Νέα

Συμβουλές για συνέντευξη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Έχω αύριο ρε παιδιά συνέντευξη για μια Λογιστική Εταιρία και θα θελα από όσους ξέρετε καμια συμβουλή,έτσι μπας και πάω λίγο καλύτερα προετοιμασμένος..

Όποιος θέλει να βοηθήσει λιγάκι και ξέρει από συνεντεύξεις θα είμαι ευγνώμον..

ΥΓ Για να είμαι σαφής η δουλειά δεν είναι Ελλάδα αλλά Αγγλία

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν εχεις τα καλταληλα προσοντα, εισαι ανετος και δυναμικος μια χαρα θα τα πας... Να εισαι ο ευαυτος σου.
δεν ειχα ποτε καποιο "σχεδιο" οταν πηγαινα σε συνεντευξη για δουλεια. και μια χαρα μεχρι τωρα.

Καλη επιτυχια!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχω αύριο ρε παιδιά συνέντευξη για μια Λογιστική Εταιρία και θα θελα από όσους ξέρετε καμια συμβουλή,έτσι μπας και πάω λίγο καλύτερα προετοιμασμένος..

τυπε αφου ειναι αγγλια μια καλτσα στην περιοχη του πουτσου ωστε να φαινονται μεγαλα τα προσοντα σου πιστευω θα βοηθησει
θα το εκτιμησουν οι αγγλοι :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εχει κανενα καλο μιλφακι να "χτυπησεις"???

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Το πιό σημαντικό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι να μην δημιουργηθεί κενό
στη συνέντευξη - συζήτηση που θα κάνετε.

Αν πάει να δημιουργθεί, να είσαι προετοιμασμένος να το καλύψεις μιλώντας για τα προτερήματα του χαρακτήρα σου, δημιουργικότητα, εργατικότητα κτλ.

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό που έκανα εγώ έψαξα για την εταιρία κυρίως στο site της το όραμά της,για το πως αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της,εκπαίδευση κτλ..

επίσης για τη θέση να μπορώ να δώσω όσο περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο του Audit δηλαδή της Ελεγκτικής που με ενδιαφέρει αλλά και για Accountancy και Tax...Τώρα ότι προκύψει..Όμως τη θέλω πολύ αυτή τη θέση και θα παλέψω όσο περισσότερο μπορώ να την κερδίσω

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
τυπε να εισαι χαλαρος(οχι τελειως-καταλαβες τι εννοω)κ επισης κανε ενα καλο search στο ιντερνετ για την εταιρεια..το ιστορικο της,τους στοχους της κτλ.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε μερικές στανταρ ερωτήσεις που γίνονται όπως: "ποιό νομίζεις ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου;", "ποιό νομίζεις ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου και τι κάνεις για το αντιμετωπίσεις;", "πες μας συνοπτικά γιατί θα έπρεπε να σε προσλάβουμε;" "ποιό είναι το όραμά σου για τη θέση που διεκδικείς;", "η πρόσληψή σου τι προστιθέμενη αξία θα φέρει στην εταιρεία μας;" "πόσο σκληρά είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις και τι προσωπικές θυσίες να κάνεις;" και τέτοιες παρόμοιες ανοησίες.

Πέρα από τις στανταρ ερωτήσεις να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε οτιδήποτε ερωτηθείς σχετικά με το περιεχόμενο της δουλειάς που κυνηγάς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό που έκανα εγώ έψαξα για την εταιρία κυρίως στο site της το όραμά της,για το πως αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της,εκπαίδευση κτλ..

επίσης για τη θέση να μπορώ να δώσω όσο περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο του Audit δηλαδή της Ελεγκτικής που με ενδιαφέρει αλλά και για Accountancy και Tax...Τώρα ότι προκύψει..Όμως τη θέλω πολύ αυτή τη θέση και θα παλέψω όσο περισσότερο μπορώ να την κερδίσω

μην το παίοξεις ξεραούλας ειδικά αν μπαίνεις στον χώρο γι απρώτη φορά.. δείξε ότι καταλαβαίνεις τι ακριβώς είναι αυτό που πας να κάνεις, ότι πιστεύεις ότι θα σου αρέσει και ότι θέλεις να το μάθιες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom