φερε και μας λιγο...
φέρνω λίγο Κοσκωτά ...
φέρνω λίγο Κοσκωτά ...
αφου καθε πεμπτη ''τα στηνουν'' στη βούτα....Πρέπει να κάνουν τρελή χρηματική κόντρα η δυό τους
ναι ρε γκουσαλο, σωστος..
εκεινο ηταν (οπως και να το κανουμε) θρυλικο ποστ. τετοια συσωρευση συμπλεγματων σε ενα μηνυμα σπανια τη βρισκεις..
εσυ εισαι ????
σαν να τά χεις λιγο χαμένα..για το οτι ε'ιμαι ο Athens1 ναι .....
Συχνάζεις και στο Αthens Number One?για το οτι ε'ιμαι ο Athens1 ναι .....
Μακαρι να τον εβρισκα εγω πριν την Ιντερπολ. Η τιμωρια του θα ηταν σιγουρα αποτελεσματικοτερη. Καθαρματα...
μα δε μενουν μεσα,το χω ξαναπει...Εγώ προτείνω να μπαίνουν φυλακή και να τους "φροντίζουν" καθημερινά φύλακες και κρατούμενοι για την υπόλοιπη ζωή τους...
Αν κατάλαβα καλά, η εικόνα του (κτήνους και παιδοκτόνου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ) Δουρή που κάθε φορά που τον βλέπαμε ήτανε μπλε μαρέν απο το ξύλο που είχε φάει ΔΕΜΕΝΟΣ απο τους συγκρατουμένους του (δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ) και τους μπάτσους, σας αρέσει και συνάδει με τον πολιτισμό και τον ανδρισμό σας.
Εμένα πάλι όχι......
Αποψη σου..Αν κατάλαβα καλά, η εικόνα του (κτήνους και παιδοκτόνου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ) Δουρή που κάθε φορά που τον βλέπαμε ήτανε μπλε μαρέν απο το ξύλο που είχε φάει ΔΕΜΕΝΟΣ απο τους συγκρατουμένους του (δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ) και τους μπάτσους, σας αρέσει και συνάδει με τον πολιτισμό και τον ανδρισμό σας.
Εμένα πάλι όχι......
εμενα παλι ναι γιατι τα παιδακια δε του φταιγαν σε τιποτα που τα κατεστρεψεΑν κατάλαβα καλά, η εικόνα του (κτήνους και παιδοκτόνου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ) Δουρή που κάθε φορά που τον βλέπαμε ήτανε μπλε μαρέν απο το ξύλο που είχε φάει ΔΕΜΕΝΟΣ απο τους συγκρατουμένους του (δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ) και τους μπάτσους, σας αρέσει και συνάδει με τον πολιτισμό και τον ανδρισμό σας.
Εμένα πάλι όχι......