Νέα

Συμβουλές για να ξεμπλέξω το φίλο από τη Βουλγάρα αρπακτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bilzerian1991
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
...μαγκα μου, βρες το τηλεφωνο της λεγαμενης, παρε για ραντεβου για μια-δυο ωρες, προσφεροντας ομως ενα καλο ποσο για να δεχτει. Περιμενε την στο δωματιο παρεα με τον φιλο σου, μολις χτυπησει η πορτα ανοιξε και αφησε την να περασει μεσα.....
problem solved!!!! :knuppel:
Ίσως ....αλλά εάν ο φίλος θέλει να την δει τρίο με φίλο του και το γουστάρει τρελά θα φέρει αλλά αποτελέσματα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Καλησπερα μύστες! Λοιπον εχουμε και λεμε, εχουμε ενα φιλο στη παρεα αυτοδημιουργητος ,ετών γυρω στα 30 με
πολλη μεγαλη οικονομικη ανεση (που δημιούργησε τα τελευταια 2 χρονια μονος του) ο οποιος λογο απειριας ,περιττών κιλών και εμφανισης κατω του μετρίου ποτε δεν μπορουσε να ριξει γκομενα χωρις τα φραγκα και ως γνωστών οτι ελκύεις σου ερχεται στη ζωη αυτη με αποτελεσμα να μην εχει αυτοπεποιθηση καθολου και παντα μετα απο 1-2 μηνες αφαίμαξης απο αρπακτικά να τις παιρνει είδηση και να τις διώχνει κακην κακως απογοητευμένος. Εχει 1 μηνα που λετε που γνωρισε μια βουλγαρα 36 χρονων η οποια τον εχει ξεμυαλίσει τελειως . Την συγκεκριμενη την εχω γνωρισει πριν 4 χρονια στη χαλκιδικη με μια βυζιτα φιλη της και του ειπα οτι κατι βρωμαει γιατι δηλωνει τηλεφωνήτρια σε εταιρια ενω δεν δουλευει ποτε αλλα αυτος ερωτευτηκε. Οπου παει την παιρνει μαζι του, καθε σκ στα γουστα συνεχεια σε σημειο να του ζηταει γαμο και αυτος να το σκεφτεται και να μας δηλωνει οτι ειναι ψυχουλα και δεν την νοιαζουν τα λεφτα αλλα μονο αυτος . Πειτε μου καμια συμβουλη γιατι εχουμε τρελαθει στη παρεα και δεν ξερουμε τι να κανουμε.
Τηλεφωνήτρια σε γραφείο με βίζιτες το πιο πιθανό τύπε, ίσως και πρώην εργαζόμενη του γραφείου, θα τον ρουφήξει χρηματικά όπως μπορεί και μετά θα τον παρατήσει, αυτό είναι το καλό σενάριο, υπάρχει και το κακό αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Εγώ πως την έχω κόψει τη φάση.
Λοιπόν η Βουλγαρα πρώτα απ όλα πρέπει ν είναι μεγάλο βρωμοσκυλο με πολλά χιλιόμετρα στη πλάτη, πολύ κολομπαρο πολύ βιζιτα κ πολλά πολλά αλλα. Αυτός επειδή είναι μαλακομπουκωμενος απ ότι λες θα της ανοίχτηκε αρχικά ότι τον θέλουν για τ λεφτά ότι αυτός ψάχνει μια καλή κοπέλα ν πηγαίνουν ταξίδια κ ότι αυτός μπορεί ν πληρώσει οποία θέλει αλλά ψάχνει κάτι να είναι αληθινό κ σπίτι με αυλή κ παιδιά να τρέχουν.Αυτή λοιπόν επειδή είναι παλιά πουτανα κ 36 ετών τελευταίες εμφανίσεις της ξέρει ότι σε λιγο δε θ μετράει οτι έφαγε έφαγε ,ψάχνει τον λαγό μαλακα να αποκατασταθεί . Ο στόχος της είναι λοιπόν να παντρευτεί το μαλακα, αυτός έδειξε τις αδυναμίες του τώρα θα τον ξεσκίσει αυτή, πρέπει αδερφέ να του κάνει άρρωστα γαμησια να τον ρουφάει μέχρι λαρύγγι να κοπανιέται σα τρελή κ να χύνει ποτάμια σε την Αντριάνα τη Βουλγαρα. Αυτός ο κεφτές νομίζει ότι γαμαει κ καλά όπως του λέει. Μετά από τα επικά γαμησια σίγουρα του εξιστορεί τη ζωή της ποσο δύσκολα πέρασε στη Βουλγαρία, μ έναν πολύ κακό τύπο π τα είχε κ τη βάραγε κτλπ , κ ότι άμα ήθελε ν βρει κάποιον για τ λεφτά θα το είχε κάνει στα 26 που ήταν πιο καλή αλλά όλοι την ήθελαν για το κορμί της ενώ αυτή έψαχνε κάποιον σοβαρό κ ο μαλακας ο φίλος σου σίγουρα τα τρώει ενώ στα 26 αυτή έπινε σαμπάνιες κοκες κ χυσια . Όλα τα προηγούμενα τελειώνουν σίγουρα με κλάμα κ μ φράσεις μη με απογοητεύσεις κ εσυ κ με πετάξεις . Έχει μπλέξει άσχημα, η αλήθεια είναι ότι ο λαγός δε θα το καταλάβει ποτε πρέπει ν την πάθει και μάλλον αυτό θα γίνει, σχεδόν απίθανο να τον σώσεις, βίντεο να του πας που την γαμάνε 4 θα σ λέει ότι είναι κάποια π της μοιάζει η φοτοσοπ η δε ξέρω εγώ τι.
ΥΓ: υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει Βούλγαρος απο πίσω ο μεγάλος της έρωτας που θα φάει τα λεφτά του φίλου σου μαζί του, να ξέρεις τεράστια πιθανότητα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αστον να το χαρει ρε τυπε
Οπως λες κι εσυ δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του
Τι θα τα κανουμε τα λεφτα μαζι μας θα τα παρουμε;
Περναει καλα, γαμαει καλα, αυτο ειναι που μετραει
Θα παρει κι ενα μαθημα ζωης στο τελος
Φουλ κομπλε εμπειρια
Δηλαδη τι θα προτιμουσες;
Να μεινει μπακουρος με λεφτα, ποιο το νοημα;
Η να βρει καμια αγαμητη ελλεηνιδα, που ουτε θα τη γαμαει, ουτε θα ζει τις εμπειριες που κανει με τη Βουλγαρα
Δεν ειναι βλακας ο φιλος σου
Ξερει τι κανει
Και καλα κανει

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Φουλ κομπλε εμπειρια
Η να βρει καμια αγαμητη ελλεηνιδα, που ουτε θα τη γαμαει, ουτε θα ζει τις εμπειριες που κανει με τη Βουλγαρα
Ξερει τι κανει
Και καλα κανει
Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
Αν η γκόμενα όπως μας λες είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αφήστε τον να κάψει τη καλύβα. Η γυναικα/φεραρι έχει και υψηλό κόστος συντήρησης. Μη του τα πρηξετε γιατί θα τον καταντησετε ψωληστοχερι σα τα μούτρα σας.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Φουλ κομπλε εμπειρια
Ξερει τι κανει
Και καλα κανει
κορακι τα ιδια θα εγραφα και εγω ως πρωην κουβανοπληκτος απο το να εισαι μπακουρι με λεφτα καλυτερα να πηδας βουλγαρα στη περιπτωση μας και μετα ας ερθει και εκεινος στο κλαμπ τα 10 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μετα συνηθιζεις

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Καλησπερα μύστες! Λοιπον εχουμε και λεμε, εχουμε ενα φιλο στη παρεα αυτοδημιουργητος ,ετών γυρω στα 30 με
πολλη μεγαλη οικονομικη ανεση (που δημιούργησε τα τελευταια 2 χρονια μονος του) ο οποιος λογο απειριας ,περιττών κιλών και εμφανισης κατω του μετρίου ποτε δεν μπορουσε να ριξει γκομενα χωρις τα φραγκα και ως γνωστών οτι ελκύεις σου ερχεται στη ζωη αυτη με αποτελεσμα να μην εχει αυτοπεποιθηση καθολου και παντα μετα απο 1-2 μηνες αφαίμαξης απο αρπακτικά να τις παιρνει είδηση και να τις διώχνει κακην κακως απογοητευμένος. Εχει 1 μηνα που λετε που γνωρισε μια βουλγαρα 36 χρονων η οποια τον εχει ξεμυαλίσει τελειως . Την συγκεκριμενη την εχω γνωρισει πριν 4 χρονια στη χαλκιδικη με μια βυζιτα φιλη της και του ειπα οτι κατι βρωμαει γιατι δηλωνει τηλεφωνήτρια σε εταιρια ενω δεν δουλευει ποτε αλλα αυτος ερωτευτηκε. Οπου παει την παιρνει μαζι του, καθε σκ στα γουστα συνεχεια σε σημειο να του ζηταει γαμο και αυτος να το σκεφτεται και να μας δηλωνει οτι ειναι ψυχουλα και δεν την νοιαζουν τα λεφτα αλλα μονο αυτος . Πειτε μου καμια συμβουλη γιατι εχουμε τρελαθει στη παρεα και δεν ξερουμε τι να κανουμε.
Βάλε ντετεκτιβ να την παρακολουθήσει :headbaning1:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Τώρα πέρα από τη καυλαντα που κάνουμε, ότι έγραψα πριν ισχύει 100%. Υπάρχει μια κ μόνο λύση αλλά πρέπει ο Κεφαλας ο φίλος σου να το παίξει σωστά. Όπως είπες τα τελευταία δυο χρόνια έκανε μεγάλο οικονομικό μπαμ, χωρίς ν γνωρίζω τη επιχείρηση έχει, θα κάτσετε μια μέρα στο ήρεμο κ θα του πεις να το παίξει φτωχαντζα για κάποιο καιρό ίσως 2-3 μήνες π δε νομίζω να τραβηξει τόσο, να βγάλει ένα στορι ότι κάπως χρεωκόπησε, αφού η Βουλγαρα είναι παλιά πουτανα ας φτιάξει ιστορία ο φίλος ότι έχασε τα λεφτά σ ένα πάθος τζόγο πχ , αυτή θα έχει τέτοια βιώματα μ τύπους π κάηκαν από πάθη σίγουρα, όποτε θα καταλάβει κατευθείαν ότι δύσκολα υπάρχει γυρισμός κ δε θ κάνει λογικά τη la Vida Loca ούτε υπάρχουν λεφτά να φάει άρα θ μείνει με έναν μπουλη αβγαλτο . Να τον βάλεις να της ζητάει κ αυτής να βοηθήσει λίγο οικονομικά κ ότι πρέπει να τον στηρίξει ίσως χρειαστεί να δουλέψει κ αυτή λίγο περισσότερο . Και εάν θέλετε ν το τραβήξετε πιο πολύ να σ δίνει λεφτά να βγαινεται εσυ η γκομενα σου εάν έχεις αυτος κ η Βουλγαρα να πληρώνεις εσυ όμως , και καλά επιασες τη καλή κάπως εσυ, και να τη πέσεις στη Βουλγαρα να δούμε τι θα γίνει.
Μου το είχε πει αυτό το έργο ένας μπάρμπας καμένος από τη ζωή κάποτε, το δοκιμάσαμε να σ σώσουμε έναν συγγενή κάποτε κ πέτυχε 100% , φαντάσου δε χρειάστηκε καν να τη πέσει στη γκομενα του ανοίχτηκε αυτή κατευθείαν .

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
Τυπε καλή ιδέα θα ήταν να το παίξει Ραμογλου ο φίλος του.
Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Τύπε μην είσαι Μαλακας

Ο φίλος σου το μπαζο με τα λεφτά βρήκε ένα καλό μουνι. Άστον να τη ξεμουνιασει και ας του φάει κάποια λεφτά ,τα λεφτά για αυτό υπάρχουν.

Μόνο αν σοβαρέψει το πράγμα (ακαποτα γαμησια με ρίξιμο μέσα, να μην ασχολείται με την επιχείρηση, να την κάνει συνέταιρο κλπ ) τότε εφάρμοσε τακτική ν174. Του διπλαρώνεις πληρωμένη Βουλγαρα ,10 χρόνια μικρότερη και αφήνεις τα αρπακτικά να φαγωθούν μεταξύ τους

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Ο φίλος σου έχει απωθημένο να κυκλοφορεί μια μουνάρα όχι μόνο για να ευχαριστιέται ο ίδιος, αλλά και για να νιώσει ότι θα τον ζηλεύουν όλοι οι γαμιάδες γνωστοί του που τον κοροϊδεύαν επειδή ήταν πάντα μπακούρι.

Σε σένα λέει ψέμματα ότι πιστεύει πως η Βουλγάρα είναι καλο παιδί, την πάρτη του σκέφτεται. Αν είναι τόσο χαζός ώστε να χάσει όλα τα του τα λεφτά για ένα μουνί, τότε δε μπορεί να κάνει κάτι κάποιος για αυτό.

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Απλά πείτε του (άλλωστε τα λεφτά είναι δικά του και ότι θέλει τα κάνει), σε καμία περιπτωση να μην τα ρίχνει ακαποτα. Γνωρίζω περίπτωση τέτοια Έλληνας με βουλγαρα με παιδί στη μέση και τρέχανε στον εισαγγελέα με ένα πολύ άσχημο διαζύγιο.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
δε μας ειπες ομως τα λεφτα απο που τα εκανε μονος του που λες;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
Απλά πείτε του (άλλωστε τα λεφτά είναι δικά του και ότι θέλει τα κάνει), σε καμία περιπτωση να μην τα ρίχνει ακαποτα. Γνωρίζω περίπτωση τέτοια Έλληνας με βουλγαρα με παιδί στη μέση και τρέχανε στον εισαγγελέα με ένα πολύ άσχημο διαζύγιο.
Ναι ενώ η ελλεηνιδα σου βγάζει και μια διατροφή :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom