γεροντα ντροπι κοριτση πραμα
άντε. Γερόντισσα
γεροντα ντροπι κοριτση πραμα
άντε. Γερόντισσα
Λοιπόν. Έχουμε και λέμε.
Επίσκεψη στο χώρο.
Η διακόσμηση έχει μείνει στη δεκαετία των 60's να μη πω 50's.
Έπιπλα απο την εποχή του Κωνσταντάρα. Νομίζω ότι τον ένα καναπέ τον είχα δει στη θρυλική ταινία ¨οι γαμπροί της ευτυχίας¨. Πέρασαν τα κορίτσια για επίδειξη. Κάποιες όντος μοιάζανε με τη Γεωργία Βασιλειαδου. Unfackable whatsoever. Θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τις κοιτάξεις.
Και ξαφνικά έλαμψε ο χώρος. Αφροδίτη. Μανα Βραζιλιάνα μπαμπάς Έλληνας. Έτσι μου είπε τουλάχιστον. Απίστευτο πρόσωπο και θεϊκό μουλατικο σώμα. Τιμές. 60 μόνο μασάζ 45 λεπτά. 80 μόνο μασάζ 60 λεπτά. 100 μασάζ και ολα τα παρελκόμενα.
Πρώην μασέζ σε κυριλέ μαγαζί. Ξέρει τη δουλειά της.
Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό θα κλεινουμε ραντεβού δυο βδομάδας πριν για να τη δούμε.
Αν συνεχίσει το όνομα της θα μνημονεύετε για έτη πολλά.
Αυτά....
Λοιπόν. Έχουμε και λέμε.
Επίσκεψη στο χώρο.
Η διακόσμηση έχει μείνει στη δεκαετία των 60's να μη πω 50's.
Έπιπλα απο την εποχή του Κωνσταντάρα. Νομίζω ότι τον ένα καναπέ τον είχα δει στη θρυλική ταινία ¨οι γαμπροί της ευτυχίας¨. Πέρασαν τα κορίτσια για επίδειξη. Κάποιες όντος μοιάζανε με τη Γεωργία Βασιλειαδου. Unfackable whatsoever. Θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τις κοιτάξεις.
Και ξαφνικά έλαμψε ο χώρος. Αφροδίτη. Μανα Βραζιλιάνα μπαμπάς Έλληνας. Έτσι μου είπε τουλάχιστον. Απίστευτο πρόσωπο και θεϊκό μουλατικο σώμα. Τιμές. 60 μόνο μασάζ 45 λεπτά. 80 μόνο μασάζ 60 λεπτά. 100 μασάζ και ολα τα παρελκόμενα.
Πρώην μασέζ σε κυριλέ μαγαζί. Ξέρει τη δουλειά της.
Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό θα κλεινουμε ραντεβού δυο βδομάδας πριν για να τη δούμε.
Αν συνεχίσει το όνομα της θα μνημονεύετε για έτη πολλά.
Αυτά....
Τιμές. 60 μόνο μασάζ 45 λεπτά. 80 μόνο μασάζ 60 λεπτά. 100 μασάζ και ολα τα παρελκόμενα.
Αυτά....
Τοτενες αυτη ειναιμάλλον αυτή είναι. μιλάμε για πολύ καλό μασαζ και μανία με την καθαριότητα. ξεχάστε ακάποτα, φιλιά κλπ.
Με 100 ευρά δεν πάω καλύτερα Βουλγαρία να έχω για μια ολόκληρη μέρα το καλύτερο πιπίνι;Τιμές. 60 μόνο μασάζ 45 λεπτά. 80 μόνο μασάζ 60 λεπτά. 100 μασάζ και ολα τα παρελκόμενα.
μαύρο κατάμαυρο στα 100 κατράμι ρίχνω...
με 100 θέλουμε 1 ωρα με φούλ ακα της πίπας με κώλο...
ακούει η διεύθυνση? αλλοιώς έτσι όπως άνοιξε θα κλείσει το μαγαζί...
και παλη ευκαριστουμεΑπό αναγνωριστική επίσκεψη.. Ο χώρος απλά άθλιος. Για την ομορφιά των κορασίδων ότι είπαν οι προλαλίσαντες :S
Τιμές προγραμμάτων δεν υπάρχουν. Ότι και καλά συμφωνίσεις με την "κοπέλα". Ο ορισμός της αρπαχτής..
ναι σ'αυφτο εχης δικιο συνφονοΚαι τα 100 για 1 φορα παρα παρα πολλα ειναι, μαυρο στο μαγαζι μεχρι να βαλουν μυαλο
ναι σ'αυφτο εχης δικιο συνφονο
ευκαρηστουμε να εισαι καλαγια τον μπούτσο είστε
παντος η τιμες στα 60 και 80, τιμες μαγαζιου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Από αναγνωριστική επίσκεψη.. Ο χώρος απλά άθλιος. Για την ομορφιά των κορασίδων ότι είπαν οι προλαλίσαντες :S
Τιμές προγραμμάτων δεν υπάρχουν. Ότι και καλά συμφωνίσεις με την "κοπέλα". Ο ορισμός της αρπαχτής..