Νέα

Συμπλήρωση ον λάιν φορολογικής δήλωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το λυσα παιδια ευχαριστω και συγνωμη!  στις επιλογες 309 και 310 δεν συμπληρωνεις ποσο αλλα απαντας με ναι, οχι η κενο  ε εγω το ειχα οχι και επρεπε να ειναι κενο για να με αφησει να συνεχισω    εκανα  :jerking: παιδεια    και εβρισα και το κρατος  λυπαμαι :'(  ενα συγνωμη  στο ελληνικο υπουργειο οικονομικων :cheesy:    περα απο πλακα το συστημα ειναι πολυ καλο και πιο σταθερο απο παλιοτερα χρονια!  πλεον κανουν και διασταυρωση εργοδοτη, καλα κανουν

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια εχει κανει κανεις δηλωση απο το ιντερνετ πωσ γινεται;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μπαίνεις στο taxisnet.gr και γράφεσαι.. θα σου έλθουν με μειλ κωδικοί .. μετά συμπληρώνεις κανονικά την δηλωση και την στέλνεις. η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα και τυπώνεις επί τοπου το εκκαθαριστικό σου.. αν έχεις επιστροφή έρχεται πολύ γρήγορα

ααα ναι και πρίν την οριστικοποιήσεις βλέπεις τι θα πάρεις/πληρώσεις..

πολύ βολικό.. τρία χρόναι τώρα κάνω και έχω ησυχάσει

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μπαίνεις στο taxisnet.gr και γράφεσαι.. θα σου έλθουν με μειλ κωδικοί .. μετά συμπληρώνεις κανονικά την δηλωση και την στέλνεις. η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα και τυπώνεις επί τοπου το εκκαθαριστικό σου.. αν έχεις επιστροφή έρχεται πολύ γρήγορα

ααα ναι και πρίν την οριστικοποιήσεις βλέπεις τι θα πάρεις/πληρώσεις..

πολύ βολικό.. τρία χρόναι τώρα κάνω και έχω ησυχάσει
εχω κανει εγγραφη και πηρα κα τηλ και μου ειπε μια μουνιτσα :zfuck: οτι μεχρι το βραδυ θα μου σταλουν οι κωδικοι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εχω κανει εγγραφη και πηρα κα τηλ και μου ειπε μια μουνιτσα :zfuck: οτι μεχρι το βραδυ θα μου σταλουν οι κωδικοι

γιατί δεν της είπες να σου στείλει και καμιά φωτο και το κινητό της;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια πηρα τους κωδικους εκανα εισοδο και μου λεει ενα μηνυμα οτι δε μπορω να υποβαλλω νεα δηλωση στην υπηρεσια ταξιςνετ.τι μαλακιες ειναι αυτες :helpplea:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μπορεί να μην τους έχει πάρει ακόμα το σύστημα.
Καλά κι εσυ ρε άνθρωπε, προτελευταία μέρα σου ρθε να τα κάνεις όλα????  :grin:
Πάντως σήμερα το πρωί είχε πέσει το σύστημα, αλλά κατά το μεσημεράκι έστειλα τις δηλώσεις μου κανονικά....

εδώ μπαίνεις κανονικά?

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
να πω και ένα που μου έτυχε εμένα ... στο τέλος της φορολογικής δήλωσης έχει 5 κουτάκια για να συμπληρώσει κανείς ΑΦΜ και επωνυμία εργοδότη καθώς και ποσό που έχουμε πάρει από τον κάθε εργοδότη... σε περίπτωση που δεν σας φθάνουν τα κουτάκια (επειδή μπορεί να έχετε παραπάνω από 5 εργοδότες)  συμπληρώνετε τα πρώτα 4 κουτάκια και στο τελευταίο κουτάκι δεν βάζετε ΑΦΜ και γράφετε ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ και βάζετε τα χρήματα που πήρατε από τους υπόλοιπους που δεν έχετε κατονομάσει

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μπορεί να μην τους έχει πάρει ακόμα το σύστημα.
Καλά κι εσυ ρε άνθρωπε, προτελευταία μέρα σου ρθε να τα κάνεις όλα????  :grin:
Πάντως σήμερα το πρωί είχε πέσει το σύστημα, αλλά κατά το μεσημεράκι έστειλα τις δηλώσεις μου κανονικά....

εδώ μπαίνεις κανονικά?
οχι απο εδω μπαινω >:(

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ξαναδοκιμασα τωρα βγαζει ενα κουτακι που γραφει οδηγος νεας δηλωσης.και απο κατω γραφει με κοκκινα γραματα δεν εχετε δικαιωμα νεας δηλωσης στην υπηρεσια taxisnet  :bigdick:

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Σ Υ Χ Ν Ε Σ  Ε Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Σ  -  Α Π Α Ν Τ Η Σ Ε Ι Σ

1. Αδυναμία χρήσης κωδικών πρόσβασης

Αν είστε νέος/νέα χρήστης των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Γ.Γ.Π.Σ. ή αν ζητήσατε εκ νέου κωδικούς επειδή τους έχετε χάσει, αν δηλαδή λάβατε μόλις το ηλεκτρονικό μήνυμα με τους κωδικούς σας πρόσβασης, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος από αύριο το πρωί.
      Αν έχετε κωδικούς πρόσβασης από παλαιότερα, ελέγξτε την πιθανότητα να περιέχουν (και οι δύο ή ο ένας από αυτούς) ελληνικούς χαρακτήρες. Σε τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε για την μετατροπή των κωδικών σας (στην σελίδα που αφορά στις ηλεκτρονικές υποβολές, στην πρώτη επιλογή, θα βρείτε αυτή τη δυνατότητα) ώστε να περιέχουν μόνο λατινικούς χαρακτήρες ή αριθμούς. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος από το πρωί της επόμενης μέρας, μετά την τροποποίηση των κωδικών σας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
5 μέρες παράταση της υποβολής δηλώσεων on line μέχρι την δευτερα  ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια εκανα την δηλωση χθες και μου ηρθε και το εκαθαριστικο μεσα σε 10 λεπτα.ειναι τοσο γρηγορο το συστημα;μπραβο :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom