Εγώ θα πάρω το καλύτερο δυνατό σενάριο, για σένα. Δεν θέλει να βάλει τον Νταβά της να σε κανονίσει, μόλις πάρει την άδει κλπ. Επειδή όμως έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αν μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιον άλλο άνθρωπο θα το κάνουν, υπάρχει το εξής σενάριο. Κάνει την υποτακτική σύζυγο, φέρνει λεφτά στο σπίτι, σου κάνει αεροπλανικά γαμίσια, γκαστρώνεται από εσένα (ώστε να μπορεί να το αποδείξει με τεστ DNA) και ΞΑΦΝΙΚΑ αλλάζει συμπεριφορά. Όχι, δεν άλλαξε, κουράστηκε να υποκρίνεται. Σταματάει να εργάζεται / να κάνει δουλειές / να σε ικανοποιεί σεξουαλικά. Σου κάνει τη ζωή μαύρη, δεν την αντέχεις άλλο και τη χωρίζεις. Για ένα χρόνο θα της πληρώνεις διατροφή, αν είναι άνεργη, και είσαι υποχρεωμένος να δίνεις λεφτά για το παιδί μέχρι να ενηλικιωθεί, ή μέχρι τα 25 του αν μπει σε κάποια σχολή. Και είναι αυτονόητο, ότι τα λεφτά που θα δίνεις ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ για το παιδί, μπορεί να τα ξοδεύει όπου γουστάρει, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το κράτος. Παράλληλα, να σε κατηγορεί ΣΥΝΕΧΩΣ στο παιδί και να το στρέψει τελικά εναντίον σου. Το κακό σενάριο είναι να πάει κλαίγοντας σε ένα Αστυνομικό Τμήμα και να ισχυριστεί ότι δεν άντεξε άλλο να τη βιάζεις και να την υποτιμάς αναφέροντας Ρατσιστικούς Χαρακτηρισμούς για τη Ράτσα της. Ξέρω, θα μου πεις ότι δεν είμαι σίγουρος, αν θα τα κάνει. Ναι, κάποιες δεν είναι έτσι, αλλά όποιες είναι ικανές να τα κάνουν, δεν το γράφουν στο κούτελο. Διακινδυνεύεις πραγματική καταστροφή. Πήγαινε σε Δικηγόρο και ρώτα αν είναι αληθινά όσα έγραψα, ή αν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλιώς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ