Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχουν κάτι φύλακες στην Ελλάδα όπως το καλάμι στα Χανιά εκεί που έγινε η τελευταία εκτέλεση του Λυμπερη υπόγειες μέσα στην υγρασία τους πας εκεί και τους ξεκάνεις όλους ,ούτε εκτελέσεις ούτε τίποτε καθαρές δουλείες.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά κλίνουμε τα μάτια και κοροϊδευόμαστε εάν κάποιος από εμάς έχει πάει στην Ασία εκεί η παιδική πορνεία ανθεί από τα 5 στην πορνεία και δεν κάνει κανείς τίποτα.
Αλλά όταν χτυπήσει την δική μας πόρτα τότε το θυμόμαστε .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ είμαι κατά της θανατικής ποινής- της επίσημα επιβαλόμενης από το κράτος
Αλλά υπέρ του νόμου του Λυντς και της αυτοδικείας

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
παιδοφιλια....απλη τιμωρια του κοβεις το καυλι και τα χερια και τον αφηνεις ελευθερο

Επισκέπτης
Toν βάζεις σε ένα μπουντρούμι με 10 αλμπάνια κωλομπαράδες και του κάνουν την κωλοβαλβίδα βαρέλι! Και τον αφήνεις εκεί να τρώει πούτσους κάθε μέρα.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Toν βάζεις σε ένα μπουντρούμι με 10 αλμπάνια κωλομπαράδες και του κάνουν την κωλοβαλβίδα βαρέλι! Και τον αφήνεις εκεί να τρώει πούτσους κάθε μέρα.
Ομοιοπαθητικη, ε, liomas??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:sunglasses:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για όποιον διάβασε το άρθρο, στην περίπτωση αυτή μιλάμε για γυναίκες.

Επισκέπτης
το οτι το σωφρονιστικο συστημα ειναι ανυπαρκτο ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα!!οπως και η προληψη ειναι ανυπαρκτη στην ελλαδα !!!

Επισκέπτης
Leo Knight ,

Μέχρι πρίν λίγα χρόνια είχα ακριβώς τις ίδιες απόψεις αλλά έτυχε να δω μια ταινία που μου άλλαξε τα πάντα " ΤΗΕ LIFE OF DAVID GALE "

Δες το και θα με καταλάβεις ...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
το γεγονός της Ιταλίας δεν ήταν μονο παιδοφιλία αλλά έχει κι άλλες προεκτάσεις παγανιστικής τελετουργίας με σατανιστικό περιεχόμενο.

Δηστυχώς για τα κακόμοιρα τα παιδάκια που οι ψυχές τους εμβολίστηκαν από το σκότος. Για αυτά δεν έχει πισωγύρισμα...

Για τους αυτουργούς, αναρωτιέμαι πιο είναι το πιο μακρύ βασανιστήριο ώστε η κοινή γνώμη να αποζημιωθεί ηθικά. Ίσως να εκτελεστεί κάθε άνθρωπος με δανεικό DNA όπως συγγενείς 1ου-2ου βαθμού ώστε οι λάθος ''γραμμές'' να εκλείψουν.

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπήρχε παιδεία δεν θα υπήρχε ανάγκη σοφρωνισμού. Από την άλλη, η θανατική ποινή δεν είναι λύση, είναι κορεσμός της κατακραυγής και της ανάγκης για εκδίκιση. Νόμιμη δολοφονία με λίγα λόγια. Κάτι λέει και ο Χριστιανισμός για "άφεση αμαρτιών".
Βέβαια, αν ήμουν στη θέση των οικογενειών των θυμάτων, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήθελα να του ταΐσω τα χέρια του και τα πόδια του σε σούπα με καρότα και πατάτες.
Πάντως όχι θάνατο. Είναι πολύ άμεσο και μή αναστρέψιμο.

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
η αποψη η δικη μου επι του θεματος ειναι θανατικη ποινη και μονο.δεν μπορω να διανοηθω οτι αυτα τα κτηνη χωνουν το πραγμα τους μεσα σε ενα παιδι!!!!τι ικανοποιηση θα παρεις απο ενα παιδι?το να τον κλεισεις στη φυλακη και να τον πληρωνουμε ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι λυση αυτη.παντως η θανατικη ποινη ταιριαζει σε τετοιες περιπτωσεις οπως και στον βιασμο μια γυναικας. :ak:εγω προσωπικα παντως θα τον σκοτωνα με τα ιδια μου τα χερια αφου πρωτα  του κανω οτι εκανε και αυτος!!!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το έχω δει Nio16.

Καλή ταινία, με ένα πολύ αδύνατο σημείο όμως ώστε να κάνει όλη την επιχειρηματολογία της να καταρρέει.

Το να αποδειχθεί κανείς ένοχος, όταν θέλει να αποδειχθεί, με αποκλειστικό σκοπό να παραπλανήσει ή να δημιουργήσει εντυπώσεις είναι το μόνο εύκολο. Το να αθωωθεί είναι δύσκολο.

Και στην τελική το θέμα μας δεν είναι πώς θα εξασφαλίσουμε τηνε νοχή, αλλά τι πρέπει να γίνει άπαξ και η ενοχή έχει αποδειχθεί υπεράνω πάσης αμφιβολίας όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Προσωπικά, δε θα επιθυμούσα σε καμμία περίπτωση τα όντα αυτά να ζουν μεταξύ ανθρώπων και να απολαμβάνουν δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων και το να ζουν, τη στιγμή που το έχουν στερήσει ή το έχουν καταστρέψει σε άλλους.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
δεν είναι λύση ο θάνατος αλλά ίσως μόνο έτσι κατατροπώνεις το αρρωστημένο DNA από το να εμφανιστεί και πάλι αν αυτό το γεγονός οφείλεται σε γενετική παθογένεια που δημιουργεί τέτοια συμπεριφορά.

Θα μπορούσαν να δοθούν οι αυτουργοί ως πειραματόζωα σε φαρμακευτικές, free of charge, να προσφέρουν ότι πήραν.

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δεν είναι λύση ο θάνατος αλλά ίσως μόνο έτσι κατατροπώνεις το αρρωστημένο DNA από το να εμφανιστεί και πάλι αν αυτό το γεγονός οφείλεται σε γενετική παθογένεια που δημιουργεί τέτοια συμπεριφορά.

Θα μπορούσαν να δοθούν οι αυτουργοί ως πειραματόζωα σε φαρμακευτικές, free of charge, να προσφέρουν ότι πήραν.
επειδη ανεφερες το θεμα DNA και ολοι σκεφτομαστε αμεσως κληρονομικοτητα ,σου αναφερω οτι στο νησι που ειμαι υπηρξε μια περιπτωση παιδοφιλιας απο εναν γονιο και συγκεκριμενα ο πατερας βιασε και βιαζε την κορη του αλλα και το 5 χρονο γιο του.ο συγκεκριμενος ειχε τα δυο απο τα 5 παιδια του υπο την κηδεμονια του.τα υπολοιπα ηταν με την μητερα τους.ο συγκεκριμενος πατερας οταν ηταν παιδι ειχε βιαστει απο τον πατερα του οπως και τα υπολοιπα αδερφια του!!!!βεβαια το κακο εγινε τοτε αλλα δεν αποκαλυφτηκε ποτε.αν ειχε γινει κατι τοτε ισως με την βοηθεια καποιων ειδικων να ειχε ξεπερασει την ζημια που του προκαλεσε και τωρα να ηταν ενας ευτυχισμενος ανθρωπος !!!!!!!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε πατε καλα?ειστε αντιθετοι με την θανατικη ποινη για αυτα τα ζωα?
η λυση ειναι μια
κρεμασμα στην πλατεια κ λιθοβολισμος μεχρι θανατου
και να περναει ο κοσμος και να τους φτυνει απο πανω μεχρι κατω
τα κακομοιρα τα παιδακια τι τραβηξαν..

Επισκέπτης
οσες περιπτωσεις παιδοφιλων ,εχουν μελετηθει ,το συμπερασμα που εβγαινε  ηταν  ενα !!οτι ειχαν βιαστει και οι ιδιοι σε μικρη ηλικια!!

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
οσες περιπτωσεις παιδοφιλων ,εχουν μελετηθει ,το συμπερασμα που εβγαινε  ηταν  ενα !!οτι ειχαν βιαστει και οι ιδιοι σε μικρη ηλικια!!
οποτε για σκεψου αν ειχε εφαρμοστει η θανατικη ποινη σε αυτους ποσο θα ειχε πεσει το ποσοστο παιδοφιλιας?οι μισοι απο αυτους αν δεν ειχαν παιδια αμεσως αμεσως το ποσοστο πεφτει κατω του μισου.επισης να ρωτησω και κατι αλλο για την περιπτωση φυλακισης.ποσοι απο αυτους που φυλακιστηκαν με την κατηγορια του βιασμου και της παιδοφιλιας σωφρονιστικαν?και αλλη μια περιπτωση που αφορα τις γυναικες κυριως.θυμαμαι την περιπτωση ενος στρατιωτικου(μου διαφευγει το ονομα) που βιαζε και μετα απο φυλακιση στα ισοβια,οταν αποφυλακιστικε ειχε θαυμαστριες σχεδον το μισο γυναικειο πληθυσμο.ημαρτον κυριε τι θα ακουσουμε ακομη!!!!!!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δόκιμος (ΕΔ) Παπαχρόνης.

Μισούσε τις γυναίκες διότι η μάνα του ασκούσε το - υποτίθεται - αρχαιότερο των επαγγελμάτων!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
οταν το βράδυ έρχεται η νύχτα σα ζηγώνει όλοι μαζί σου είμαστε Κυριάκο Παπαχρόνη, τον θυμήθηκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom