gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Διαφωνώ...Όχι όπου και να πάω!οπου και να πας............κατητης πρεπη να πληροσης συνφονης
Πάντως,φέρτε εσείς αυτήν που σκέφτομαι και θα καλοπληρωθείτε..
Διαφωνώ...Όχι όπου και να πάω!οπου και να πας............κατητης πρεπη να πληροσης συνφονης
να σου μια μικρη ιστορια,ειχα παει στο σταθμο λαρισις και περημενα το τρενο να ερθη και ξαφνηκα ηθελα να κανο την αναγη μου και ροτησα που εχη τουαλετα πιγα,οταν ανιξα την πορτα με περιμε μια κυρια με ενα τασαχη στο χερη και μου λεη οτη εχετε εφκαριστηση τρελαθηκα τεληκα και τουαλετα να πας κατητης πρεπη να δοσης ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Διαφωνώ...Όχι όπου και να πάω!
Πάντως,φέρτε εσείς αυτήν που σκέφτομαι και θα καλοπληρωθείτε..
να σου μια μικρη ιστορια,ειχα παει στο σταθμο λαρισις και περημενα το τρενο να ερθη και ξαφνηκα ηθελα να κανο την αναγη μου και ροτησα που εχη τουαλετα πιγα,οταν ανιξα την πορτα με περιμε μια κυρια με ενα τασαχη στο χερη και μου λεη οτη εχετε εφκαριστηση τρελαθηκα τεληκα και τουαλετα να πας κατητης πρεπη να δοσης ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
σοβαρα αφτο ειναι για κλαματα
αυριο θα σας περιμενουν για μασαζ η κοπελες ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΠΑΟΛΑ,ΔΕΣΠΙΝΑ,ΙΟΑΝΑ,σειμερα μεχρη στης 21 βραδη ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΠΑΟΛΑ,ΔΕΣΠΙΝΑ,ΙΟΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ φιλακια πολα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πέρασμα από εδώ σε ένα χώρο επιεικώς απαράδεκτο για την εποχή μας. Ακόμα και για το 2006 είναι χάλια!!! Με ενημέρωσαν ότι θα γίνουν επισκευές αλλά αυτό θέλει γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο.... Τεσπα
Από εργαζόμενες 5
Πάολα στην πόρτα. Καστανόξανθη κανονικό σώμα μέτριο πρόσωπο γεμάτη περιφέρεια.
Ιωάννα ψηλή ξανθιά πολλά κιλά ειδικά στην περιφέρεια
Δέσποινα κοντούλα ωραίο πρόσωπο κοντό καρέ μαλί μελαχρινή με κανονικό σώμα και ωραίο καμπυλάτο πισω σύστημα.
Κατερίνα ξανθιά ωραίο σώμα κανονικό ανάστημα ωραίο πίσω σύστημα
& last but not least
ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!! Βραζιλιάνικο σώμα και παρουσία όπως αυτές που βλέπουμε στο καρναβάλι του Ρίο. Ψηλή καστανοκόκκινο μαλλί ποδάρες, κωλάρα ...δεν περιγράφω άλλο!!!
Λόγω χώρου και κάποιων σχολίων πιο πίσω περί αποστηρωμένου προγράμματος της συγκεκριμένης αποχώρησα.
Κόστος 45 λεπτά μασάζ & πρόγραμμα 60€.
απ' οτι φαίνεται δεν είναι... πιθανολογώ ότι θα μπορούσε να είναι η Ρούμπη απο Σ80...ισως ειναι η Αφροδιτη που εχει δουλεψει παλαιοτερα Ποσειδωνος Γλυφαδα και Μισαρλιωτου
αν ειναι η ιδια δεν ειναι νεα στο χωρο
η περιγραφη παντως μοιαζει
...Από ΒΥΖΙΑ, 0 πάλι...ε??
Πέρασμα από εδώ σε ένα χώρο επιεικώς απαράδεκτο για την εποχή μας. Ακόμα και για το 2006 είναι χάλια!!! Με ενημέρωσαν ότι θα γίνουν επισκευές αλλά αυτό θέλει γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο.... Τεσπα
Από εργαζόμενες 5
Πάολα στην πόρτα. Καστανόξανθη κανονικό σώμα μέτριο πρόσωπο γεμάτη περιφέρεια.
Ιωάννα ψηλή ξανθιά πολλά κιλά ειδικά στην περιφέρεια
Δέσποινα κοντούλα ωραίο πρόσωπο κοντό καρέ μαλί μελαχρινή με κανονικό σώμα και ωραίο καμπυλάτο πισω σύστημα.
Κατερίνα ξανθιά ωραίο σώμα κανονικό ανάστημα ωραίο πίσω σύστημα
& last but not least
ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!! Βραζιλιάνικο σώμα και παρουσία όπως αυτές που βλέπουμε στο καρναβάλι του Ρίο. Ψηλή καστανοκόκκινο μαλλί ποδάρες, κωλάρα ...δεν περιγράφω άλλο!!!
Λόγω χώρου και κάποιων σχολίων πιο πίσω περί αποστηρωμένου προγράμματος της συγκεκριμένης αποχώρησα.
Κόστος 45 λεπτά μασάζ & πρόγραμμα 60€.
απ' οτι φαίνεται δεν είναι... πιθανολογώ ότι θα μπορούσε να είναι η Ρούμπη απο Σ80...
δεν νομίζω ότι έχει ταττου δεν την δοκίμασα... καποιος που την πήρε να μας πειΗ Αφροδιτη ειναι μια θεα που ειχε και αρκετα ταττου και πολυ γυμνασμενο σωμα, που δουλευε στην Βουλιαγμενης στο Ελληνικο και μετα πηγε για λιγο στο Diamonds? Αν ειναι αυτη θυμαμαι δεν της αρεσαν τα μουσια... αλλα εκανε συγκλονιστικο μασαζ
ανακατεμα της τραπουλας...εχω μείνει έκπληκτος από τις απανωτές μεταγραφές στο χωρο.......οι κοπέλλες αλλάζουν μαγαζιά κάθε εβδομάδα σχεδόν.......δεν προλαβαίνεις να εντοπίσεις μια και αμεσως πάει αλλού........
για πες για πες... εσυ κάτι ξέρεις...!!!!