Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Eιναι υποκριτικο και ανοητο να θεωρειται εγκληματιας καποιος επειδη βλεπει αυτο το ειδος τα βιντεο.
Αντι να πανε να βρουν αυτους που τα παραγουν πιανουν αυτον που τα βλεπει.
Κυκλωμα παιδικης πορνογραφιας ειναι αυτοι που το παραγουν, οχι αυτοι που το παρακολουθουν.

Ξανασυζητήθηκαν αυτά, και νομίζω ότι αν ανατρέξεις πίσω θα δεις πως διατυπώθηκαν οι διάφορες θέσεις.

Το να δεις κάτι, όντως δεν είναι έγκλημα.  Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοια, αλλά αν πέσει κάποιο στα χέρια μου, δε θα αρνηθώ να το δω επειδή θα εγκληματίσω κοιτώντας το.  Θα το δω, από περιέργεια, και για να εδραιώσω ακόμη περισσότερο το αίσθημα σιχαμάρας που μου δημιουργεί αυτού του είδους η ενασχόληση.  Μια, δυο φορές, όχι παραπάνω.
Είναι η ίδια περιέργεια που με κάνει να θέλω να επεξεργαστώ ένα πλαστό χαρτονόμισμα, πιάνοντάς το στα χέρια μου και τρίβοντάς το.
Είναι το ίδιο αίσθημα νοσηρής περιέργειας που με έκανε να δω σε video και τον αποκεφαλισμό αιχμαλώτου (omirou) από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές (παίχτηκε στο διαδίκτυο πριν 3-4 χρόνια).

Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ για να βλέπω τέτοια (και να τα στοκάρω και στο HDD μου) υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Τη διαφορά αυτή προσπαθούμε να εντοπίσουμε, και την εντοπίζουμε με διάφορους τρόπους, και τη διατυπώνουμε λέγοντας ότι πληρώνοντας, ενισχύεις αυτή τη βιομηχανία.
Δε ξέρω αν τα ποσά που παράθεσε ο συνάδελφος (δις $) είναι αληθινά (μου φαίνονται κάπως υπερβολικά), αλλά έστω και ένα € να δώσει κάποιος για τέτοια υπόθεση, τον κάνει υπόλογο απέναντι στο νόμο (έτσι πιστεύω εγώ) και στη συνείδηση ημών των υπολοίπων ότι "έχει εμπλοκή" σε συτή την υπόθεση.

Αυτή η εμπλοκή ΠΡΕΠΕΙ να διώκεται.

Και καλώς διώκεται.  Αυτό μου λέει το δικό μου περί δικαίου αίσθημα, και δεν αρκούμαι στο ότι μόνο αυτός που βιάζει το παιδάκι είναι ο εγκληματίας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ξανασυζητήθηκαν αυτά, και νομίζω ότι αν ανατρέξεις πίσω θα δεις πως διατυπώθηκαν οι διάφορες θέσεις.

Το να δεις κάτι, όντως δεν είναι έγκλημα.  Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοια, αλλά αν πέσει κάποιο στα χέρια μου, δε θα αρνηθώ να το δω επειδή θα εγκληματίσω κοιτώντας το.  Θα το δω, από περιέργεια, και για να εδραιώσω ακόμη περισσότερο το αίσθημα σιχαμάρας που μου δημιουργεί αυτού του είδους η ενασχόληση.  Μια, δυο φορές, όχι παραπάνω.
Είναι η ίδια περιέργεια που με κάνει να θέλω να επεξεργαστώ ένα πλαστό χαρτονόμισμα, πιάνοντάς το στα χέρια μου και τρίβοντάς το.
Είναι το ίδιο αίσθημα νοσηρής περιέργειας που με έκανε να δω σε video και τον αποκεφαλισμό ****** από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές (παίχτηκε στο διαδίκτυο πριν 3-4 χρόνια).

Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ για να βλέπω τέτοια (και να τα στοκάρω και στο HDD μου) υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Τη διαφορά αυτή προσπαθούμε να εντοπίσουμε, και την εντοπίζουμε με διάφορους τρόπους, και τη διατυπώνουμε λέγοντας ότι πληρώνοντας, ενισχύεις αυτή τη βιομηχανία.
Δε ξέρω αν τα ποσά που παράθεσε ο συνάδελφος (δις $) είναι αληθινά (μου φαίνονται κάπως υπερβολικά), αλλά έστω και ένα € να δώσει κάποιος για τέτοια υπόθεση, τον κάνει υπόλογο απέναντι στο νόμο (έτσι πιστεύω εγώ) και στη συνείδηση ημών των υπολοίπων ότι "έχει εμπλοκή" σε συτή την υπόθεση.

Και καλώς διώκεται.  Αυτό μου λέει το δικό μου περί δικαίου αίσθημα, και δεν αρκούμαι στο ότι μόνο αυτός που βιάζει το παιδάκι είναι ο εγκληματίας.
Ακριβώς έτσι... :thumbsup:
Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω ούτε από περιέργεια κάτι τέτοιο...αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορώ να θεωρήσω εγκληματίες αυτούς που τα βλέπουν...ανώμαλους ναι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Eιναι υποκριτικο και ανοητο να θεωρειται εγκληματιας καποιος επειδη βλεπει αυτο το ειδος τα βιντεο.
Κυκλωμα παιδικης πορνογραφιας ειναι αυτοι που το παραγουν, οχι αυτοι που το παρακολουθουν.
με το ιδιο σκεπτικο ειναι βλακεια αν αγορασω κλεμενο κινητο-τηλεοραση-αυτοκινητο να τιμωρουμαι και εγω!να τιμωρειται δηλ μονο ο κλεφτης??
και ομως θεωρησαι κλεπταποδοχος!!! (αν γινει εις γνωσην σου)
αναλογως με την αξια θα τιμωρηθεις!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε παιδες να επαναλαβω κατι. οι εμπλεκομενοι τα αγοραζαν δεν τα βλεπανε απλως. χρησιμοποιουσαν καρτες και αγοραζαν σκηνες ή ολοκληρες ταινιες. οποτε καταδικαζετε και ο τροπος που αποκτουν πορους αυτα τα κυκλωματα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=12pt]Κυκλωμα παιδικης πορνογραφιας ειναι αυτοι που το παραγουν, οχι αυτοι που το παρακολουθουν.[/size]
αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να παρακολουθουν, ειναι κατα τη γνωμη σου στο κυκλωμα ?

το κυκλωμα που τοσο ανθεί, όπως φαινεται και απο το ποστ που ανεβασε ο dur, κονομαει τοσα λεφτα, διοτι καποιοι ΑΠΛΑ βλεπουν το υλικο που παραγεται ή διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να το δουν ????

εχουμε τρελαθει εντελως ???? τοση εξίσωση και ισοπεδωση ????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ακριβώς έτσι... :thumbsup:
Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω ούτε από περιέργεια κάτι τέτοιο...αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορώ να θεωρήσω εγκληματίες αυτούς που τα βλέπουν...ανώμαλους ναι!
το να δω ενα βιντεακι με μια 16-17 (που ανηλικη θεωρηται παλι) (που τυχαινει να μην μπορω καμια φορα να προσδιορισω και ηλικια ετσι οπως βαφονται και στολιζονται) αντε παει και ερχεται!! αλλα να δω ενα 10 χρονο που το βλεπεις οτι ειναι <μωρο> στην κυριολεξια λιγο πολυ ειναι αρωστια!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

το κυκλωμα που τοσο ανθεί, όπως φαινεται και απο το ποστ που ανεβασε ο dur, κονομαει τοσα λεφτα, διοτι καποιοι ΑΠΛΑ βλεπουν το υλικο που παραγεται ή διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να το δουν ????

στο κυκλωμα μπορει να μην ειναι αλλα με το να πληρωνουν το βοηθουν οικονομικα. αυτο δεν ειναι καταδικαστεο?? ρωταω.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τελικά πρέπει να ορισθεί πρώτ απ όλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ....
Γιατι εάν κάποιοι κοινωνικοί φορείς μπουν στον κόπο, με τόσες κοινωνικές αρρώστιες πρέπει να κλείσει το μαγαζί ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
στο κυκλωμα μπορει να μην ειναι αλλα με το να πληρωνουν το βοηθουν οικονομικα. αυτο δεν ειναι καταδικαστεο?? ρωταω.....
και φυσικα ειναι! σου ξανακανω παραθεση το παραδειγμα που εφερα παραπανω!
με το ιδιο σκεπτικο ειναι βλακεια αν αγορασω κλεμενο κινητο-τηλεοραση-αυτοκινητο να τιμωρουμαι και εγω!να τιμωρειται δηλ μονο ο κλεφτης??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και φυσικα ειναι! σου ξανακανω παραθεση το παραδειγμα που εφερα παραπανω!
Ξαναγυρίζουμε σε αυτό που είπε ο stavros!Αν στο χαρίζουν το κλεμένο κινητό ποια είναι η ευθύνη σου?Αν πληρώνεις συμμετέχεις κι εσύ στην απάτη αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει εξίσωση της ευθύνης του κλέφτη με αυτή του αγοραστή!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξαναγυρίζουμε σε αυτό που είπε ο stavros!Αν στο χαρίζουν το κλεμένο κινητό ποια είναι η ευθύνη σου?Αν πληρώνεις συμμετέχεις κι εσύ στην απάτη αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει εξίσωση της ευθύνης του κλέφτη με αυτή του αγοραστή!
η αποδοχή προιόντος εγκλήματος δεν διαχωρίζει την επί χρήμασι από τη δωρεά.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Για να καταλαβω δηλαδη πατε σιγα σιγα να βγαλετε λαδι την παιδικη πορνογραφια??? πληρωνεις, δεν πληρωνεις εστω και να το βλεπεις ειναι αρρωστια, ναωμαλια. Δηλαδη θα βλεπατε εστω και μερικα δευτερολεπτα καποιον να κωλοτριβετε σε ενα παιδακι 5 μηνων????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις αν κατα τυχη πεσει στα χερια μου ενα πλαστο χαρτονομισμα και με πιασουν και αποδειχτει οτι οντως δεν ηταν δικο μου και απλα ηταν ρεστα και το εδωσα και γω αλου καλως! αν ομως σε πιασουν με 2-3 τοτε το πραγμα αλαζει! μπορει και να κατηγορηθεις και για εμποριο!
αλλο να αγορασεις κατι και να ειναι κλεμενο (χωρις να το ξερεις και να αποδειχτει οτι σε εξαπατησαν)! (π.χ ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο) και αλλο να το αγορασεις εις γνωση σου! τοτε εισαι κλεπταποδοχος! απλα!
Για να καταλαβω δηλαδη πατε σιγα σιγα να βγαλετε λαδι την παιδικη πορνογραφια??? πληρωνεις, δεν πληρωνεις εστω και να το βλεπεις ειναι αρρωστια, ναωμαλια. Δηλαδη θα βλεπατε εστω και μερικα δευτερολεπτα καποιον να κωλοτριβετε σε ενα παιδακι 5 μηνων????
για μενα ναι! πληρωσεις δεν πληρωσεις ειναι αρωστια να βλεπεις ενα παιδακι 7 χρονων να το κακοποιουν! (γιατι δεν το κανει με την θεληση του(δεν του κοβει))

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιταξε να δεις αν κατα τυχη πεσει στα χερια μου ενα πλαστο χαρτονομισμα και με πιασουν και αποδειχτει οτι οντως δεν ηταν δικο μου και απλα ηταν ρεστα και το εδωσα και γω αλου καλως! αν ομως σε πιασουν με 2-3 τοτε το πραγμα αλαζει! μπορει και να κατηγορηθεις και για εμποριο!
αλλο να αγορασεις κατι και να ειναι κλεμενο! (π.χ ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο) και αλλο να το αγορασεις εις γνωση σου! τοτε εισαι κλεπταποδοχος! απλα!
και η χρήση κλεμμένου από δωρεά πάλι κλεπταποδοχή είναι.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αλλο να αγορασεις κατι και να ειναι κλεμενο! (π.χ ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο) και αλλο να το αγορασεις εις γνωση σου! τοτε εισαι κλεπταποδοχος! απλα!
η ψυχη του παιδιου δεν ειναι ουτε χαρτονομισμα ουτε κλεμμενο αυτοκινητο. το παραδειγμα σου ειναι για γελια :jerking: :jerking:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η ψυχη του παιδιου δεν ειναι ουτε χαρτονομισμα ουτε κλεμμενο αυτοκινητο. το παραδειγμα σου ειναι για γελια :jerking: :jerking:
κανεις δεν ειπε αυτο απλα η ολη η συζητηση ξεκινησε απο το τελευτεο ποστ του σταυρου που εφερε 1-2 παραδειγματα! αν εσυ καταλαβες αυτο!
λυπαμαι!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

Τώρα φίλε sorry, αλλά αυτό που λες είναι απλά για δημιουργία εντυπώσεων! Τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε ή υποννόησε κάτι τέτοιο...Εγώ (αλλά και άλλοι από ο,τι βλέπω) ΕΊΠΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Είναι η ίδια περιέργεια που με κάνει να θέλω να επεξεργαστώ ένα πλαστό χαρτονόμισμα, πιάνοντάς το στα χέρια μου και τρίβοντάς το.
Είναι το ίδιο αίσθημα νοσηρής περιέργειας που με έκανε να δω σε video και τον αποκεφαλισμό αιχμαλώτου (******) από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές (παίχτηκε στο διαδίκτυο πριν 3-4 χρόνια).
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Και καλώς διώκεται.  Αυτό μου λέει το δικό μου περί δικαίου αίσθημα, και δεν αρκούμαι στο ότι μόνο αυτός που βιάζει το παιδάκι είναι ο εγκληματίας.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]με το ιδιο σκεπτικο ειναι βλακεια αν αγορασω κλεμενο κινητο-τηλεοραση-αυτοκινητο να τιμωρουμαι και εγω!να τιμωρειται δηλ μονο ο κλεφτης??
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]το να δω ενα βιντεακι με μια 16-17 (που ανηλικη θεωρηται παλι) (που τυχαινει να μην μπορω καμια φορα να προσδιορισω και ηλικια ετσι οπως βαφονται και στολιζονται) αντε παει και ερχεται!! αλλα να δω ενα 10 χρονο που το βλεπεις οτι ειναι <μωρο> στην κυριολεξια λιγο πολυ ειναι αρωστια!![/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]σου τα ξαναβαζω μπας και καταλαβεις![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Τώρα φίλε sorry, αλλά αυτό που λες είναι απλά για δημιουργία εντυπώσεων! Τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε ή υποννόησε κάτι τέτοιο...Εγώ (αλλά και άλλοι από ο,τι βλέπω) ΕΊΠΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!
Eντυπωση να δημιουργησω που?? δεν καταλαβα!!!! αλλα παρακολουθω καποια παραδειγματα και συγκριση ενος παιδιου με χαρτονομισματα, αυτοκινητα κινητα κτλ. ξεσκαλωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom