Tυπε ,θα σου πω οτι απο προσωπικη εμπειρια καλο θα ηταν να μην το κανεις αν εισαι τακτοποιημενος οικονομικα δεν εχεις αναγκη κτλπ
εχω εμπειρια απο λευκους γαμους προ 15ετιας που γινοταν πολιτκος τσιμπαγες 2κ και σε ενα 6μηνο χωριζες και επερνες αλλα 2 το χουν κανει γνωστοι μου αρκετοι ειμασταν βεβαια 19-20 χρονων και δεν ειχαμε 5 ευρω για βενζινη σε παπακι.....εγω δεν το εκανα γιατι μπορουσα να τα βγαλω και αλλιως αυτα τα φραγκα...ΑΛΛΑ αν μπλεξεις αν τους κατσεις στο ματι αν καταλαβουν οτι δεν εισαι πειναλας και οτ ι δχεν το κανεις αποκλειστικα για το λαλα ειναι σαν τους λυκους που μυριζουν το αιμα,θα σε αρμεξουν δεν υπαρχει περιπτωση....ξερεις πολλες ανεξαρτητες να δουλευανε
μεταξουργειο??να στο κανω λιανα....εγω ασχολουμαι με το εμποριο,μου ειναι πολλυ ευκολο οταν θελω στη λιανικη να σπρωξω κατι που εχω φαει στο κωλο σε ενα πελατη που καταλαβαινω απο την εμπειρια μου οτι ειναι ευεπηφορος να το κανω μου ειναι (οπως ελεγε και ο τσιαρτας) σαν να βαζω ενα ποτηρι νερο....οι ιεροδουλες ειναι εργαζομενες βλεπει 10-20-30 αντρες την ημερα και σου λεω οτι εισαι εσυ και αλλοι 10 ολα αυτα τα χρονια οι σταθεροι της πελατες.....ε καποια εμπειρια για το πως μπορει να ειναι χειριστικη θα την εχει παρει....τωρα απ την αλλη αμα εισαι μονος σου δεν εχεις φιλους εισια παγιδευμενος σε μια μιζερη δουλεια γενικα η ζωη σου ειναι δυστιχισμενη και καταθλιπτικη θα σου ελεγα βουρ καντο να δεις που θα βγαλει γιατι μια φορα ζουμε ,να νιωσεις περιπετεια και να αλλαξεις καταστασεις και να παψεις να εισαι ενα φοβισμενο ανθωπακι...ΑΝ ΟΜΩΣ ειναι ολα κομπλε με τις οποις δυσκολιες αντιτωπιζουμε ολοι,εχεις τις παρεες σου ανθρωπους ,εισια κομπλε με τη δουλεια σου και την κοινωνια γενικοτερα ενα πραγμα μπορεις να κανεις στο διλλημα Βαρα το κεφαλι σου στο τοιχο να συνελθεις