Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι ναι η διδιμες ειναι απιστεφτες ειδικα η δυο μαζηΠηγα τη πεμπτη απογευματακι για τη Χριστινα (να δοκιμασω) η το στανταρ μου τη Κατερινα (γνωστη μου απο παλια οπως εχω ξαναπει) αλλα ηταν και οι 2 σε δωματιο
και ετσι οπως βγηκαν Αννα και Δεσποινα με παρομοια ρουχα και πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα μου εκανε κλικ και ρωτησα για διδυμο (ειχα δει και στο site τους που
γραφουν διδυμες και μου ειπε η αλλη κοπελα οτι ειναι 120 τα 45 λεπτα. Τις πηρα λοιπον και πραγματικα δε μετανοιωσα. Μετα το ντουζακι πηγα στο δωματιο και ηρθαν και τα 2 τους μετα απο λιγο. Αρχισαν τα πειραγματα εβγαλαν τα πολλα πολλα ρουχα και αρχισαν το μασαζ καποιες φορες και οι 2 και καποιες εναλλαξ. Μετα καθησα στο καναπε με μενα στη μεση και ποτε χαιδευαν ποτε φιλουσαν και ποτε εγλειφαν. Μετα εναλλαξ ποτε η μια πανω μου ποτε η αλλη, φιλιοντουσαν και μεταξυ τους, πραγμα που με ξεσηκωνε πιο πολυ και μετα στα τεσσερα στο καναπε και εγω ορθιος αλλα δε προλαβα πολυ γιατι ηδη ημουν ετοιμος και τελειωσα ενω ημουν μεσα στη Δεσποινα (παντα με προφυλακτικο) . Γενικα πολυ καλη συμμετοχη και απο τις 2 και καλο και μασαζ αλλα και το δευτερο μερος, προσχαρες με αρκετη ορεξη (οχι βαριεστημενη συμμετοχη) και γενικα ωραια εμπειρια να σε χαιδευουν 4 χερια και να εχεις 2 ωραιες κοπελες να ασχολουνται μαζι σου , αλλη μια φορα πολυ πιο παλια το ειχα κανει και μου αρεσε πολυ που εκατσε και το ξαναεκανα :-)
Παραμύθια για τους αφελείς...Μετα εναλλαξ ποτε η μια πανω μου ποτε η αλλη, φιλιοντουσαν και μεταξυ τους, πραγμα που με ξεσηκωνε πιο πολυ
=====
Δηλαδή καποιες κοπελεςς κανουν και λεσβιακό στο διπλό ?
γιατη δεν πας να δοκιμασης και μετα λες παραμυθια για τους αφελεις οχι μονο λογια ;)Παραμύθια για τους αφελείς...
Και ποιές κάνουν τρίο;;;γιατη δεν πας να δοκιμασης και μετα λες παραμυθια για τους αφελεις οχι μονο λογια ;)
για φανταστιτε ΑΦΡΟΔΙΤΗ+ΚΑΤΕΡΙΝΑ η ΧΡΙΣΤΗΝΑ + με πια θα λεγατε εσης οτη θα ειτανε καλο διδιμο
θα σου δοσο μηα πλιροφορια,προκθες ειρθε ενας πελατης και πιρε ολες της κοπελες σε ενα δωματηο φανταζεσε τη εγυνε μεσα στο δοματηο με 5 κοπελες για βαλε λιγακη την φανταζηα σουΚαι ποιές κάνουν τρίο;;;
ολες της κοπελες μπες και δες εδωTo site δουλευει κανονικα και εχει και νεες φωτο
απ ολες τις κοπελες αλλα και απο τη νεα κοπελα.
Επειδη ακουω διαφορα θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον εχει καποιο προβλημα με οποια κοπελα
(τιμές, συμπεριφορα κλπ)να λετε στη κοπελα να με φωναζει για να το συζητησω εγω μαζί σας
και να ειστε σιγουροι οτι θα βρούμε τη λύση, πολλοι απο σας με ξερετε απο αλλού και ξερετε οτι σχεδον ποτε δεν
ειχα παραπονα για τις υπηρεσιες . Δε θελω για την ωρα να πω κατι για καποια κοπελα
αλλα αν τυχει να κανει κατι πισω απο τις κλειστες πορτες φυσιολογικο ειναι να μη το ξέρω ουτε εγω
ουτε κανεις αλλος, γι αυτο μου το λετε και το τακτοποιουμε.
Οσο για το αν καποιος φιλος θελει να δωσει κατι εξτρα επειδη περασε καλα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ καποιος
αυτο νομιχω συμφωνείτε οτι ειναι δικαιωμά του !!!
Γίνεται αυτό;;;και πόσο πήγε δλδ;;;500Ε;;;και όταν η μία έγλειφε και η άλλη έκανε μασάζ,οι άλλες 3 τί κάνανε,παίζανε μπιρίμπα;;;θα σου δοσο μηα πλιροφορια,προκθες ειρθε ενας πελατης και πιρε ολες της κοπελες σε ενα δωματηο φανταζεσε τη εγυνε μεσα στο δοματηο με 5 κοπελες για βαλε λιγακη την φανταζηα σου
αφτο δεν μπορο να σου το πο αλα θελο να σου πο το να παρις δυο κοπελες σε ενα προγραμα + λεσβικο ειναι νορμαλ,η τρελα δεν σταματαη εχη συνεχιση παρακατο καταλαβενης τη θελο να πο ;)Γίνεται αυτό;;;και πόσο πήγε δλδ;;;500Ε;;;και όταν η μία έγλειφε και η άλλη έκανε μασάζ,οι άλλες 3 τί κάνανε,παίζανε μπιρίμπα;;;
οποτε θες μωρακηέχεις π.μ.θα έρθω κάποια στιγμή να τις δω
ναι κατα καποιο τροπο κανουν χαιδευονται και φιλιουνται ειδικα αν βλεπουν οτι σου αρεσει και σε μενα αρεσε αυτο που εβλεπαΜετα εναλλαξ ποτε η μια πανω μου ποτε η αλλη, φιλιοντουσαν και μεταξυ τους, πραγμα που με ξεσηκωνε πιο πολυ
=====
Δηλαδή καποιες κοπελεςς κανουν και λεσβιακό στο διπλό ?
Δε νομιζω να εχω δωσει δικαιωματα εδω για να αφηνεις υπονοουμενα οτι λεω ψεμματα, για πιο λογο αλλωστε? ουτε ημασταν μαζι στο δωματιοΠαραμύθια για τους αφελείς...
για αφτο μπορουνε να μας πουνε η φιλη μας εδω που εχουνε περαση με της κοπελεςΗ Αφροδίτη και η Χριστίνα καλές φαίνονται,από πρόσωπο δεν ξέρω πώς είναι,ελπίζω να τρώγονται...