marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
θα μαθω χωρις να μου πεις!εσυ εμαθες τιποτε?ετσι πληροφοριακα επειδη εισαι μεγαλος
κουτσομπολης!
κουτσομπολης!
εμαθα οτι το μουνι σου εχει πιασει πουρι..θα μαθω χωρις να μου πεις!εσυ εμαθες τιποτε?ετσι πληροφοριακα επειδη εισαι μεγαλος
κουτσομπολης!
λαθος εμαθες.λοιπον τι λες να τα βρουμε?φιλοι?ενταξει?εμαθα οτι το μουνι σου εχει πιασει πουρι..
τα πινεις ή τα φτυνεις???λαθος εμαθες.λοιπον τι λες να τα βρουμε?φιλοι?ενταξει?
ετσι με νοιαζει εσυ τι εισαι που θα μου αφαιρεις το λογο???????
εγω φταιω που ειπα να τα βρουμε!τα πινεις ή τα φτυνεις???
γιατι???εγω φταιω που ειπα να τα βρουμε!
Τι λες ρε, αφού έγραψε κριτική και για το olympic.εμαθα οτι το μουνι σου εχει πιασει πουρι..
προμοτερ..Τι λες ρε, αφού έγραψε κριτική και για το olympic.
Ή λες να είναι η καθαρίστρια;
δεν ειμαι καθαριστρια ρε σεις!εννοειται πως οχι!Τι λες ρε, αφού έγραψε κριτική και για το olympic.
Ή λες να είναι η καθαρίστρια;
και αμα δεν πληρωσεις την παρανομη πουταν@ παει στην αστυνομια και λεει με εκλεψαν ? ? ? αχαχαχαχαχα τι λετε ρε σεις ? ? ?we don't have you on video!!! its only the hotel video for there security ,if something happen ,we can use it !!! only if something happen , and they erase every 24h
ποιός να σ'ενημερώσει βρε? αφού συλλάβαν όλο το forum του bouTι έγινε ρε παιδιά? Πάλι συλλήψεις είχαμε? Ας ενημερώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα...
ποιός να σ'ενημερώσει βρε? αφού συλλάβαν όλο το forum του bou
καθαριζει ο γιοσακης απο όπου κι αν βρισκεται..Eκτος τον παππα, έχει λειτουργία αυριο
καθαριζει ο γιοσακης απο όπου κι αν βρισκεται..
Eντάξει ρε μάγκες.Εγώ ρωτάω σοβαρά και εσείς όλο ειρωνία. Γενικά το παρατηρώ εδώ μέσα. Όλο πειράγματα και ειρωνία...