ειναι να υπάρχει συναδελφικότητα και γενικά ένα καλό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων. Προσωπικά έχω φύγει απο δουλειά οταν ειδα σχεδόν εχθρικό κλίμα και πως ο ένας κοιτούσε να βγάλει τα μάτια του άλλου , να τον προσβάλλει για να φανεί αυτος σωστός , να τον στολίζει πίσω απο την πλάτη του κλπ. Ενα φιλικό κλίμα λοιπον , νομίζω αρκεί.
Φυσικά και δεν μπορείς και δεν χρειάζεται και ολας να γίνεις κολλητός με ολους. Απλά να επικοινωνείτε, να έχετε μια ανθρώπινη επαφή, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να δουλέψεις, να συνεργαστείς κλπ. Αλλιώς δεν βγαίνει.
Και εννοείτε δεν αφήνεις να σε εκμεταλλεύονται, ειδικά αυτο το βλέπω συχνά, να σε φορτώνουν δηλαδή δουλειές άλλων , να σε τρέχουν ολη μέρα , απλώς για να την βγάζουν πιο άνετα οι μεγαλύτεροι σε θέση και κύρος στην δουλειά.
εγώ νόμιζα ότι άνθρωποι με κύρος στην εργασία, γίνονται υποτακτικοί στο σεξ,
εσύ παντού τον παίρνεις;

Katerina

Call-Girl
Εγγρ.
26 Φεβ 2021
Like
10.183

Συνημμένα

• IMG_5356.jpeg
    IMG_5356.jpeg
    851 KB · Εμφανίσεις: 49

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αρχίδι πρέπει να είσαι και να πατάς επί πτωμάτων. Μόνο έτσι πας μπροστά.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.346
Πόντοι
2.356

(τα λέμε αργότερα)

Πολύ σωστά τύπε!
Ωραίο θέμα!!
Και μη νομίζεις ότι η καραμέλα της συναδελφικότητας υπάρχει μόνο στις εταιρείες. Και στο δημόσιο, τα ίδια σκατά είναι.
Και χειρότερα, θα έλεγα, μιας και εκεί βασιλεύει ο συνδικαλισμός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467
Πολύ σωστά τύπε!
Ωραίο θέμα!!
Και μη νομίζεις ότι η καραμέλα της συναδελφικότητας υπάρχει μόνο στις εταιρείες. Και στο δημόσιο, τα ίδια σκατά είναι.
Και χειρότερα, θα έλεγα, μιας και εκεί βασιλεύει ο συνδικαλισμός.

Εκεί υπάρχει και η εντελώς κακώς νοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη. Ακόμα και καραμπινάτη παρανομία ή αβλεψία να κάνει ο-η "συνάδελφος " είτε καλύπτεται , είτε υποβαθμίζεται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

(τα λέμε αργότερα)

Μέ περισσότερα από 25 χρόνια σέ δισκογραφικές εταιρίες,Ελλάδα-Μ.Βρετανία-Ολλανδία,θά πώ ένα πράγμα!
συναδελφικότητα δέν υπήρχε καί ούτε υπάρχει,μόνο ρουφιανιλίκη,πουστιά,αλητεία κτλ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.750
Πόντοι
2.306
Οταν το καλο γκομενακι συναδελφος ζητα τη βοηθεια σας και «θα σας το ανταποδωσει με ενα ποτακι κερασμα» βοηθατε ή το παιζετε σκληροι καρριεριστες?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom