Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εσυ πηγαινε να ψηφισεις,εγω θα τους γραψω στα αρχιδια μου

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Vangog, συμφωνώ και επαυξάνω.

Κύριοι, για όποιον δεν το κατάλαβε, σε λιγότερο από τρεις βδομάδες επιλέγουμε ποιος θα μας κυβερνήσει. Και αυτός που θα επιλέξουμε στη συνέχεια θα επιλέξει με δικιά του ευθύνη όλους αυτούς που θα διαχειρίζονται τα επιμέρους προβλήματα του τόπου και θα είναι υπεύθυνοι για να αποφεύγουν καταστροφές όπως αυτές που δεν απέτρεψαν οι μειωμένης ικανότητας κύριοι και κυρίες που μας κυβερνούν τώρα.

Οι οποίοι μας ζητάνε πάλι την ψήφο μας γιατί η γλυκειά ραστώνη τους τους εμπόδισε να ολοκληρώσουν τις θεάρεστες μεταρρυθμίσεις τους που αποδιοργάνωσαν όσα οργανώθηκαν ως το 2004.

Αν δε μιλήσουμε λοιπόν τώρα, πότε θα μιλήσουμε; Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, στις 17 του Σεπτέμβρη;

Για να έχουμε άλλους τόσους νεκρούς του χρόνου;

Ή γιατί έχουμε το μαζοχισμό να θέλουμε να ανακαλύψουμε και σε ποιες άλλες καταστροφές μπορεί να οδηγήσει η ανυπαρξία πολιτικού σχεδιασμού και η ανικανότητα;

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
πρεπει να καταλαβετε οτι αν συνεβαινε αυτο που συνεβει εδω στην ελλαδα στην ουγκαντα,θα ειχαν παρει τους ανθρωπους με τους ελεφαντες και θα τους ειχαν σωσει ενω εδω στον πολιτισμο και στην δημοκρατια καηκανε οι ανθρωποι............

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις...

τι περιπλεκετε τα πραματα επειδη τυχαινει να ειστε κυβερνητικοι οπαδοι ή μη...ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΖΟΜΠΙ,ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΛΕ ΘΙΑΣΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 απο σειρα τραγικων λαθων,παραλειψεις,ανικανοτητα,ασυννενοησια και οτι θετε βαλτε !!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ?????? Αυτους δειχνω εγω και ΦΤΑΙΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Οπως και να το κανουμε,οπως και να το βαλουμε ακομα και τις ΜΠΛΕ ΠΟΥΤΣΕΣ τους που μας αραδιασαν αν τις βαψουμε αλλιως παλι ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!

Αυτοι κυβερνανε , αυτοι οργανωσαν...(τα αρχιδια μου οργανωσαν...αντε να μην πω...) αυτοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!! Το καταλαβατε???? Δεν φταινε ουτε οι γκριζοι λυκοι,ουτε οι γερμανοι απο τον πολεμο,ουτε οι ιταλοι του μουσουλινι....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! εμπρησμους περιμενεις καθε χρονο,ακομα και να σε καψουν οι Τουρκοι!!!! Εσυ τι εκανες για να τα αποτρεψεις αυτα??? ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αστα διαλα...λοιπον ...αλλη μια φορα....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και τι καίγεται ε? (Πέραν του πατρικού του πατέρά μου, Δούκας Ηλείας).... Τα προπύργια του ΠΑΣΟΚ, Πελοπόννησος, Εύβοια... Τι ειρωνία. Αφού δεν μας εξοντώσανε οικονομικά ακόμα, μας εξοντώνουν φυσικά(Τους Τούρκους στο Πούσι τους σταματήσαμε, τους Γερμανούς τους σταματήσαμε, την ΝΔ δεν την σταματήσαμε) και βέβαια η προπαγάνδα ανθίζει...Φταίνε και οι δύο(????), φταίνε και οι δύο.... ίδιοι είναι... όμως δεν είναι ίδιοι.
Όσοι το πιστεύουνε αυτό ας έρθουνε εδώ να δούνε ποιος φταίει, ας ρωτήσουν τους καμένους αν φταίνε και οι δύο...

(ΥΓ.: Αλαβάνος: «έδωσε κατεύθυνση ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ότι τις πυρκαγιές τις έβαλαν οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Μασόνοι, οι κουκουλοφόροι, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ» )

Συνημμένα

• ContentSegment_(1)_0[5]..jpg
    ContentSegment_(1)_0[5]..jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 26

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι αλλο γιατι εξυπνο μπουρδελοπαιδακι ειμαι...χαζο οχι!

Την καραμελα του οτι δεχομαστε επιθεση και τα καινε ολα οι αλλοι....ΕΓΩ δεν την τρωω και αυτη ειναι η δικια μου ερμηνεια των πραγματων:

Επειδη πριν το καλοκαιρι δεν προσλαβαν περι των 5000 περιπου πυροσβεστων-δασοπυροσβεστων οπως ειχε εκτιμηθει οτι επρεπε για να υπαρχει η σωστη δυναμη (και εχει σημασια αυτο γιατι τωρα θα μπορουσαν να τρεχουν σχεδον παντου και οχι να παρακαλανε οι κατοικοι για ενα πυροσβεστικο ...που δεν ερχεται ποτε...αφου δεν υπαρχει!!!), επισης θα υπηρχε σωστη περιφρουρηση σε ολα σχεδον τα δαση που σημαινει οτι πηγαινε να αναψει θα το σβηναν στην αρχη του αμεσως και αυτο ειναι το κλειδι της ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ !!!!! Επισης δεν ανανεωθηκε-ενισχυθηκε ο εναεριος στολος, και το πιο χειροτερο ειναι οτι φετος βαλαν τους δικους τους ΜΑΛΑΚΕΣ στις ηγετικες θεσεις της πυροσβεστικης οι οποιοι ...αποδειχτηκε οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ,ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και επειδη υπηρξε σειρα κακων εκτιμησεων τους σε ολες σχεδον τις πυρκαιες....βλεπουμε ολοι αυτο που βλεπουμε !!!!!!!

Δηλαδη...βρηκαν την ευκαιρια καποιοι οικοπεδοφαγοι να κανουν τους εμπρησμους τους, λογω των κακιστων καιρικων συνθηκων να πιανει πανευκολα μια μικρη εστια και να επεκτηνεται ταχυτητα και ξανα τα ιδια και τα ιδια και λογω ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ της πυροσβεστικης δια των παραπανω που ειπα....να ειναι πλεον αδυνατη η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ολων αυτων των πυρκαγιων !!!!! Να μην ξερουν που να πρωτοπανε....

Λοιπον...πεταμε ενα η χωρα δεχεται επιθεση ...και δινουμε αλλοθι στις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ !!!!! Το καταλαβατε το τρυκ???

Και κλεινω λεγοντας οτι και επιθεση να δεχεσαι και τα πασοκια να τα καινε και οι τουρκοι να πειραν τα αρματα....ΦΤΑΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕΣ !!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !!!!!!

Αστα διαλα ...αλλη μια φορα...

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ανοχή στον Καραμανλή ... ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, έλεγαν ορισμένοι, να δούμε τι μπορεί να κάνει ... γιατί ίσως δεν ήταν ευδιάκριτα τα αποτελέσματα αυτού που ήδη έκανε και αυτών που  άφησε στην τύχη τους.

ΤΩΡΑ όμως; Μήπως τώρα φάνηκαν τα αποτελέσματα; Και μήπως ξεπερνούν τους πιο τρελούς μας εφιάλτες;

Ευτυχώς υπάρχουν τόσα άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας. Διαλέξτε ανάμεσά τους τους καλύτερους. Καλή ψήφο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε σεις...

τι περιπλεκετε τα πραματα επειδη τυχαινει να ειστε κυβερνητικοι οπαδοι ή μη...ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΖΟΜΠΙ,ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΛΕ ΘΙΑΣΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 απο σειρα τραγικων λαθων,παραλειψεις,ανικανοτητα,ασυννενοησια και οτι θετε βαλτε !!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ?????? Αυτους δειχνω εγω και ΦΤΑΙΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Οπως και να το κανουμε,οπως και να το βαλουμε ακομα και τις ΜΠΛΕ ΠΟΥΤΣΕΣ τους που μας αραδιασαν αν τις βαψουμε αλλιως παλι ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!

Αυτοι κυβερνανε , αυτοι οργανωσαν...(τα αρχιδια μου οργανωσαν...αντε να μην πω...) αυτοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!! Το καταλαβατε???? Δεν φταινε ουτε οι γκριζοι λυκοι,ουτε οι γερμανοι απο τον πολεμο,ουτε οι ιταλοι του μουσουλινι....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! εμπρησμους περιμενεις καθε χρονο,ακομα και να σε καψουν οι Τουρκοι!!!! Εσυ τι εκανες για να τα αποτρεψεις αυτα??? ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αστα διαλα...λοιπον ...αλλη μια φορα....

Αν στον γραπτό σου λόγο και μάλιστα όχι σε ένα ή δύο πόστ αλλά σχεδόν σε όλα, σε χαρακτηρίζει τόση εμπάθεια και φανατισμός, τότε όταν συνομιλείς τί κάνεις, δαγκώνεις τον άλλο στο λαρύγγι;

Ή δεν μιλάς σε όποιον δεν αυνανίζεται από ηδονή όταν ακούει το Κάρμινα Μπουράνα;

Εννοείται ότι η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες...
Όταν σε μια χώρα μπορεί ο καθένας να κάψει το σημαντικότερο εθνικό μνημείο μέρα- μεσημέρι και να φύγει σαν κύριος είναι δυνατό να μην καούν τόσα δάση, να καταστραφούν τόσες περιουσίες και να πεθάνουν τόσοι άνθρωποι;
Όταν η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μερικές 10δες χουλιγκάνων θα αντιμετωπίσει οικοδομικούς συνεταιρισμούς, τρομοκράτες, πράκτορες και τραμπούκους;

Και εννοείται ότι θα πληρώσει το λογαριασμό σε λίγες μέρες...
Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιοι θα φύγουν...Αλλα και το ποιοι θα έρθουν...
Και όταν ο μόνος λόγος να σε ψηφίσουν είναι ο συνδυασμός ανικανότητας και "ατυχίας" του άλλου (διότι τέτοιος χαμός δεν είναι εντελώς τυχαίος- θα μου πείτε ότι τα πασόκεμον ακόμη θεωρούν το χρηματιστήριο τυχαίο γεγονός, τις φωτιές δεν θα θεωρήσουν; ) τότε εύλογα ερωτάται κανείς τί μας περιμένει...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ποιους εννοείς καλύτερους? Τα λαμόγια του πασόκ. Καλούς διορισμούς στους πασοκτζίδες. Από το παράθυρο όπως πάντα

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Stergio, το ποιός από τους υπόλοιπους είναι καλύτερος, αυτό είναι θέμα του καθενός να το κρίνει. Υπάρχουν 4 κόμματα με ελπίδες να μπούν στη Βουλή πέραν της ΝΔ. Ο καθένας ας διαλέξει με βάση τις προτεραιότητές του.

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στον καλο φιλο str81977

Πεστα αυτα στην καμμενη μανα με τα τεσσερα παιδακια της ....

Οχι το λαρυγγι θα τους κοψω αν πετυχω εναν απο αυτους...ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ για αυτο που εκαναν στην Ελλαδα καλε μου φιλε !!! Και το λεω γιατι εγω νιωθω τον εαυτο μου ελληνα και οχι πουλημενο ελληνα !!! Εγω πηρα την πυροσβεστικη και τους ειπα ειμαι διαθεσιμος αν θελετε να ερθω, εγω πηγα σε φιλο μου να βοηθησω να σβησει το εξοχικο του που καιγοταν...και εγω φτηνω αυτους που προσβαλουν την χωρα μου με τις πραξεις τους ! Και να διευκρινησω αλλη μια φορα και οι μαλακες του ΠΑΣΟΚ να ηταν ,του ΚΚΕ ή δεν ξερω ποιοι αλλοι τα ιδια θα λεγα !!! Δεν τα γραφω αυτα για να δειξω οτι ειμαι ηρωας...μια τριχα απο τα τετοια τους ειμαι...αλλα τα παιδακια τα κακομοιρα που καηκανε και ισως καουνε...απο την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ αυτων των ηλιθιων...τι φταινε ?????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και τι καίγεται ε? (Πέραν του πατρικού του πατέρά μου, Δούκας Ηλείας).... Τα προπύργια του ΠΑΣΟΚ, Πελοπόννησος, Εύβοια... Τι ειρωνία. Αφού δεν μας εξοντώσανε οικονομικά ακόμα, μας εξοντώνουν φυσικά(Τους Τούρκους στο Πούσι τους σταματήσαμε, τους Γερμανούς τους σταματήσαμε, την ΝΔ δεν την σταματήσαμε) και βέβαια η προπαγάνδα ανθίζει...Φταίνε και οι δύο(????), φταίνε και οι δύο.... ίδιοι είναι... όμως δεν είναι ίδιοι.
Όσοι το πιστεύουνε αυτό ας έρθουνε εδώ να δούνε ποιος φταίει, ας ρωτήσουν τους καμένους αν φταίνε και οι δύο...

(ΥΓ.: Αλαβάνος: «έδωσε κατεύθυνση ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ότι τις πυρκαγιές τις έβαλαν οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Μασόνοι, οι κουκουλοφόροι, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ» )

Ως γνωστόν, Μεσσηνία και Λακωνία που επίσης κατακάηκαν είναι γνωστά νεοδημοκρατικά κάστρα...
Ας μη λέμε κουταμαρίτσες και ξεπερνάμε σε μπαρούφα ως και το Γιακουμάτο.

Και επειδή δεν το έχει θίξει κανείς ακόμη (με εξαίρεση 1-2 παιδιά) τις ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης θα τις επισημάνει κανείς;
Διότι οι περισσότερες αμαρτωλές υπηρεσίες που συμβάλουν στην καταπάτηση και στον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων (πολεοδομίες, δασαρχεία) σε κάποια νομαρχία υπάγονται...
Η ευθύνη για την καθαριότητα και τις χωματερές ανήκει στους Δήμους...Και όλοι ξέρουμε τί χαβούζες είναι ουκ ολίγοι δήμοι καθώς και πόσο συμβάλλουν τα πεταμένα σκουπίδια και οι παράνομες χωματερές στις δασικές φωτιές...
Για να μη μιλήσω για ξεχορταριάσματα, σχέδια εκκένωσης και άλλα...

Διότι ορθώς κρίνουμε την κεντρική εξουσία αλλά πολλές από τις αρμοδιότητες έχουν περάσει σε αιρετούς τοπικούς άρχοντες...
Οι οποίοι όσο και αν το κρύβουν επιμελώς είναι κρατικά όργανα με αρμοδιότητες και ευθύνες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ανοχή στον Καραμανλή ... ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, έλεγαν ορισμένοι, να δούμε τι μπορεί να κάνει ... γιατί ίσως δεν ήταν ευδιάκριτα τα αποτελέσματα αυτού που ήδη έκανε και αυτών που  άφησε στην τύχη τους.

ΤΩΡΑ όμως; Μήπως τώρα φάνηκαν τα αποτελέσματα; Και μήπως ξεπερνούν τους πιο τρελούς μας εφιάλτες;

Ευτυχώς υπάρχουν τόσα άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας. Διαλέξτε ανάμεσά τους τους καλύτερους. Καλή ψήφο.

Κι όσο σκέφτομαι ότι στον απέναντι πόλο υπάρχουν ο Γιωργάκης και η κουστωδία του ( οι ίδιοι που έφυγαν με την ουρά στα σκέλια το 2004!!!) με πιάνει [size=25pt]ΦΡΙΚΗ[/size] :idiot: :idiot: :idiot:

[size=12pt]Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιοι θα φύγουν...Αλλα και το ποιοι θα έρθουν...[/size]

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δλδ φίλε Wood θες να μου πεις πως δεν έχει κάνει τίποτα η ΝΔ ενώ το πασόκ 18 χρόνια έκανε τα πάντα, και θα τα κατάφερνε καλύτερα τώρα που κατακάψαν από όλες τις μεριές την Ελλάδα. Ρε παιδιά ας μην είμαστε τόσο φανατικοί. Βλέπω τους πασοκτζίδες να κατηγορούν, ενώ αν ήταν αυτοί πάνω θα είχαν σβήσει οι φωτιές εκ θαύματος? Ο πασοκτζής είναι προκλητικός από τη φύση του είναι γεγονός. Δεν έχω ξαναδεί πιο λυσσασμένους για εξουσία όσο αυτούς. Τι άλλο να πει κανείς. Καλό απόγευμα

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πολύ σωστά μίλησε ο φίλος str81977!

Ας μαυρίσουμε λοιπόν τώρα την κεντρική κυβέρνηση που οι ευθύνες της είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας.

... και σύντομα (σε δυο τρία χρονάκια) θα έχουμε την ευκαιρία να μαυρίσουμε και όσους από τους τοπικούς μας άρχοντες, ανεξαρτήτως κόμματος, καταχράστηκαν την ψήφο μας και έδειξαν ανικανότητα εφάμιλλη της κυβέρνησής μας.

Άδικο έχω;

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οχι πολυ σωστα!

Μαυρο λοιπον τωρα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αυτο που βλεπουμε και μαυρο σε καθε ενα μελλοντικο που συμπεριφερεται ετσι...

Δεν χαριζομαστε σε κανεναν πλεον

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δλδ φίλε Wood θες να μου πεις πως δεν έχει κάνει τίποτα η ΝΔ ενώ το πασόκ 18 χρόνια έκανε τα πάντα, και θα τα κατάφερνε καλύτερα τώρα που κατακάψαν από όλες τις μεριές την Ελλάδα. Ρε παιδιά ας μην είμαστε τόσο φανατικοί. Βλέπω τους πασοκτζίδες να κατηγορούν, ενώ αν ήταν αυτοί πάνω θα είχαν σβήσει οι φωτιές εκ θαύματος? Ο πασοκτζής είναι προκλητικός από τη φύση του είναι γεγονός. Δεν έχω ξαναδεί πιο λυσσασμένους για εξουσία όσο αυτούς. Τι άλλο να πει κανείς. Καλό απόγευμα

Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τα πάντα. Π.χ. άφησε τη δημόσια υγεία σε πολύ άσχημη κατάσταση παρά τις αγαθές προθέσεις του και τον μόχθο του Γ. Γεννηματά, και πειραματίστηκε με την παιδεία με χαρακτηριστική ατολμία.

Έκανε όμως πολλά άλλα καινοτόμα και συμφέροντα για τον τόπο και αυτό ισχύει για τις κυβερνήσεις του Σημίτη και του Παπανδρέου. Ισχύει επίσης και για προηγούμενες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του θείου του πρωθυπουργού μας. Αυτό που πραγματικά αδυνατώ να δω είναι σε ποιους τομείς προχώρησε με θετικά βήματα ο ανηψιός του.

Επισκέπτης
Το ΠΑΣΟΚ θα φάει γερή πούτσα στις εκλογές όπως και στο 2004,γι'αυτό μη χαίρεστε μερικοί μερικοί.Όταν σε όλη την Ευρώπη βγαίνει στην εξουσία δεξιά θα είμαστε και σε αυτό το θέμα η αρνητική εξαίρεση;Ο λαός έχει ξυπνήσει(επιτέλους) και δεν παρασύρεται από τα παραμυθάκια που διηγούνται τα πασοκάκια.Εδώ θα είμαστε στις 16 Σεπτέμβρη,θα το δείτε!

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κι όσο σκέφτομαι ότι στον απέναντι πόλο υπάρχουν ο Γιωργάκης και η κουστωδία του ( οι ίδιοι που έφυγαν με την ουρά στα σκέλια το 2004!!!) με πιάνει [size=25pt]ΦΡΙΚΗ[/size] :idiot: :idiot: :idiot:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Άστα να πάνε Flesh κι εγώ στη σκέψη του να κυβερνήσει την Ελλάδα ο Εκατόνταρχος Τούβλους χάνω τον ύπνο μου.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Αλίμονο στους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί και σε αυτούς που έμειναν χωρίς το βιος τους από τη μια στιγμή στην άλλη.Κρίμα κι άδικο η Ελλάδα δεν αξίζει τέτοιους πολιτικούς αλλά φαίνεται πως μία θέση στο δημόσιο και ένα βόλεμα είναι ανώτερο αγαθό από την ίδια τους την πατρίδα.Κομματόσκυλα τσακωθείτε μέχρι τέλους για να δικαιολογήσετε την θεσούλα σας και το βόλεμα σας.Μαύρο σε όλους αυτούς που πλουτίζουν και πλούτιζαν πουλώντας παραμύθια στον κοσμάκη.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μαυρο λοιπον τωρα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αυτο που βλεπουμε και μαυρο σε καθε ενα μελλοντικο που συμπεριφερεται ετσι...

Δεν χαριζομαστε σε κανεναν πλεον

αφού πρώτα θα τον έχουμε ψηφίσει;

Πρέπει να μας το αποδεικνύει επί 3-4 χρόνια; Δεν τους ξέρουμε δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom