+100Πιτσιλόσαυρος ο Γαμώδης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συχνότητα καταθέσεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πανω κατω πρεπει να πηγαινω περιπου τις ιδιες φορες.Αντε να εχω μια μικρη αυξηση 10%.
Οταν αρχισα να μπαινω ειχα αυξησει πολυ τις επισκεψεις μαλλον λογω αυξημενης πληροφορησης,μετα απο λιγους μηνες επηλθε ισορροπια.
Κι εγώ συμφωνώ ότι λόγω περιέργειας έχει ανέβει τελευταία ο ρυθμός μου, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά θα ισορροπήσω στα παλιότερα επίπεδα (μια φορά κάθε 15-20 μέρες)
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το ρεκορ μου ειναι 4 φορες σε 5 μερες οποτε γαμα τα,δεν εχω λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Ψήφισα "αυξήθηκε", το οποίο είναι και η αλήθεια.
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι διαβάζοντας το τι γράφουμε όλοι εδώ, κάτι κάποια στιγμή μου κάνει "κλικ", και σημειώνεται στο μυαλό μου.
Σε πρώτη ευκαιρία, πάω για τσεκάρισμα.
Μπορεί να είναι "σπίτι" (με γλόμπο), μπορεί να είναι "γραφείο", μπορεί να είναι σύσταση απο συναγωνιστή εδώ για κάποια άκρη, πάντως το αποτέλεσμα είναι το πιτσίλισμα.
Πάντως το πράμα έχει καταντήσει (κατάντια είναι αυτό?) να πηδάω κάθε μέρα. Είτε μια καινούρια γκόμενα που έχω (ποτέ δε λέει όχι), είτε πληρώνοντας (από 20 έως 140 είναι η εκταμίευση - προτιμώ πάντως τα φτηνά μη ξοδευόμαστε κι όλας - CT δεν έχω πάρει ποτέ), το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα (αν όχι, άντε 5-6 φορές τη βδομάδα) πιτσιλάω.
Η μαλακία έχει κοπεί απο καιρό.
ʼρα καλά πάμε.
Στο άλλο thread (γιατί πάμε στις πουτάνες) θα προσπαθήσω να το εξηγήσω (και στον εαυτό μου).
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι διαβάζοντας το τι γράφουμε όλοι εδώ, κάτι κάποια στιγμή μου κάνει "κλικ", και σημειώνεται στο μυαλό μου.
Μπορεί να είναι "σπίτι" (με γλόμπο), μπορεί να είναι "γραφείο", μπορεί να είναι σύσταση απο συναγωνιστή εδώ για κάποια άκρη, πάντως το αποτέλεσμα είναι το πιτσίλισμα.
Πάντως το πράμα έχει καταντήσει (κατάντια είναι αυτό?) να πηδάω κάθε μέρα. Είτε μια καινούρια γκόμενα που έχω (ποτέ δε λέει όχι), είτε πληρώνοντας (από 20 έως 140 είναι η εκταμίευση - προτιμώ πάντως τα φτηνά μη ξοδευόμαστε κι όλας - CT δεν έχω πάρει ποτέ), το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα (αν όχι, άντε 5-6 φορές τη βδομάδα) πιτσιλάω.
ʼρα καλά πάμε.
Στο άλλο thread (γιατί πάμε στις πουτάνες) θα προσπαθήσω να το εξηγήσω (και στον εαυτό μου).
Επισκέπτης
κανε με μας περιφανους καυλιαρι μου!!!!respect!!!!πιτσιλατε γιατι χανομαστε ρεεεε!!!!!!Ψήφισα "αυξήθηκε", το οποίο είναι και η αλήθεια.
ʼρα καλά πάμε.
Επισκέπτης
το δικο μου τρεις φορες σε μια μερα η μια σε στουντιο, με την ιδια κοπελα!!!!! και μετα πριν φυγει η ντενις που πηγαινα καθε μερα 2 φορες (πρωι βραδυ) για να εχω αποθεμα!!!το ρεκορ μου ειναι 4 φορες σε 5 μερες οποτε γαμα τα,δεν εχω λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Επισκέπτης
Λογο συνθηκων ειχα σταματησει να πηγαινω σε κοκκινα σπιτακια (καταλαβαινετε τι εννοω).
Απο το Νοεμβριο ΤΟΥ 2005 που βρηκα το site μου ξαναδημιουργηθηκε η επιθυμια του να τα επισκευτω.
Σημερα που μιλαμε καταθετω τουλαχιστον 3 με 4 φορες την βδομαδα.
Για ρεκορ δεν θυμαμαι.
Μια μερα πρωι Σονια απογευμα Αντελα και μια στο σπιτι.
Το site μας εβαλε στον σωστο δρομο.
Μαλλων μας εβγαλε ξανα στον δρομο.
Απο το Νοεμβριο ΤΟΥ 2005 που βρηκα το site μου ξαναδημιουργηθηκε η επιθυμια του να τα επισκευτω.
Σημερα που μιλαμε καταθετω τουλαχιστον 3 με 4 φορες την βδομαδα.
Για ρεκορ δεν θυμαμαι.
Μια μερα πρωι Σονια απογευμα Αντελα και μια στο σπιτι.
Το site μας εβαλε στον σωστο δρομο.
Μαλλων μας εβγαλε ξανα στον δρομο.
εγώ πάλι μάλλον θα σας ΞΕΝΕΡΩΣΩ τελείως. Στο θέμα αυτό ποτέ δεν κοίταξα την "ποσότητα" ή συχνότητα όσο την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Πράγμα που σημαίνει ότι προτιμώ αν είναι ειδικά να απατήσω τη σύντροφό μου να το κάνω με μια κατά πολύ ομορφότερη, καλύτερη στις παροχές υπηρεσιών και φυσικά με απόλυτο κριτήριο το άψογο GFE. Θέματα που σημαίνουν ότι έχουν απορριφθεί στριπτηζάδικα, μασατζίδικα, "σπίτια" και σχεδόν κατά 99,99% γραφεία και έχουν μείνει μόνο City Tours και μάλλον μόνο πριβέ.
Δεν αναφέρω τις ξεκάρφωτες ιστορίες μετά από φλερτ που μπορεί να τύχουν είναι άλλο θέμα τελείως αλλά και αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά καλύτερο από αυτό που έχω πλάι μου κάτι πολύ δύσκολο επίσης.
Τωρα για προσωπικά ρεκόρ επειδή και πάλι είμαι οπαδός του ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ εξαρτάται από το θέμα που έχω απέναντί μου. Αν εξαιρέσω την κοπέλα μου που παρότι όσα κάνω όταν σποραδικά κάνω συνεχίζει εδώ και 4-5 χρόνια να είναι το απόλυτο ερωτικό μου φετίχ σαν σύντροφος ΜΟΝΟ μια τύπισσα κατάφερε να μου αναστατώσει όλες μου τις αισθήσεις και τα σωματικά γίγνεσθαι και αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μου Καλλιστώ την οποία τίμησα σε πριβέ τουρς αρκετές φορές και μία εκ των οποίων σε 3ήμερο νησί (σε φάση μιας ημέρας που το ήθελε και εκείνη καθώς σχεδόν κάναμε σχέση μετά) το κάναμε 6 ή 7 φορές σε ένα 24ώρο αλλά όλες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ όχι τίποτα ακραία και φετιχιστικά. Η αμέσως επόμενη ήταν πριν 3 χρόνια μια κοπέλα 24 χρονών που επίσης παραλίγο να με ταράξει συναισθηματικά και προερχόταν από τοπικό γραφείο και ήταν καταγωγής πολύ κοντινής πάνω από τα βόρεια σύνορα της χώρας μας...
Αυτά και από μένα, καλημέρα και επαναλαμβάνω αν και είναι προσωπικό θέμα καθενός να προτιμάται την ποιότητα και όχι τη συχνότητα ή ποσότητα γιατί ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ....
Δεν αναφέρω τις ξεκάρφωτες ιστορίες μετά από φλερτ που μπορεί να τύχουν είναι άλλο θέμα τελείως αλλά και αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά καλύτερο από αυτό που έχω πλάι μου κάτι πολύ δύσκολο επίσης.
Τωρα για προσωπικά ρεκόρ επειδή και πάλι είμαι οπαδός του ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ εξαρτάται από το θέμα που έχω απέναντί μου. Αν εξαιρέσω την κοπέλα μου που παρότι όσα κάνω όταν σποραδικά κάνω συνεχίζει εδώ και 4-5 χρόνια να είναι το απόλυτο ερωτικό μου φετίχ σαν σύντροφος ΜΟΝΟ μια τύπισσα κατάφερε να μου αναστατώσει όλες μου τις αισθήσεις και τα σωματικά γίγνεσθαι και αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μου Καλλιστώ την οποία τίμησα σε πριβέ τουρς αρκετές φορές και μία εκ των οποίων σε 3ήμερο νησί (σε φάση μιας ημέρας που το ήθελε και εκείνη καθώς σχεδόν κάναμε σχέση μετά) το κάναμε 6 ή 7 φορές σε ένα 24ώρο αλλά όλες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ όχι τίποτα ακραία και φετιχιστικά. Η αμέσως επόμενη ήταν πριν 3 χρόνια μια κοπέλα 24 χρονών που επίσης παραλίγο να με ταράξει συναισθηματικά και προερχόταν από τοπικό γραφείο και ήταν καταγωγής πολύ κοντινής πάνω από τα βόρεια σύνορα της χώρας μας...
Αυτά και από μένα, καλημέρα και επαναλαμβάνω αν και είναι προσωπικό θέμα καθενός να προτιμάται την ποιότητα και όχι τη συχνότητα ή ποσότητα γιατί ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ....
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Συναισθηματικε και ευαισθητε παθιασμενε συναγωνιστη .Το τοπικ ειναι για το ποσες φορες τα σκαμε και εσυ μας μιλησες μεχρι και για τα πιστευω σου για την γκομενα σου .ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ μια τύπισσα κατάφερε να μου αναστατώσει όλες μου τις αισθήσεις το κάναμε 6 ή 7 φορές σε ένα 24ώρο αλλά όλες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ.Η αμέσως επόμενη ήταν πριν 3 χρόνια μια κοπέλα 24 χρονών που επίσης παραλίγο να με ταράξει συναισθηματικά
Την επομενη φορα που θα ποσταρεις πες μας και για τα παιδικα σου χρονια και την πρωτη σου φορα .
Κατι μου λεει οτι επειδη εισαι συναισθηματιας δεν κανει να καταθετεις πλεον σε αλλες.
Αληθεια η κοπελα σου το ξερει οτι ποσταρεις για πουτανες?
Μηπως οταν το εκανες με την 24χρονη εκλαιγες απο ευτυχια κιολας?
Περα απο την πλακα ομως καλο ειναι οι καταθεσεις να ειναι παντα σε χαμηλα νουμερα διοτι ειναι πιο συμφορο να βρεις μια γκομενα απο το να δινεις 50ρικα σε ρωσιδες.
Οπως ειπα λοιπον και σε προηγουμενο ποστ πρωτα βρισκουμε γυναικα για τον ψυχισμο μας και μετα το μπουρδελα.κομ.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Συμπαθα με συντροφε χουμορ εκανα.Μη με παρεξηγειτε..
Συμπαθα με συντροφε χουμορ εκανα.Μη με παρεξηγειτε..
περα απο την πλακα και παρα το γεγονος οτι ο φιλος σε καθε ποστ του τονιζει το οικονομικο του status και οτι πηγαινει μονο με ct, εχει μια εμφυτη ευγενεια και συγγραφικο ταλεντο!
το σαιτ μου άνοιξε τα μάτια! πρίν 1 στις 15 τώρα 1 ή 2 κάθε εβδομάδα (καμια φορά και πολύ παραπάνω).
και σου εκλεισε την τσεπη τιτανοτεραστιε bordel!!!
δεν πειραζει.
φυσικα και οχι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 22K