brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.672
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί τυπε είσαι διατεθειμένος να πάρεις τη θεση της ?εμενα ομως με νοιαζει
Γιατί τυπε είσαι διατεθειμένος να πάρεις τη θεση της ?εμενα ομως με νοιαζει
τη θεση του και μετα να παρω μια ρωσιδαΓιατί τυπε είσαι διατεθειμένος να πάρεις τη θεση της ?
Γιατί δεν πας κατευθείαν στη ρωσσιδα ?τη θεση του και μετα να παρω μια ρωσιδα
γτ δεν εχω μαρουλιΓιατί δεν πας κατευθείαν στη ρωσσιδα ?
Λεπτομέρειεςγτ δεν εχω μαρουλι
α λες; ξερεις ποιες το δινουν τσαμπα;;Λεπτομέρειες
Τα βαριά σκαριά και τα παροπλισμένα αντέχεις?α λες; ξερεις ποιες το δινουν τσαμπα;;
για λεγεΤα βαριά σκαριά και τα παροπλισμένα αντέχεις?
Δεν ειναι ετσι τυπε, μπορει η Βουλγαρα να δουλευει για τον ΣΔΟΕ και να διερευνα ποσα μαυρα εχει κανει ο χοντροφιλος σε δυο χρονια. Δουλευει το κρατος ρεεεε, δεν καθεται….Δεν την νοιάζει την Βουλγάρα τυπε τα λεφτά δεν έχουν προέλευση πάρα μόνο προορισμο
Τι νόμιζες θα περάσεις αβροχοις ποσι τον ποταμο της σαρκικής ηδονής?για λεγε
Ντεν καταλαβαίνειΤι νόμιζες θα περάσεις αβροχοις ποσι τον ποταμο της σαρκικής ηδονής?
Εισαι εκτος θεματοςεγώ θέλω πληροφορίες για τη φίλη της τη βίζιτα από χαλκιδική
Για να κάνεις αυτά που θέλεις τυπε πρέπει να στροφαρεις σαν μηχανάκι δίχρονο ερ Ντι τριαμισι εσύ δουλεύεις με 6η στα 90 χιλιομετρα σε ισιαδαΝτεν καταλαβαίνει
Γιατί τι έχουν οι Ελληνίδες;Ακόμα και οι πλούσιοι τις αποφεύγουν τις ελλεεινιδες, ενω είναι πολύ εύκολο για αυτούς να φάνε ελλενινιδα,αφού έχουν το μαρούλι, έχω δει πολλούς λεφτάδες με αλβανιδες γκομενες γεννημένες εδω
Έδωσες λύση πάλι.Λοιπόν μύστη...βγαλτην φωτογραφίες άνοιξε εδώ ένα νήμα ...η τιμή θα είναι γύρω στα 200ευρω το μισάωρο χωρίς κώλο... σίγουρα κάποιοι θα τσιμπήσουν...η Βουλγάρα θα αρχίζει να βγάζει φράγκα και δεν θα έχει ανάγκη τον φίλο σου
Εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τυπε μόνο το νεφρό σου έχεις πολύτιμο θα σου αφήσει το ένα είναι πονοψυχοςΠίσω από την Βουλγάρα βρίσκεται Βούλγαρος καραφλός και άσβερκος... από εκείνους που σε κάνουν κομματάκια και εξαφανίζονται με τον παρά.
Άμα έχει μεγάλο κυβισμό το μοτέρ και ροπιάζει από χαμηλά .... δεν μασάει με 6η στα 90 .... σιγά μη χτυπήσει και πυράκια .........εσύ δουλεύεις με 6η στα 90 χιλιομετρα σε ισιαδα
Το βλέπεις το συγκεκριμένο μηχάνημα να καίει κατοστάρα αμόλυβδη?Άμα έχει μεγάλο κυβισμό το μοτέρ και ροπιάζει από χαμηλά .... δεν μασάει με 6η στα 90 .... σιγά μη χτυπήσει και πυράκια .........
και με ένα βαθύ πάτημα στο γκάζι, φτάνει σβέλτα στα 160 !
bourdela λέγεται το σαιτ.. αν θέλει ο συναγωνιστής να πάει να γράψει στο pillowfights αλλιώς να περιμένει μέχρι την κυριακήΕισαι εκτος θεματος