Νέα

Συμπλήρωση ον λάιν φορολογικής δήλωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Απορια που προεκυψε μιας και ηρθε η ωρα να συμπληρωσουμε τις δηλωσεις.
Στο Ε2 μας εμφανιζει αυτοματα τα ακινητα τα οποια ειχαν δηλωθει στο Ε9
Αν ομως απο αυτα δεν υπαρχει εισοδημα τι πρεπει να γινει?Αν τα διαγραψουμε το συστημα δεν σε αφηνει να υποβαλεις οριστικη Ε2 γιατι δεν υπαρχει γραμμη συμπληρωμενη και ως εκ τουτου ουτε να υποβαλεις Ε1.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
227
Πόντοι
21
Αν ομως απο αυτα δεν υπαρχει εισοδημα τι πρεπει να γινει?Αν τα διαγραψουμε το συστημα δεν σε αφηνει να υποβαλεις οριστικη Ε2 γιατι δεν υπαρχει γραμμη συμπληρωμενη και ως εκ τουτου ουτε να υποβαλεις Ε1.

αν τα ακινητα είναι κενά θα πρέπει στο πεδίο όνομα μισθωτή να σημειώσεις "ΚΕΝΟ" , αν κατοικείς θα πρέπει να τα δηλώσεις σαν κύρια, πρώτη δευτερεύουσα , δεύτερη δευτερεύουσα στο Ε1. στην τελευταία περίπτωση δεν υποβάλεις ε2. προσοχή πώς θα δηλώσεις τα ακίνητα γιατί σου αυξάνει τα τεκμήρια.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Σε περίπτωση που δεν έχεις εισόδημα από κάποιο ακίνητο, το βάζεις στο Ε2 ως κενό (εφόσον δεν το χρησιμοποιείς για δικούς σου σκοπούς). Ωστόσο πρέπει να ναγραφεί ο αριθμός παροχής του ρεύματος.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Στην υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος άν πρόκειται για κύρια ή καί δευτερεύουσα κατοικία πάς στο Ε1 , στο Ε2 εφ' όσον  έχεις  εισοδήματα απο μίσθωση ακινήτου-ων θα σου βγάλει αρχικά το Ε2 της προηγούμενης δήλωσης , εκεί σίγουρα θα πρέπει υποχρεωτικά απο εφέτος να βάλεις καί τον αριθμό παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος , για το Ε9 θα πρέπει να πάς στην Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων Ε9 εκεί υπάρχει προθεσμία τουλάχιστον μέχρι τις 15/09/2013 για τις τροποποιήσεις καί τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Στην υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος άν πρόκειται για κύρια ή καί δευτερεύουσα κατοικία πάς στο Ε1 , στο Ε2 εφ' όσον  έχεις  εισοδήματα απο μίσθωση ακινήτου-ων θα σου βγάλει αρχικά το Ε2 της προηγούμενης δήλωσης , εκεί σίγουρα θα πρέπει υποχρεωτικά απο εφέτος να βάλεις καί τον αριθμό παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος , για το Ε9 θα πρέπει να πάς στην Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων Ε9 εκεί υπάρχει προθεσμία τουλάχιστον μέχρι τις 15/09/2013 για τις τροποποιήσεις καί τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

E9 εκανα περσυ το θεμα ειναι αλλο.Αν βαλω παροχη ρευματος μετα πρεπει να βαλω και στοιχεια ενοικιαστη αλλιως δεν προχωραει αλλα αφου δεν το ενοικιαζω αλλα μενω τι σκατα να βαλω εκει δεν ξερω...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Σε περίπτωση που δεν έχεις εισόδημα από κάποιο ακίνητο, το βάζεις στο Ε2 ως κενό (εφόσον δεν το χρησιμοποιείς για δικούς σου σκοπούς). Ωστόσο πρέπει να ναγραφεί ο αριθμός παροχής του ρεύματος.

Εγω μενω σαυτο το σπιτι οποτε τι κανουμε :think:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Απλούστατα, το διαγράφεις και το βάζεις στον πίνακα 5 του Ε1.

Αυτο εξηγω οτι αν πατησεις διαγραφη επειδη δεν βλεπει το συστημα αλλη γραμη το εικονιδιο με οριστικη υποβολη ε2 δεν ειναι φωτισμενο.Εκανα προσωρινη αποθηκευση και οταν ηρθε η ωρα να οριστικοποιησω το ε1 μου λεει οτι υπαρχει εκκρεμοτητα με το ε2 και αν θελω να συνεχισω η οχι.Πατησα οχι γιατι δεν ξερω μετα τι θα προκυψει.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Αυτο εξηγω οτι αν πατησεις διαγραφη επειδη δεν βλεπει το συστημα αλλη γραμη το εικονιδιο με οριστικη υποβολη ε2 δεν ειναι φωτισμενο.Εκανα προσωρινη αποθηκευση και οταν ηρθε η ωρα να οριστικοποιησω το ε1 μου λεει οτι υπαρχει εκκρεμοτητα με το ε2 και αν θελω να συνεχισω η οχι.Πατησα οχι γιατι δεν ξερω μετα τι θα προκυψει.
Έχεις κάτι άλλο να επεξεργαστείς στο Ε2 ή έχεις μόνο το ακίνητο που μένεις;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Έχεις κάτι άλλο να επεξεργαστείς στο Ε2 ή έχεις μόνο το ακίνητο που μένεις;

Μονο αυτο.
Λογικα αν ειχα εστω ενα το οποιο νοικιαζα η παραχωρουσα δωρεαν σε αλλον  θα εβλεπε αυτο και θα μου επετρεπε να κανω οριστικη.
Και εχω κολλησει :dunno:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Μονο αυτο.
Λογικα αν ειχα εστω ενα ακομα θα εβλεπε αυτο και θα μου επετρεπε να κανω οριστικη.
Και εχω κολλησει :dunno:
Τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Προχώρα κανονικά στην οριστική υποβολή του Ε1. Από τη στιγμή που το Ε2 "είναι στον αέρα" και δεν έχει υποβληθεί, μετά την υποβολή του Ε1 θα το πάρει το ποτάμι! Άντε και καλή εκκαθάριση!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Προχώρα κανονικά στην οριστική υποβολή του Ε1. Από τη στιγμή που το Ε2 "είναι στον αέρα" και δεν έχει υποβληθεί, μετά την υποβολή του Ε1 θα το πάρει το ποτάμι! Άντε και καλή εκκαθάριση!

Αντε να δουμε και οτι κατσει.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Από τη στιγμή που δεν έχες άλλο ακίνητο, εκτός αυτού που μένεις, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθείς με το Ε2. Τώρα αν έχεις καμιά γκαρσονιέρα για τις πιο "ιδιαίτερες στιγμές" αυτό είναι άλλο θέμα!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Από τη στιγμή που δεν έχες άλλο ακίνητο, εκτός αυτού που μένεις, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθείς με το Ε2. Τώρα αν έχεις καμιά γκαρσονιέρα για τις πιο "ιδιαίτερες στιγμές" αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Μαλλον κακως ασχοληθηκα ναι τελος παντων.Ασε γιατι εχω και αλλο θεμα μιας και δεν εχω βεβαιωση απο την δουλεια λογω πτωχευσης.Και ειναι θεμα και αυτο.Σκεφτηκα για μηδενικη καυ μετα τροποποιητικη.Υποβαλω και μια υπευθυνη δηλωση και ειμαι καλυμενος

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μαλλον κακως ασχοληθηκα ναι τελος παντων.Ασε γιατι εχω και αλλο θεμα μιας και δεν εχω βεβαιωση απο την δουλεια λογω πτωχευσης.Και ειναι θεμα και αυτο.Σκεφτηκα για μηδενικη καυ μετα τροποποιητικη.Υποβαλω και μια υπευθυνη δηλωση και ειμαι καλυμενος

Μπορείς να πάς καί στον Φορολογικό Οδηγό - Φόρος Εισοδήματος -Οδηγίες Συμπλήρωσης Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2013 , έχε  επίσης υπ' όψη ότι εδώ καί λίγη ώρα το σύστημα έχει " βαρύνει " αρκετά απο αυτούς που έχουν α.φ.μ. που λήγει σ' ένα (1) καί πρέπει να έχουν υποβάλλει την δήλωση τους μέχρι αύριο στις 08,00  :dunno: !

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εγω εχω καποιες ιατρικε εξετασεις απο ιδιωτικα ιατρικα εργαστηριο,αυτες τις βαζουμε για να εχουμε φορολογικη ελεφρυσνη στο ποσο που θα πληρωσουμε?ξερεις κανεις??

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
εγω εχω καποιες ιατρικε εξετασεις απο ιδιωτικα ιατρικα εργαστηριο,αυτες τις βαζουμε για να εχουμε φορολογικη ελεφρυσνη στο ποσο που θα πληρωσουμε?ξερεις κανεις??
όπως τα λες φίλε μου! δεν πάνε μαζί με τις υπόλοιπες αποδείξεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom