Νέα

Συμπλήρωση ον λάιν φορολογικής δήλωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια εχω αποθυκευσει προσωρινα τη δηλωση Ε1   και ενω εχω μονο εισοδημα απο μισθωτες υπηρεσιες, μου βγαζει κατι κοκκινα να συμπληρωσω τα κουτακια 307 και 308  (αθροισμα εισοδηματων που φορολογουνται απο βουλευτες-δικαστες)   ρε ο παπακωσταντινου  ολους βουλευτες μας βρηκε :headbang:  υποψιν τα κουτακια 309 και 310 τα εχω οχι οποτε αυτο δεν δικαιολογειται :think:     ξερει κανεις κανα τροπο να διαγραψω την προσωρινη  και να τα ξαναγραψω απ την  αρχη?   αλλο τροπο δε βλεπω, κανο ον λαιν φορολογικη 12 χρονια τωρα απο τοτε που πρωτοξεκινησε   γαμω το κωλοκρατος τους γαμω

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
συναγωνιστες βοηθεια! Το αφμ μου ληγει σε 8 ξερετε μεχρι ποτε εχω διορια και αν παιζει προστιμο για μετα την διορια? επισης ξερει κανεις πωσ συμπληρωνεται η κολοδηλωση?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κανα 2 λογιστες που ξερω μου ειπαν πως συντομα θα καταργηθει η ον λαιν δηλωση.
εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο?

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το συστημα δουλευει ρολοι απλα καποια λακιαμα εχεις κανει !! Δεν χρειαζεται να ακυρωσεις την αποθηκευμενη  απλα να διαγραψεις οτι εχεις συμπληρωσει και να τα γραψεις ολα απο τη αρχη
( θα το ψαξω σε λιγο - τωρα δε εχω χρονο - κανε αυτο και μαλλον θα ειναι ΟΚ )

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κανα 2 λογιστες που ξερω μου ειπαν πως συντομα θα καταργηθει η ον λαιν δηλωση.
εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο?
ΟΧι μονο ΔΕΝ θα καταργηθει αλλα απο του χρονου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ on line !!!!!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
συναγωνιστες βοηθεια! Το αφμ μου ληγει σε 8 ξερετε μεχρι ποτε εχω διορια και αν παιζει προστιμο για μετα την διορια? επισης ξερει κανεις πωσ συμπληρωνεται η κολοδηλωση?
Το λέει στο βιβλιαράκι ρε φίλε - επίσης για να ποστάρεις εδώ έχεις Internet.... άρα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το συστημα δουλευει ρολοι απλα καποια λακιαμα εχεις κανει !! Δεν χρειαζεται να ακυρωσεις την αποθηκευμενη  απλα να διαγραψεις οτι εχεις συμπληρωσει και να τα γραψεις ολα απο τη αρχη
( θα το ψαξω σε λιγο - τωρα δε εχω χρονο - κανε αυτο και μαλλον θα ειναι ΟΚ )
φιλε δεν εχω κανενα λαθος

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια εχω αποθυκευσει προσωρινα τη δηλωση Ε1   και ενω εχω μονο εισοδημα απο μισθωτες υπηρεσιες, μου βγαζει κατι κοκκινα να συμπληρωσω τα κουτακια 307 και 308  (αθροισμα εισοδηματων που φορολογουνται απο βουλευτες-δικαστες)   ρε ο παπακωσταντινου  ολους βουλευτες μας βρηκε :headbang:  υποψιν τα κουτακια 309 και 310 τα εχω οχι οποτε αυτο δεν δικαιολογειται :think:     ξερει κανεις κανα τροπο να διαγραψω την προσωρινη  και να τα ξαναγραψω απ την  αρχη?   αλλο τροπο δε βλεπω, κανο ον λαιν φορολογικη 12 χρονια τωρα απο τοτε που πρωτοξεκινησε   γαμω το κωλοκρατος τους γαμω
  ρε το συστημα ειναι κουλο, μου γραφει με κοκκινο οτι εχω λαθει σε πεδια που δεν συμπληρωσα!  εκτος και αν ειμαι βουλευτης και δε το ξερω :headbang: :headbang: :headbang:  βλεπω να με μπουζουριαζουνε και για μιζες  αρε πουστη που εμπλεξα  θα το δωσω αυριο σε ενα λογιστη στην εταιρεια μπας και ξερει τιποτα παραπανω! αλλιως με βλεπω στην ουρα της εφοριας και εληξε και η προθεσμια!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σημερα μιλησα με τον λογιστη ληγει σε 5 εγω και μου λεει εχουμε ακομη διορια
Μάλλον δώσανε extension - εγώ την κάνω πάντα online 2 μέρες νωρίτερα. Για όσους ξέρουν, το taxis είναι το μόνο success story ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο Γιουνανιστάν. Intracom από πίσω (Ιντρασόφτ τότε late 90s). ;)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
φίλε προτού αποφανθούμε αν εχεις κανει λακαμια πες μου σε παρακαλώ που έχεις δηλώσει το εισόδημα από τις μισθωτές υπηρεσίες σου; σε ποιον κωδικό;

Επισκέπτης
Οι δηλώσεις μέσω internet-για μισθωτούς και συνταξιούχους λήγουν ανεξαρτήτως ΑΦΜ στις 30 Ιουνίου.Δείτε το pdf που επισυνάπτω.

[size=20pt]ΠΡΟΣΟΧΗ:[/size]
Όσοι εκτός από το Ε1 θα υποβάλετε και Ε2,πρέπει να υποβάλετε πρώτα Ε2 και μετά το Ε1,αλλιώς δε θα το πάρει και θα πρέπει να πάτε στη ΔΟΥ για συμπληρωματική.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
asia εχεις συμπληρωσει 917  γι αυτο στο βγαζει . ο φορος παει στον 315  ο παρακρατηθεις

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φίλε προτού αποφανθούμε αν εχεις κανει λακαμια πες μου σε παρακαλώ που έχεις δηλώσει το εισόδημα από τις μισθωτές υπηρεσίες σου; σε ποιον κωδικό;
στο 301 που αλλου

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εχεις συμπληρωσει σε λαθος κωδικο τους φορους!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
σε ξαναρωταω  σε ποιον κωδικο συμπληρωσες τον αναλογουντα φορο;

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε ξαναρωταω  σε ποιον κωδικο συμπληρωσες τον αναλογουντα φορο;

Ο φιλος μαλλον το εχει εντοπισει , ο φορος που αναλογει παει στο 313 και αυτος που παρακρατηθηκε στο 315
τα εισοδηματα απο μισθωτες υπηρεσιες πανε στο 301
Αυτα για τον Υποχρεο , οι αντιστοιχοι "διπλα" κωδικοι ειναι για τις συζυγους
Μαλλον εκει καπου εχεις κανει το λαθος , το συστημα οπως σου ειπα δουλευει ρολοι και ελεγχει καθε λαθος πριν γινει η
αποστολη .

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν και φαντάζομαι ότι το κοίταξες, στο σάιτ της Ελευθεροτυπίας υπάρχει μια σελίδα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι μπαίνει που.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom