Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Να γράψω τώρα δυο λόγια και αναλυτικότερα αύριο:
Πολλά γράφονται για το μαγαζί και άκρη δεν έβγαζα. Αποφάσισα όμως σήμερα να περάσω να δω τι παίζει (ήταν και από τα ελάχιστα ανοιχτά Κυριακή). Βολικό σαν θέση, αλλά απέξω έχει στάση των αστικών... Το κτίριο όντως εποχής Αυλωνίτη & Βασιλειάδου, αν και στην εποχή του πρέπει να ήταν πολύ προχώ... Τώρα μάλλον "Basse Classe" αντί για "Class" είναι ως κτήριο. Στην υποδοχή η Κατερίνα, ξανθιά κοντό μαλλί, κανονικό ανάστημα, με μαύρο κολάν, συμπαθητική. Επίσης ήταν και μια δεύτερη κοπέλα, Ιωάννα νομίζω (δεν παίρνω όρκο για το όνομα) ξανθιά, συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με πολλά κιλά, εκτός των προδιαγραφών μου. Ρώτησα πρόγραμμα την Κατερίνα και μου είπε επακριβώς "60 για 45 λεπτά και 80 για 1 ώρα, μασάζ και τα υπόλοιπα". Έκρινα τίμια/ικανοποιητική την απάντηση και προχώρησα με την Κατερίνα. Συμπαθητική κοπέλα, Αλβανίδα, 28, κανονικό, αλλά χαλαρό κορμί, για τα δεδομένα των χώρων άνω του μέσου όρου. Μασάζ καλό δυνατό. Στον αγώνα πολύ καλή, ζεστή και με πολύ συμμετοχή. Είχε και άψογη ακά σε όλη την περιοχή το μενού. Έμεινα 40 λεπτά περίπου. Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Συνολικά το μαγαζί είναι νορμάλ, πας με το καλό και παίρνεις τα αναμενόμενα.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι οντος σειμερα ειτανε δυο κοπελες λογο κυριακης,απο δεφτερα ολες η κοπελες θα ειναι στο μαγαζη,θα γινη η σκετηκη ενιμεροση απο το πρωη πια κοριτσια θα ειναι παρον

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Για να δουμε ποια κορίτσια θα είναι .....παρον.  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
σειμερα μεχρη στης 21 βραδη ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΠΑΟΛΑ,ΔΕΣΠΙΝΑ,ΙΟΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ φιλακια πολα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
και σε λιγες μερες θα εχουμε μια εφκαριστη εκπλιξη για ολους τους πελατες μας :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
0
αναμένουμε την έκπληξη καλό βράδυ

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
περασα και εγω σημερα μεσημερακι . Ο χωρος ναι εχει ενα θεματακι και απο κοπελες η Κατερινα (που τη θυμομουν απο Ιουλιανου) και 3-4 νομιζω αλλες Δεσποινα , Ιωαννα (δε θυμαμαι τα αλλα ονοματα) Περασα με τη Κατερινα που μου εκανε και κλικ με ενα ωραιο εντυπωσιακο κοκκινο σεχυ πουκαμισακι που φοραγε, και θυμηθηκαμε τα παλια μου ειπε οτι ειχε σταματησει για 1 χρονο οποτε τωρα που τη βρηκα δεν αφησα την ευκαρια. Τιμια συναλλαγη καθαρη κοπελα χωρις βιασυνη για οσους δε τη ξερουν ξανθο μαλι , γυρω στα 28 καλο σωμα  με ακα καλη και σε μενα και γενικα προσχαρη και καλη συμμετοχη σε ολα. Για τη Κατερινα θα ξαναπαω αλλα και για την Αφροδιτη που δε την ειδα εκεινη την  ωρα  :-)

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
η δεσπινα ειναι μια α καλα και ωρεα κοριτσια  του μαγαζιου και φιλοτημη ξερη καλο μασαζ και σε ολο το προγραμα ειναι ηπομονετικη και σε κανη θελης να την ξανα ζητας με τονομα την επομενη φορα,ειναι μελακρηνο μαλη και 155-160 υψος εχη ωρεο  :tits: :pipa2: :fuck1: :fuck2: αφτα και η συνεχια στο KLASS MASAZ φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν μπορο να πο της ξερετε καλητερα απο μενα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μια απο της κοπελες συγγρου 29 που ειχαμε παλια και πολη ροτανε για αφτην,θα ειναι κοντα μας σε ληγακη θα ενιμεροσουμε οταν θα ξεκινιση  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H Aννα - Η ρωσίδα  με το σιλικονάτο στήθος >. / η  η  Ολγα ?!  :tits:    :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom