SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι, ετσι ειναι πολα πρεπει αλαξουνεΚαι εγώ συμφωνώ αλλά το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ....
ναι, ετσι ειναι πολα πρεπει αλαξουνεΚαι εγώ συμφωνώ αλλά το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ....
δεν ξερω τη σου εχω κανη και
θα προσπαθισουμε κμόνο και μόνο που φέρνεις λατομόμπαζα στο ίδρυμά σου και μας γαμάς τους οφθαλμούς αρκεί για να μου έχεις κάνει κάτι..αν δεν έχεις να δείξεις ποιότητα σε εμφάνιση και υπηρεσίες κλείστο και άνοιξε μαναβικο. Δεν είσαι η μόνη με λατομόμπαζα αλλά...φέρε μουνάρες με καλές υπηρεσίες και θα δείς ο κοσμος από εκεί που σε βρίζει,πώς θα σε αποθεώνει..ααααα και να ανοίγετε και στα χτυπήματα των κωδώνων. Αν δεν το ακούτε φώναξε έναν ηλεκτρολογο να στο φτιάξει ή πηγαίντε σε έναν που πουλάει ακουστικά βαρηκοίας.
Εντάξει ρε σείς,πέσατε να τη φάτε την κοπέλλα......δεν λέω πως έχετε άδικο,αλλά ας της δόσουμε μια ευκαιρία ακόμα......την τελευταία όμως!!!!!!
το μονο που μπορο να πο συγουρα, θα γυνουνε αλαγες σε πολα θεματα, εγω θα ενιμεροσο ΜΟΝΟ για τ'αλα στω τηλ του μαγαζηου.
και κάτι ακόμη. κάποια λεφτά από αυτά που βγάζεις χρησιμοποίησέ τα για να μάθεις ελληνικά.
καλημέρα Νάνσυκαλημερα καλημερα!!!!!!
καλημερα,κι καλη εββδομαδα
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κ,jorgekavlares σε περιμενουν και αλες ;)μόνο η Χριστίνα έμεινε?
το Νανσούλι?
δεν θα βγεί το νοίκι ρε γύρνα πίσωωωω!!!
τις φοτογραφιες της βγαζουμε για της βλεπετε πριν πατε οχι για κατι αλο εαν δεν θελετε της κλιδονουμε εντελος οστε μα μην φενουντε καθολου τη λες??????????????????????????μόνο η Χριστίνα έμεινε?
το Νανσούλι?
δεν θα βγεί το νοίκι ρε γύρνα πίσωωωω!!!