Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
γιατη εδω ειμαστε  :grouphug: και καθενας μπορι να μιλα ελεφτερα δεν τρεχι τιποτα δεν του ανιξαν[size=18pt] παμε παρα κατο[/size]  :hi:

Ακριβώς όπως το είπες στο τέλος.. Εμείς θα πάμε παρακάτω που υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά μαγαζιά.. Εσύ κάτσε να κουνάς δαχτυλάκια  :dancing: :dancing: και να γράφεις τις μαλακίες σου εδώ μέσα..
Όσο προλαβαίνεις φυσικά γιατί έχει πεσει αναφορα στους ιθύνοντες να σε μπανάρουν μια και καλή

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Και επίσης  >>   γιατί χρησιμοποιείτε  ακομη το account Συγγρου  29 -- ενώ  είστε άλλο μαγαζι και , κυριως,  σε άλλη διεύθυνση ..  :)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
γιατί τους κωδικούς για το Συγγρου18 τους έχει η Κατερίνα....
αχαχ αχ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τελικα πηγε κανεις απο εσας στα ενδωτερα ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Είναι ηλίθια η γυναίκα. Από την μια μας πρήζει τα αρχίδια κάθε μέρα με δεκάδες βλαμμένα ανορθόγραφα και δυσανάγνωστα μηνύματα σε πολλά νήματα του φόρουμ, ψοφολυσώντας και παρακαλώντας γονιπετής για πελάτες, αλλά από την άλλη τους διώχνει μακρυά με την ειρωνική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της.
Στείλτε την στο διάολο να ησυχάσουμε. Είναι το μόνο θέμα εδώ μέσα που δεν γίνεται κουβέντα για μασαζ. Ακόμα και σε ορισμένες σοβαρές ερωτήσεις ή παράπονα εν δυνάμει πελατών, δεν έδωσε ποτέ μια απάντηση. Ή θα μιλάει ειρωνικά ή θα αραδιάζει όλη τη συλλογή των emoticons που υπάρχει εδώ.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
πολυ καλημερα,χωρις πολα νευρα η μερα ειναι ωρεα φιλουδια

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

τουλαχιστον ζητα μια δημοσια συγνωμη απο τον ανθρωπο, που ηρθε να σας αφησει τα λεφτα του, αλλα δεν του ανοιξατε

δεν ειναι κακο να ζητας συγνωμη...

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τουλαχιστον ζητα μια δημοσια συγνωμη απο τον ανθρωπο, που ηρθε να σας αφησει τα λεφτα του, αλλα δεν του ανοιξατε

καταρχιν ειναι πρωι και δεν κανι να λεω βρισιες απο τα ολιγα που μας ειπαι μαλακισμενη,σκροφα,κωλοτρυπιδα,της μανσ σου,κωλοβγαλμα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχι

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η μέρα θα ήταν ωραία (και οχι ωρεα) αν δεν εμφανιζόσουν εδώ μέσα.
Ιβαν, ο υπέρμετρος εγωισμός της, δεν της επιτρέπει να ζητήσει συγνώμη. Εδώ δεν μπορεί καλά-καλά να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Θα ζητήσει και συγνώμη; Ένα καντάρι μπινελίκια έφαγε και την ειρωνία δεν την έκοψε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καταρχιν ειναι πρωι και δεν κανι να λεω βρισιες απο τα ολιγα που μας ειπαι μαλακισμενη,σκροφα,κωλοτρυπιδα,της μανσ σου,κωλοβγαλμα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχι
Δεν  νομίζω ότι είσαι σε θέση να βρίσεις. Δεν φτάνει που ταλαιπωρείς τον κόσμο, θα τον βρίσεις κιόλας.
Αν θες τη γνώμη μου και λίγα σου έσυρε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

γιατι εμενα που μου ανοιξαν και μου φαγαν ενα 70αρι ειναι καλυτερα ?

ο αλλος τουλαχιστον γλυτωσε και τα ευρω του χααχαχχααχαχχαχαχαχα

(εγω βεβαια την βρηκα απο αγγελια και καλα ανεξαρτητη , μασαζ , body2body και αλλα πολλα με 60αρι και καλα που μολις πηγα εκει εγινε 70αρι , χωρις να μου κανουν ουτε μασαζ ουτε body2body και το σεξ ηταν για τιποτα πρωταρηδες .... μηδεν αποδοση !!!! )

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αλλα το να βριζετε δεν λεει ....

.... οσοι θελουν ας πανε .... και να μας περιγραψουν και εκεινοι την εμπειρια τους ....

διαφορετικα δεν εχει ουσια η συζητηση !!!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
εγραψα οτι η ειρωνια κανει κακο στην τσεπη τους και η κυρια θεωρησε εμετικο το σχολιο μου!!
Οσο πιο πολλη ασχολουμαστε τοσο το χειροτερο! Διαγραφουμε το μαγαζακι απο την μνημη μας και ολα καλα !!  :hi:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Μωρή μαλακισμένη γαμώ το μπουρδέλο σου που έχεις ποιος σού είπε ότι έχω ξαναέρθει;

Άντε γαμώ το μουνί που σε πέταγε.

Σκρόφα.

dude γραψτην στα αρχιδια σου ρε φιλε ....ουτε για βρισιμο δεν ειναι ....απλα delete στο τσαρδι τουs για να φτιαξουν χαρακτηρα ....μην σου πω ουτε απαντηση εδω , να ειναι μονη τηs και εδω και εκει ......που ειρωνευετε κιολαs το νουμερο !!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
.... οσοι θελουν ας πανε .... και να μας περιγραψουν και εκεινοι την εμπειρια τους ....
Αυτο είναι το θέμα μιμίκο. Όσοι θέλησαν να πάνε εφαγαν πόρτα και για επιδόρπιο την ειρωνία της κουμπαρομπεμπεκας

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε συγγρου,αν και δεν με ενδιαφερει αν βγαλεις εστω και 1 €...παρτο αλλιως γιατι θα βρεις
εψαξα λιγο τα μηνυματα σου και γραφεις συνεχως μαλακιες....ειρωνίες και αρχιδια
νομιζεις οτι σε παιρνει να κανεις τετοια?
που βρισκεσαι στο 20004-5?
οχι εισαι στο 2015

ζητα συγγνωμη απο ολους και βαλε αλλον να γραφει στο φορουμ
:)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom