Να γράψω τώρα δυο λόγια και αναλυτικότερα αύριο:
Πολλά γράφονται για το μαγαζί και άκρη δεν έβγαζα. Αποφάσισα όμως σήμερα να περάσω να δω τι παίζει (ήταν και από τα ελάχιστα ανοιχτά Κυριακή). Βολικό σαν θέση, αλλά απέξω έχει στάση των αστικών... Το κτίριο όντως εποχής Αυλωνίτη & Βασιλειάδου, αν και στην εποχή του πρέπει να ήταν πολύ προχώ... Τώρα μάλλον "Basse Classe" αντί για "Class" είναι ως κτήριο. Στην υποδοχή η Κατερίνα, ξανθιά κοντό μαλλί, κανονικό ανάστημα, με μαύρο κολάν, συμπαθητική. Επίσης ήταν και μια δεύτερη κοπέλα, Ιωάννα νομίζω (δεν παίρνω όρκο για το όνομα) ξανθιά, συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με πολλά κιλά, εκτός των προδιαγραφών μου. Ρώτησα πρόγραμμα την Κατερίνα και μου είπε επακριβώς "60 για 45 λεπτά και 80 για 1 ώρα, μασάζ και τα υπόλοιπα". Έκρινα τίμια/ικανοποιητική την απάντηση και προχώρησα με την Κατερίνα. Συμπαθητική κοπέλα, Αλβανίδα, 28, κανονικό, αλλά χαλαρό κορμί, για τα δεδομένα των χώρων άνω του μέσου όρου. Μασάζ καλό δυνατό. Στον αγώνα πολύ καλή, ζεστή και με πολύ συμμετοχή. Είχε και άψογη ακά σε όλη την περιοχή το μενού. Έμεινα 40 λεπτά περίπου. Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Συνολικά το μαγαζί είναι νορμάλ, πας με το καλό και παίρνεις τα αναμενόμενα.