Γίνονται τέτοια πράγματα; :o
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβαίνουν... στον αστραφτερό κόσμο της showbiz...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ωραιο το δευτερο link!
Oποιος έχει ανάλογο υλικό... ας γράψει να μαθαίνουμε ;)
Δεν ξερεις τι να πιστεψεις απ'ολα αυτα τα κουτσομπολια
Εγώ μόνο να διαβάζω ξέρω...
Εγώ μόνο να διαβάζω ξέρω...
+ να σκέφτομαι... ;)
ΑΑΑ και δεν πιστεύω τίποτααα
"όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος"
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
εγω πιστευω οτι αρκετα εχουν δοση αληθειας."Οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει φωτια"ΑΑΑ και δεν πιστεύω τίποτααα
Αλλωστε,αρκετα επαληθευονται στην πορεια(βλ.περιπτωση σεργιαννοπουλου και οχι μονο)
Αυτο με τις πιπες να'ναι αληθεια?
Οσο για το δευτερο λινκ, εγω έχω ακουσει για το κουαρτετο Ρουβ**, Ρεμ**, Λαζο***λος, Πυ***ς Δημ** κι επισης οτι η σχεση του Ρεμ** με τη Μακρ****λια ηταν για καλυψη γιατι η Μακρ****λια τα ειχε με τον μπασκετμπολιστα Μπ*ρλ* (μου το χει πει εγκυρη πηγη το τελευταιο)...Επισης απο εγκυρη πηγη που ηταν χρονια στο MEGA και τωρα ειναι στη ΝΕΤ (Μα**α Χουκ** Η anchorwoman που ειναι γνωστη του πατερα μου) ειχα μαθει το συμβαν με τον Χατζ*****λαου και τον Πρετε***ρη....Επισης παλι απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι ο Γκλ***ος ο γνωστος ηθοποιος που θεωρειται και αντρας (υποτιθεται) αναδειχθηκε παιρνοντας πιπες απο τον σχεδιαστη μόδας Μα*η Τσε*ιο και η Μαστ***ωστα εγινε με τη σειρα της γνωστη ως τηλεγυμναστρια αφου πηγε στο καμαρινι του Γκλ***ου και του πηρε πιπα ετσι στο ξεκαρφωτο...Επισης ο Νικ** Βερ**ς ο γνωστος τραγουδιστης εμαθα οτι ειναι γκει...κι επισης οτι ο συγχωρεμενος (απο την υποθεση με το γεωργιανο) τα χε με τον Αλε****ρο Ρη*α για χρονια και μετα τον χωρισε για εναν κομμωτη απο το Βυρωνα...Αυτη ειναι η ΣΑΠΙΛΑ της showbiz οσο κι αν εμεις ολοι την θεωρουμε λαμπερη και τελεια...
Εγω έχω ακουσει...
τσ-τσ-τσ... κακοήθιες! Ζηλεύουνε την επιτυχία των αστέρων της σωουμπίζ... γι' αυτό τους κακολογούνε !!!
ΧΑΧΑ>..ολα αυτα εξακριβωμενα απο εγκυρες πηγες, εχω ακρες με δημοσιογραφους εγω..χαχαχαχα...ναι ζηλευω τους μαλακες...αυτοι να ζηλευουν εμενα που εχω μια νορμαλ ζωη!!!τσ-τσ-τσ... κακοήθιες! Ζηλεύουνε την επιτυχία των αστέρων της σωουμπίζ... γι' αυτό τους κακολογούνε !!!
Τον συγκεκριμενο μαλιστα, τον εχει δει μια φιλη μου στο Pierros στη Μυκονο να φιλιεται με εναν ξενο, μαλλον αγγλος φαινοταν....ξανθος γαλανοματης νεαρος με φτιαγμενο σωμα, κοιλιακους και τετοια...επισης εμαθα πριν λιγο καιρο οτι ο αδερφος ενος παλιου μου συμμαθητη που ειναι συνοδος πουστρακος οτι ειναι συχνος του πελατης ο εν λογω κυριος (ο θεος να τον κανει )Ο Χ**ης Ρ*μας είναι εξακριβωμένο οτι είναι πούστρα, απο φίλο που δούλευε σερβιτόρος στα πουστρόμπαρα και τον πετύχαινε συχνά.
εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ ότι η σόουμπίζ είναι αρκετά εκφυλη,όχι όμως πολύ περισσότερο από την δικιά μας πραγματικότητα.απλά γουστάρουμε όλοι να ακούμε ιστορίες για τους διάσημους,όσο αβάσιμες και αν είναι αυτές.π.χ. αυτό που είπες για τον β***η είναι τελείως άκυρο.ξέρω και τον ίδιο πολύ καλά και την κοπέλα του και μου φαίνεται ότι έχεις πέσει έξω.πλην περιπτώσεων όπως ο Ρ***Σ που κάνει μπαμ,όλα τα άλλα τα ακούω βερεσε,συν του ότι και αλήθεια να είναι δεν νομίζω ότι μας αφορά πραγματικά.έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα η κοινωνία μας
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γι'αυτη με τις βιζιτες...........και τυπου σαν αυτες........
Εχουν ενα τυπικο σωμα και εμφανιση που στην Ελλαδα αυτο-θεοποιειται για τι οι μαλακες οι Ελληνες ειναι λιγουρια του κερατα.......
Βγαινουν στα playmates........εξωφυλλα και μαλακιες.........
και εχουν την εντυπωση οτι θα τα κερσδισουν ολα μονο με την εμφανιση τους......μετα δε μενει τιποτα και μενουν μονο οι βιζιτες..........
Δε χανουν και τιποτα ομως.....πηδιουνται για πολυ χρημα.....αν καποια εχει κανει δυο εξωφυλλα και εχει εμφανιστει σε μια εκπομπη το κασε ανεβαινει.
Γιατι η Αλ........υ τι νομιζετε οτι θα κανει.......
Φτηνες καργιολες......υπερτιμημενες απο τη μαλακισμενη Ελληνικη κοινωνια και μαλακες αντρες..............
Καλα να σας κανουνε!
Εχουν ενα τυπικο σωμα και εμφανιση που στην Ελλαδα αυτο-θεοποιειται για τι οι μαλακες οι Ελληνες ειναι λιγουρια του κερατα.......
και εχουν την εντυπωση οτι θα τα κερσδισουν ολα μονο με την εμφανιση τους......μετα δε μενει τιποτα και μενουν μονο οι βιζιτες..........
Δε χανουν και τιποτα ομως.....πηδιουνται για πολυ χρημα.....αν καποια εχει κανει δυο εξωφυλλα και εχει εμφανιστει σε μια εκπομπη το κασε ανεβαινει.
Φτηνες καργιολες......υπερτιμημενες απο τη μαλακισμενη Ελληνικη κοινωνια και μαλακες αντρες..............
Καλα να σας κανουνε!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 19.485
Γι'αυτη με τις βιζιτες...........και τυπου σαν αυτες........
Καλα να σας κανουνε!
Και όσον αφορά την πρέζα κτλ κτλ, επειδή λόγω παλιότερης δουλειάς έχω δει κάτι λίγα πλην όμως αρκετά είμαι σίγουρος ότι αυτά που βλέπουμε-μαθαίνουμε δεν είναι ΟΥΤΕ η κορυφή του παγόβουνου!
Ολα αυτα γινονται ισως λιγοτερο ισως και περισσοτερο. Π.Χ. Με τον Χ*** Ρ*** ειναι εξεκριβωμενος πισογλεντης. Απο αυτα που διαβασα καποια ειναι αρκετα τραβηγμενα αλλα παντα υπαρχει μια δοση αληθειας. Οσο για τα ναρκωτικα οποιος απο αυτους λεει οτι δεν εχει παρει η εστω δεν εχει δοκιμασει ειναι μεγαλος ψευτης. Δεν υπαρχει αλλος τροπος (καθ'αυτους) να αντεξουν την "επιτυχια" ειτε ειναι ξεκολιαρες playmatoudes για λεφτα ειτε ηθοποιοι,τραγουδιστες. Ειναι ενας κοσμος υποκρισιας και ψευτιας που το μονο που κανουν ειναι να προβαλουν εναν ανυπαρκτο κοσμο και εμεις να θαμπωνομαστε. Αρκετα με την φιλοσοφια πρωι πρωι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις