Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Εγώ έζησα 1990 - 1992 στο Ντύσσελντορφ, αλλά πάω Στουτγάρδη τακτικά λόγω δουλειάς με πελάτες μου. Το καλύτερο είναι να γνωρίσεις άλλες ευρωπαΙκές εθνικότητες και να κάνεις νταραβέρι, για να ανοίξει το μυαλό σου. Με έλληνες όσο το δυνατόν λιγότερο, εκτός αν βρεις άτομα σωστά. Υπάρχουν αρκετοί που ψάχνουν για θύματα (δανεικά, συνεταιριλίκια κλπ). ΜΑΚΡΙΑ! Εγώ είχα συγγενείς και λίγους φίλους εκεί και πέρασα καλά. Δεν είναι κακό να έχει κανείς σχέση με την κοινότητα όπου μένει. Απλά θέλει ρέγουλα. Μπορεί όντως κανείς να βοηθήσει ή να βοηθηθεί. Εγώ βοήθησα ανθρώπους και με ευγνωμονούν μέχρι και σήμερα, όπως και βοηθήθηκα και χρωστάω ακόμα χάρη.
Η Στουτγάρδη γενικά έχει μαζέψει φτωχούς μετανάστες από βαλκανική λόγω εργοστασίων. Το μορφωτικό επίπεδο δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό, γι' αυτό και θέλει σκέψη. Παντού υπάρχουν πάντως διαμαντάκια, απλά θέλει ψάξιμο.
Η Στουτγάρδη γενικά έχει μαζέψει φτωχούς μετανάστες από βαλκανική λόγω εργοστασίων. Το μορφωτικό επίπεδο δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό, γι' αυτό και θέλει σκέψη. Παντού υπάρχουν πάντως διαμαντάκια, απλά θέλει ψάξιμο.