mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Με λίγα λόγια ο σεκιούριτι είναι μπάτσος wannabe.
Οι πιο πολλοι φυλακες που ξερω στην εταιρεια που εργαζομαι, το μονο που θελουν ειναι να περασει η βαρδια τους ησυχα και ανωδυνα ακομα κι αν σημαινει αυτο οτι πρεπει να κανουν και λιγο τα στραβα ματια, εκτος ακραιων περιστατικων που πρεπει να επεμβουν.Ουδέποτε είχα πρόβλημα με σεκιουριτάδες.
Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να επιτρέπεται η χρήση από σεκιουριτάδες ήπιων μέσων αδρανοποίησης όπως stun guns, σπρέι πιπεριού και εκγκεκριμένου τύπου εύκαμπτων γκλόμπς.
Τα επίπεδα εγκληματικότητας είναι πλέον τέτοια που η αστυνομία δεν επαρκεί - συνεπώς είναι πολύ προτιμότερο παρά να εξωθείτε έμμεσα ο πολίτης στην αυτοδικία ή να αφήνονται τα τσογλάνια να αλωνίζουν ελεύθερα να υπάρχει δυνατότητα νομιμοποιημένης άσκησης βίας από τους σεκουριτάδες.
Όμως θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι διαδικασίες επιλογής και εκπαίδευσης τους - έχω προσωπικά παραδείγματα ανθρώπων που λόγω φυσικής και πνευματικής κατάστασης είναι παντελώς ακατάλληλοι για την διαχείριση οποιουδήποτε απρόοπτου συμβάντος και παρόλαυτα κάνουν καριέρα σεκιουριτάδων σε περιφερειακά αεροδρόμια.
Οι πιο πολλοι φυλακες που ξερω στην εταιρεια που εργαζομαι, το μονο που θελουν ειναι να περασει η βαρδια τους ησυχα και ανωδυνα ακομα κι αν σημαινει αυτο οτι πρεπει να κανουν και λιγο τα στραβα ματια, εκτος ακραιων περιστατικων που πρεπει να επεμβουν.
Οι πιο πολλοι φυλακες που ξερω στην εταιρεια που εργαζομαι, το μονο που θελουν ειναι να περασει η βαρδια τους ησυχα και ανωδυνα ακομα κι αν σημαινει αυτο οτι πρεπει να κανουν και λιγο τα στραβα ματια, εκτος ακραιων περιστατικων που πρεπει να επεμβουν.
Σήμερα πήγα για νερό στα mikel της Ανθούπολης, και ενώ τακτοποιούσα τις σοκολάτες να τις βάλω στη σωστή σειρά που τις είχαν ανακατεμένα καθώς έπινα το νερό...η μαλακισμένη η barista κάνει την ερώτηση με τη βοήθεια. Της απάντησα "ΟΧΙ, απλά τις βάζω στη σωστή σειρά." Τι να με βοηθήσεις βρε ηλίθια; Ξέρω να διαβάζω για το τι έχει μέσα η κάθε σοκολάτα, και άμα ήθελα σοκολάτα θα αγόραζα από ψιλικατζίδικο και όχι από mikel που σε μαδάνε.
Φυσικά μόλις έφευγα την αγριοκοίταξα, μπας και κατάλαβε τη μαλακία της. Που την κατάλαβε μάλλον, γιατί έδειχνε κάπως τρομαγμένη ενώ έφευγα.
Λες να σε πέρασε για βλαμμένο;Σήμερα πήγα για νερό στα mikel της Ανθούπολης, και ενώ τακτοποιούσα τις σοκολάτες να τις βάλω στη σωστή σειρά που τις είχαν ανακατεμένα καθώς έπινα το νερό...η μαλακισμένη η barista κάνει την ερώτηση με τη βοήθεια. Της απάντησα "ΟΧΙ, απλά τις βάζω στη σωστή σειρά." Τι να με βοηθήσεις βρε ηλίθια; Ξέρω να διαβάζω για το τι έχει μέσα η κάθε σοκολάτα, και άμα ήθελα σοκολάτα θα αγόραζα από ψιλικατζίδικο και όχι από mikel που σε μαδάνε.
Φυσικά μόλις έφευγα την αγριοκοίταξα, μπας και κατάλαβε τη μαλακία της. Που την κατάλαβε μάλλον, γιατί έδειχνε κάπως τρομαγμένη ενώ έφευγα.
Σήμερα πήγα για νερό στα mikel της Ανθούπολης, και ενώ τακτοποιούσα τις σοκολάτες να τις βάλω στη σωστή σειρά που τις είχαν ανακατεμένα καθώς έπινα το νερό...η μαλακισμένη η barista κάνει την ερώτηση με τη βοήθεια. Της απάντησα "ΟΧΙ, απλά τις βάζω στη σωστή σειρά." Τι να με βοηθήσεις βρε ηλίθια; Ξέρω να διαβάζω για το τι έχει μέσα η κάθε σοκολάτα, και άμα ήθελα σοκολάτα θα αγόραζα από ψιλικατζίδικο και όχι από mikel που σε μαδάνε.