Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ναι ρε γκουσαλο, σωστος..

εκεινο ηταν (οπως και να το κανουμε) θρυλικο ποστ. τετοια συσωρευση συμπλεγματων σε ενα μηνυμα σπανια τη βρισκεις..

..και μην ξεχνάμε και το περίφημο "added value" !!!
ήταν η αγαπημένη έκφραση του "συγχωρεμένου"  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μακαρι να τον εβρισκα εγω πριν την Ιντερπολ. Η τιμωρια του θα ηταν σιγουρα αποτελεσματικοτερη. Καθαρματα...

Τελικά το ψαζέψανε (στην Αμερική) το παλιοαρχίδι! Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα καλοπεράσει... ας πρόσεχε!

Κατά την γνώμη μου, για Παιδεραστές, Δολοφόνους κι Εμπόρους Ναρκωτικών, η ποινή πρέπει να είναι η ίδια  :uzi:και να επιβάλλεται με "συνοπτικές" διαδικασίες...  :ak: (μην τους ταίζουν άδικα και οι φορολογούμενοι πολίτες)...  :police:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μέχρι και η Ανακρίτρια έπαθε σοκ από το πορνογραφικό υλικό που είχε στη διάθεση του ο υπάλληλος του Mega.

Εκτός από τη σκηνή με το νήπιο που απεικονίζεται σε σεξουαλικές πράξεις με σκύλο, ο Σ.Ν. είχε στη διάθεση του και ...

...βίντεο με βασανισμούς ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Nonews-News (που πρώτο αποκάλυψε την παράδοση του Σ.Ν. στην Ανακρίτρια), ο υπάλληλος του Mega είχε, από όλους τους συλληφθέντες, το πλουσιότερο και πιο αποκρουστικό υλικό.

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο της Αστυνομίας παρουσιάζεται η μεγάλη αυτή οργανωμένη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλίας...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η δίωξη κατέσχεσε υλικό 15.000 gb με φρικιαστικές φωτογραφίες που έχουν κάνει τους δικαστές και του ανακριτές, αστυνομικούς να χάσουν τον ύπνο τους. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει 15.000 gb; Τεράστιο υλικό με βίντεο και χιλιάδες φωτογραφίες. Όσες δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Το τεράστιο αυτό υλικό βρέθηκε σε...

όλη την Ελλάδα και σε επαρχιακές πόλεις με επιφανείς αλλά ανώμαλους ανθρώπους. Πόσο αηδία μπορεί να νιώσει κανείς, βλέποντας αυτό το υλίκό. Οι πληροφορίες λένε ότι ελάχιστοι αντέχουν να δούνε όλο τον απίστευτο υλικό.!

δεν γραφω το σχολιο μου,αλλα ο τιτλος που εβαλα τα λεει ολα:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ..

Επισκέπτης
θανατος ρε αφου τους βασανισουν πρωτα ,αυτο χρειαζεται...οχι να μπαινουν μεσα και να βγαινουν μετα απο 10 χρονια...γιατι να κυκλοφορουν αυτοι εξω ,εχουν λογο υπαρξης?κι οποιος πει για ανθρωπινα δικαιωματα και τα παιδακια που τα βιασαν κι αυτα δικαιωματα ειχαν.θανατος χωρις δευτερη σκεψη....να ξεβρομισει ο τοπος

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μονο μην δω καναν μαλακα να πει οτι 'ολοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος'
ΟΧΙ ΡΕ,σε αυτα τα λαθη,ΚΑΝΕΝΑΣ,..
ντραμερ συμφωνω αδελφε,γαμησι μεχρι θανατου κ μετα αποκεφαλισμος..

captain69

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
25
Like
0
Πόντοι
10
Εγώ προτείνω να μπαίνουν φυλακή και να τους "φροντίζουν" καθημερινά φύλακες και κρατούμενοι για την υπόλοιπη ζωή τους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αμα περιμενετε να πραξει σωστα η δικαιοσυνη οπως αρμοζει σε αυτα τα καθαρματα,ειστε γελασμενοι..
Το πιο πιθανο ειναι να κανουν τη σωστη δουλεια μεσα οι φυλακισμενοι,δηλαδη να τους γαμισουν μεχρι θανατου το λιγοτερο..
Γιατι καμια φορα οι φυλακισμενοι πρατουν πιο σωστα απο το ιδιο το κρατος..

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις ουτε καν η θανατικη ποινη δεν ειναι αρκετη.Να ειστε σιγουροι ομως οτι κατι τετοια καθαρματα μεσα στη φυλακη παιρνουν αυτο που τους αξιζει απο τους υπολοιπους κρατουμενους και καμια φορα μπορει να μην προλαβουνε καν να βγουνε εξω οπως ανεφερε ο φιλος πιο πανω,τους κανονιζουνε μεσα μια και καλη οπως τους αρμοζει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οι "νομοι" που υπαρχουν στις φυλακες ειναι πολυ πιο σωστοι απο τους υποτιθεμενους δημοκρατικους νομους που ισχυουν στην Ελλαδιτσα μας...

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος Melbrog.Ακομα και απο εναν εγκληματια η παιδεραστια και η παιδοφιλια δεν γινονται ανεκτα.Δεν υπαρχει ατομο στον κοσμο εκτος απο αυτα τα αρρωστα μυαλα που να δεχεται κατι τετοιο και να το αφηνει να υπαρχει χωρις να κανει τιποτα.Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι "Θανατικη ποινη με βασανισμο αρμοζει στους ανωμαλους" αφου η απλη θανατικη ποινη δεν τους κανει τιποτα,ισα ισα τους απαλασει απ την ιδια τους τη σιχαμενη υπαρξη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν κατάλαβα καλά, η εικόνα του (κτήνους και παιδοκτόνου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ) Δουρή που κάθε φορά που τον βλέπαμε ήτανε μπλε μαρέν απο το ξύλο που είχε φάει ΔΕΜΕΝΟΣ απο τους συγκρατουμένους του (δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ) και τους μπάτσους, σας αρέσει και συνάδει με τον πολιτισμό και τον ανδρισμό σας.
Εμένα πάλι όχι......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα καλά, η εικόνα του (κτήνους και παιδοκτόνου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ) Δουρή που κάθε φορά που τον βλέπαμε ήτανε μπλε μαρέν απο το ξύλο που είχε φάει ΔΕΜΕΝΟΣ απο τους συγκρατουμένους του (δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ) και τους μπάτσους, σας αρέσει και συνάδει με τον πολιτισμό και τον ανδρισμό σας.
Εμένα πάλι όχι......

εμενα μαρεσε..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Εμένα πάλι όχι......
Αποψη σου..
Ρωτα και τους γονεις των παιδιων να σου πουν την αποψη τους,δηλαδη αμα τους αρεσε αυτη η εικονα και αμα συναδει με τον πολιτισμο τους..

Επισκέπτης
Εμένα πάλι όχι......
εμενα παλι ναι γιατι τα παιδακια δε του φταιγαν σε τιποτα που τα κατεστρεψε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom