Και όμως ..και έχεις μπει και έισαι και ο ίδιος. εκτώς και αν δε λιγουρέυτικες ποτέ να "πάρεις" απο την πίσω πόρτα το στρογγυλό πεταχτό κολαράκι της barwoman .Είσαι την ώρα που δίνεις το σπέρμα που προορίζετε για την αναπαραγωγή στο στόμα της κοπέλας σου. Ξέρεις.....αν ψάξουμε να βρούμε διαστροφές θα βγεις και εσύ ο πλέων διεστραμένος και η ποιό ξενερωτη κοπέλα που είχες θα φαντάζει η super τσουλάρα.
Και κάτι τελευτάιο..θα δεχτώ οτι πρέπει να είσαι τσούλα για να κάνεις τέτοιο πράγμα .Εσυ πώς θα χαρακτήριζες τις υπόλυπες που ενω το φαντασιόνονται(αν όχι αυτό φαντασιόνονται αλλα όργια με μελαμψους διμετρους γραμομενους κλπ κλπ την ωρα που λείπει ο σύζηγος και πολλές ακόμα και την ώρα που κάνουν σεξ με το τέρι τους.) και δε το κάνουν και το πέζουν και παρθενοπιπίτσες οταν θίγετε τέτοιο θέμα.? Πρόσεχε τι θα πέις γιατι και η γυναίκα σου θα είναι μια απο αυτές . s&m_2
Vic85, θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι προτιμώ να έχω δίπλα μου μια γυναίκα απόλυτα συνειδητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα,
παρά μια παρθενοπιπίτσα, η οποία το παίζει Κυρία και στην πρώτη ευκαιρία θα στα φορέσει ή θα σου πρήζει τα @@@@@ με την κάθε παπαριά.
Προσωπικά αν και είχα δύο εμπειρίες σχετικές, την πρώτη το έκανα γιατί δεν είχα καν αισθήματα για τη "σύντροφό" μου (άρα δεν ήταν σουίνγκινγ, αλλά κάτι σαν παρτούζα)
τη δεύτερη φορά είχα κάποια αισθήματα, αλλά η κατάσταση ξέφυγε, γιατί δεν υπήρχε αυτή η χημεία μεταξύ μας, το δέσιμο και χάθηκε εντελώς το νόημα το σουίνγκινγκ.
Για μένα η έννοια σούινγκινγκ είναι το κάνουμε για την πάρτη μας, για να γουστάρουμε και οι δυο και στο τέλος της βραδυάς την κάνουμε και κοιμόμαστε αγκαλιά,
αλλά οι ισορροπίες δυστυχώς παραμένουν εξαιρετικά λεπτές.