Νέα

Συλλήψεις στη Ζάκυνθο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PSYXOLOGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ATHENS (Reuters) - Nine British women were facing prostitution charges after being arrested at the weekend for taking part in an oral sex competition in the Greek holiday island of Zakynthos, police said on Monday.

Six British and six Greek men, including two bar owners, were also charged in the incident, which took place at Laganas beach in the south of the Ionian island, which lies off the west coast of mainland Greece, police said.

The women, who came to the popular resort on holiday, had been paid to take part in the competition, which was video recorded and was to be posted on the Internet, police said.

The men were charged with encouraging obscene behavior.

In recent years, Laganas has established itself as one of Greece's most popular destinations for twenty-something holidaymakers and is known for its wild party scene.

Around 15 million people -- a fifth of them British -- visit the eastern Mediterranean country each year, drawn by its soaring summer temperatures, azure waters and sandy beaches.

(Reporting by Daniel Flynn)

πηγη   

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Tσιμπουκοδρομιες λεγονται οι αγωνες με επαθλα στις καλυτερες και γρηγοροτερες πιπατζουδες.
Καθε χρονο τα ιδια.
Αφηστε τα ξεκωλα να ξεσκιζονται ελευθερα ανα τον πλανητη.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Tσιμπουκοδρομιες λεγονται οι αγωνες με επαθλα στις καλυτερες και γρηγοροτερες πιπατζουδες.
Καθε χρονο τα ιδια.

Αφήστε τα μίση... :argue: και πιάστε το γαμήσι  :knockinb: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Επειδή έχω πάει πολλές φορές ζάκυνθο και επειδή έχουν δει τα ματάκια μου πολλά στους δρόμους του λαγανά και γενικότερα στα μπαρ που έχει εκεί που γίνεται της πουτάνας απο αγγλίδες να πηδιούνται μπροστά σου και είναι τύφλα απο το μεθύση και να το κάνουν στην παραλία γύρως στα 500 άτομα και να μην τους κέγεται καρφί αλλά φυσικά όπως πάντα οι μπάτσοι κάνουν βόλτες και τα δυαλίουν όχι ότι δεν το έχω κάνει και εγώ με αγγλίδες αλλά ρε πούστη μου πολύ κριόκωλες .

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε παιδια πρεπει να εισαι πολυ τελειωμενος για να πας με αυτες.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Έρχονται για να γαμηθούν τίποτα άλλο αλλά και μερικές είναι και μουνάρες αλλά πάντα με καπότα .

Επισκέπτης
Kαθημερινό θέαμα απ τις 12:00 και μετά ...

1. Οι Άγγλοι και οι Αγγλίδες χτυπιούνται και χορεύου μέχρι τα χαράματα ...ασταμάτητα ...
2. Πίνουν τα κέρατά τους ...
3. Ξερνοβολάνε μέσα στους δρόμους και μετά κυλιούνται ή και κοιμούνται πάνω στον εμετό τους ...
4. Πηδιούνται μέσα στα κλάμπ λές και δεν συμβαίνει τίποτα ... πολλές φορές ακόμη και στη μέση του δρόμου ή στην παραλία του Λαγανά ...
5. Φιλάνε όποιον τους κάνει κέφι (εγώ πέταξα ένα πουκάμισο απ τα κραγιόν... ;)) κι ας μην τον ξέρουν καν ...

Με λίγα λόγια ... ΚΟΛΑΣΗ !

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το φοβερό ήταν που είχα ακούσει στις ειδήσεις αλλά εκείνο το καλοκαίρι δεν είχα παέι ήταν ότι είχαν μαζευτεί 2000 άτομα και το έκαναν στην παράλία του λαγανά και την άλλη μέρα η παραλία δεν γινότανε να κάνεις μπάνιο γιατί ήταν γεμάτη με καπότες .

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εγω τις γουσταρω τις ατιμες  τις αγγλιδες!! κι ας ειναι βρωμικες! αλλωστε ειμαι του βρωμικου!!
οι δικες μας πουτανες καλυτερες ειναι?? :huh: :huh: :uglystupid: :uglystupid: :think: :think: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΕΣ !!

Εγω θυμαμαι μια στο αμστερνταμ που ειχα γνωρισει την πηδαγα και ο αντρας ηταν διπλα και γουσταρε να μας βλεπει !!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ !!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καθε χρονο τα ιδια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Kαθημερινό θέαμα απ τις 12:00 και μετά ...

1. Οι Άγγλοι και οι Αγγλίδες χτυπιούνται και χορεύου μέχρι τα χαράματα ...ασταμάτητα ...
2. Πίνουν τα κέρατά τους ...
3. Ξερνοβολάνε μέσα στους δρόμους και μετά κυλιούνται ή και κοιμούνται πάνω στον εμετό τους ...
4. Πηδιούνται μέσα στα κλάμπ λές και δεν συμβαίνει τίποτα ... πολλές φορές ακόμη και στη μέση του δρόμου ή στην παραλία του Λαγανά ...
5. Φιλάνε όποιον τους κάνει κέφι (εγώ πέταξα ένα πουκάμισο απ τα κραγιόν... ;)) κι ας μην τον ξέρουν καν ...

Με λίγα λόγια ... ΚΟΛΑΣΗ !

ΕΤΣΙ είναι... "85% rated their Club 18-30 holiday in Zante as excellent"

Ορίστε και reviews !!!

peacefulless

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ στην Αθήνα άραγε, δεν διοργανώνονται τίποτα τσιμπουκοδρομίες; Ξέρεις κανείς κάτι επ' αυτού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom