Νέα

Συμπλήρωση ον λάιν φορολογικής δήλωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εγω εχω καποιες ιατρικε εξετασεις απο ιδιωτικα ιατρικα εργαστηριο,αυτες τις βαζουμε για να εχουμε φορολογικη ελεφρυσνη στο ποσο που θα πληρωσουμε?ξερεις κανεις??

Φυσικά καί συνυπολογίζωνται .

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
εγω εχω καποιες ιατρικε εξετασεις απο ιδιωτικα ιατρικα εργαστηριο,αυτες τις βαζουμε για να εχουμε φορολογικη ελεφρυσνη στο ποσο που θα πληρωσουμε?ξερεις κανεις??

Κανονικοτατα ναι.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αυτες πρεπει να τις στειλω στην εφορια?θα μου τις ζητησουν στανταρ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
:dunno: αυτό θα το ξέρεις μόνο μετά την οριστική υποβολή της δήλωσής σου... μπορεί να σου έρθει η ειδοποίηση στο εκκαθαριστικό (όταν αυτό σου έρθει)... συνεπώς κράτα τις εύκαιρες και αν χρειαστεί τις προσκομίζεις

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μπορείς να πάς καί στον Φορολογικό Οδηγό - Φόρος Εισοδήματος -Οδηγίες Συμπλήρωσης Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2013 , έχε  επίσης υπ' όψη ότι εδώ καί λίγη ώρα το σύστημα έχει " βαρύνει " αρκετά απο αυτούς που έχουν α.φ.μ. που λήγει σ' ένα (1) καί πρέπει να έχουν υποβάλλει την δήλωση τους μέχρι αύριο στις 08,00  :dunno: !

Νομιζω πηρε παραταση μεχρι τη δευτερα..?  η δεν θα τους κοβουν προστιμο αν τις καταθεσουν εστω και τη δευτερα..? ('σιωπηρη παραταση' και καλα)  κατι τετοιο ακουσα στα τσατσοκαναλα..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Μπορείς να πάς καί στον Φορολογικό Οδηγό - Φόρος Εισοδήματος -Οδηγίες Συμπλήρωσης Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2013 , έχε  επίσης υπ' όψη ότι εδώ καί λίγη ώρα το σύστημα έχει " βαρύνει " αρκετά απο αυτούς που έχουν α.φ.μ. που λήγει σ' ένα (1) καί πρέπει να έχουν υποβάλλει την δήλωση τους μέχρι αύριο στις 08,00  :dunno: !

Αυτο με την βεβαιωση ο φορολογικος οδηγος το εχει λιγο στον αερα δεν δινει ακριβη διευκρινιση αυτο ειναι το κακο.
Διαβασε τι λεει <<Οι μισθωτοί που δεν εισέπραξαν δεδουλευμένες αποδοχές το 2012 και δεν τους χορηγήθηκε βεβαίωση αποδοχών λόγω επίσχεσης εργασίας ή πτώχευσης του εργοδότη δεν θα δηλώσουν τις συγκεκριμένες αποδοχές αλλά θα συνυποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/ 1986 στην οποία θα δηλώνεται ο λόγος για τον οποίο δεν χορηγήθηκε από τον εργοδότη η σχετική βεβαίωση αποδοχών>>

Εγω λοιπον πηρα χρηματα μεχρι τον ιουλιο του 2012.Αυτα που ξεω οτι πηρα ειναι τα καθαρα.Στη δηλωση πρεπει να βαλεις στα πεδια και φορους κλπ τα οποια δεν τα ξερω οποτε η συμπληρωση γινεταια αδυνατη.
Αρα ο οδηγος δεν τα λεει καλα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Νομιζω πηρε παραταση μεχρι τη δευτερα..?  η δεν θα τους κοβουν προστιμο αν τις καταθεσουν εστω και τη δευτερα..? ('σιωπηρη παραταση' και καλα)  κατι τετοιο ακουσα στα τσατσοκαναλα..

Ό ίδιος ό γ.γραμματέας  της γ.γ.π.σ. δήλωσε ότι ή παράταση μέχρι τις 08,00 της δευτέρας 29/07/13 είναι καί ή τελευταία ! απο εκεί καί πέρα μας έχουν συνηθίσει καί σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής  :dunno: !

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456

Ακουστηκε οτι δεν δοθηκε επιπλεον παραταση λογω τροικας αλλα τα φυντανια μας ακουστηκε οτι ακομα και εκπροθεσμα να υποβληθουν δεν θα υπαρχουν κυρωσεις.Τωρα το τι θα ισχυσει δεν το ξερω.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και γω το ιδιο νομιζω DON & soul.. και ναχει περασει η προθεσμια δεν προκειται να κοψει προστιμα.. τουλαχιστον για καμια βδομαδα..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
για το Ε9 θελει αλλους κωδικους και κλειδαριθμους και τζατζαλα μάτζαλα ?????

ειναι άλλη εφαρμογή???

Το 2 πήρε παραταση ή κατευθειαν πέναλτυ??? (λογοπαιγνιο για οσους γνωριζουν εγγλεζικα και ποδόσφαιρο )

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
για το Ε9 θελει αλλους κωδικους και κλειδαριθμους και τζατζαλα μάτζαλα ?????

ειναι άλλη εφαρμογή???

Το 2 πήρε παραταση ή κατευθειαν πέναλτυ??? (λογοπαιγνιο για οσους γνωριζουν εγγλεζικα και ποδόσφαιρο )

Το βρηκα για το Ε9 . Το 2 τελίκα έληγε μαζί με το 1 οποτε ας ελπισουμε να δωσει καμια παράτα ο υπουργος.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και γω το ιδιο νομιζω DON & soul.. και ναχει περασει η προθεσμια δεν προκειται να κοψει προστιμα.. τουλαχιστον για καμια βδομαδα..

Τελικα οπως φαινεται αυτο το σεναριο θα παιξει..

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231259610]Με επιείκεια θα αντιμετωπιστούν οι εκπρόθεσμες δηλώσεις με ΑΦΜ σε 1 και 2[/url]

Golfakias93

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
74
Πόντοι
1
δεν ειμαι λογιστης, αλλα δουλευω σε λογιστικο γραφειο γιατι το εχει η μητερα μου. εννοειται βεβαια πως σπουδαζω λογιστικη και εχω βγαλει το 2 ετος κ μπαινω τωρα στο 3. για να μπω στο θεμα!! σημερα ηρθε μια ηλικιωμενη στο γραφειο μας για να φερει τη δηλωση της και τα χαρτια της. το αφμ της εληγε σε 3, δηλαδη εληγε τη δευτερα (εχθες). κ ομως μπορεσα και την εστειλα κανονικα και περαστηκαν κ οι αποδειξεις (κωδ 049) και δεν ειχε κρατηση φορου 10% που ειναι το προστημο των αποδειξεων, δεν εχουμε καταλαβει τι παιζει αλλα μεχρι και σημερα το μεσημερι το συστημα ηταν ανοιχτο κανονικα και χωρις προβληματα κ για το 3-4 εκτος των αλλων

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειμαι λογιστης, αλλα δουλευω σε λογιστικο γραφειο γιατι το εχει η μητερα μου. εννοειται βεβαια πως σπουδαζω λογιστικη και εχω βγαλει το 2 ετος κ μπαινω τωρα στο 3. για να μπω στο θεμα!! σημερα ηρθε μια ηλικιωμενη στο γραφειο μας για να φερει τη δηλωση της και τα χαρτια της. το αφμ της εληγε σε 3, δηλαδη εληγε τη δευτερα (εχθες). κ ομως μπορεσα και την εστειλα κανονικα και περαστηκαν κ οι αποδειξεις (κωδ 049) και δεν ειχε κρατηση φορου 10% που ειναι το προστημο των αποδειξεων, δεν εχουμε καταλαβει τι παιζει αλλα μεχρι και σημερα το μεσημερι το συστημα ηταν ανοιχτο κανονικα και χωρις προβληματα κ για το 3-4 εκτος των αλλων

πολυ απλα ,οι μισοι ελληνες χρωστανε ακομη φορο απο το 2012 για το 2011......και ξερουν οτι φετος τα 3/4 των φορολογουμενων ,δυσκολα θα πληρωσει ολες τις δοσεις......αμα αρχιζουν και βαζουν προστιμο για εκπροθεσμες δηλωσεις....εκει ειναι που δεν θα πληρωσει κανεις......αυτοι παιζουν με την ανεχεια μας και εμεις τους ανεχομαστε ακομη!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom