Νέα

swinging -φαντασιώσεις-ζευγάρια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jmg_couple
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jmg_couple

jmg_couple

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που και οι 2 είναι σεξουαλικά διεστραμμένοι.. στο μυαλό των οποίων δεν μπορώ να μπω με την καμια

Και όμως ..και έχεις μπει και έισαι και ο ίδιος.  εκτώς και αν δε λιγουρέυτικες ποτέ να "πάρεις" απο την πίσω πόρτα το στρογγυλό πεταχτό κολαράκι της barwoman .Είσαι την ώρα που δίνεις το σπέρμα που προορίζετε για την αναπαραγωγή στο στόμα της κοπέλας σου. Ξέρεις.....αν ψάξουμε να βρούμε διαστροφές θα βγεις και εσύ ο πλέων διεστραμένος και η ποιό ξενερωτη κοπέλα που είχες θα φαντάζει η super  τσουλάρα.
Και κάτι τελευτάιο..θα δεχτώ οτι πρέπει να είσαι τσούλα για να κάνεις τέτοιο πράγμα .Εσυ πώς θα χαρακτήριζες τις υπόλυπες που ενω το φαντασιόνονται(αν όχι αυτό φαντασιόνονται αλλα όργια με μελαμψους διμετρους γραμομενους κλπ κλπ την ωρα που λείπει ο σύζηγος και πολλές ακόμα και την ώρα που κάνουν σεξ με το τέρι τους.) και δε το κάνουν και το πέζουν και παρθενοπιπίτσες οταν θίγετε τέτοιο θέμα.? Πρόσεχε τι θα πέις γιατι και η γυναίκα σου θα είναι μια απο αυτές . :s&m_2:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εγω όσο μεγαλώνω τείνω να καταλήξω οτι τα ζευγάρια που κάνουν swinging είναι αυτά που πραγματικά ζούν την ολοκλήρωση. Οταν μία γυναίκα και ενας αντρας μοιράζονται τις πιο κρυφές τους σκέψεις , χωρίς να μπαίνουν ζήλιες κλπ τότε νομίζω ότι πραγματικά έχουν γίνει "ενα" και δεν χωρίζονται πια παρά μόνο απο τον θάνατο.  :)
Αληθεια το πιστευεις αυτο ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
μπα δεν ειναι σπανιο πια,το swinging σε ολες του τις μορφες (same-soft-full) οταν γινεται συνειδητοποιημενα λειτουργει ως διεγερτικο αναμεσα στο ζευγαρι ακομη και εαν δεν ειναι απολυτα ενεργο τη δεδομενη στιγμη,αλλωστε μη ξεχναμε ολα απο το μυαλο μας ξεκινουν :)
Το κανεις με τη γυναικα σου ή με τη γκομενα ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Αμμα χωρίσαν επειδή κάνανε ενα σεξουαλικό  παιχνίδι με άλους και μάλιστα χωρίς χωρίς συναίσθημα.....τότε είχανε χωρίσει ηδη και δε το είχανε καταλάβει.

σωστο κ αυτο

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του ισορροπίες.
Επίσης παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο. π.χ. σημαίνει κάτι ο ένας για τον άλλον;
γιατί στο φλου λίγοι θα είχαν πρόβλημα.
το πιο πιθανό για τέτοιες φάσεις είναι ή κατι φλου ή κατι σοβαρό αλλά με πολύ εμπιστοσύνη και οικειότητα.όταν παίζει έρωτας δύσκολα γίνεται αποδεκτό το swing(και βασικά και το κέρατο και οτιδήποτε έχει να κάνει με μοίρασμα συντρόφου).
Ετσι

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Το κανεις με τη γυναικα σου ή με τη γκομενα ?

swinging δεν κανεις με γκομενα που εχεις για τ αρχιδια σου,εκει απλα γαμας οτι να ναι....για να παιξεις στο swinging πρεπει να ξερεις τον ανθρωπο διπλα σου  να υπαρχει αμοιβαια εμπιστοσυνη και να ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις ωστε το επομενο πρωι σα ζευγαρι να νιωθεις καλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
swinging δεν κανεις με γκομενα που εχεις για τ αρχιδια σου,εκει απλα γαμας οτι να ναι....για να παιξεις στο swinging πρεπει να ξερεις τον ανθρωπο διπλα σου  να υπαρχει αμοιβαια εμπιστοσυνη και να ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις ωστε το επομενο πρωι σα ζευγαρι να νιωθεις καλα
Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι!
Θα πρέπει να είσαι εντελώς αμάσητος (χωρίς αισθήματα) και στα αρχίδια σου για να μπορείς να "δώσεις" σε άλλον αυτό που αγαπάς εσύ. Κι εγώ έχω κάνει swinging αλλά με γκόμενα που δεν μου έλεγε τίποτα συνασθηματικά. Οι θεωρίες περί αμοιβαίας εμπιστοσύνης και απόλυτης άνεσης με το ταίρι σου δεν με πείθουν. Η κτητικότητα της ερωτικής συντρόφου βρίσκεται στο DNA κάθε αρσενικού εδώ και εκατομμύρια χρόνια.   

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Μα τι λες κοπελα μου. Αν εχεις γκομενα με "ελευθερα μυαλα" δεν μπορει να κανεις σουινγκινγ?  :think:

OP
OP
jmg_couple

jmg_couple

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οι απόψεις είναι χιλιάδες περι του θέματος.Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε έιναι οτι δεν έχει καμια σχέση η καθημερινότητα του ζευγαριού η αγάπη η αλληλοεκτίμιση ο σεβασμός κλπ κλπ  με τη σεξουαλική του ζωή και γενικά με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους.Για παράδειγμα ..ολες μας θέλουμε μια αγκαλιά και μια γλυκιά κουβέντα μια ένδειξη συμπαράστασης  όταν έχουμε τις μάυρες μας τα νέυρα μας απο τη δουλεια που έχουμε η που δε μπορούμε να βρουμε.ολες μας χωρίς καμία εξέρεση θέλουμε τον άντρα εκτώς απο σύντροφο και λίγο πατέρα στην καθημερινοτητα μας να νιώθουμε οτι μπορούμε να ακουμπίσουμε σε μια δύσκολη ( και δεν ενοώ οικονομικά για να μη παρεξηγηθώ)
Στο κρεβάτι αλάζουν λίγο τα πράγματα και έτσι πρέπει να γίνετε.Το "αγάπη μου" δίνει τη θέση του σε προστυχοβρομόλογα η αγκαλία σε τραβηγματα μαλιων και μπατσάκια και σε γενικές γραμμες αφηνόμαστε στον πορνοσταρ που κρύβουμε μεσα μας.
Εν κατακλείδι λοιπόν  εγω θεορώ ανήθικο χυδέο και ατιμία να ονειρέυομαι να ζήσω με άλλον άντρα να αφήσω στα κρυα του λουτρου τον σύντροφό μου επειδη κάποιος άλλος έχει μεγαλύτερο εισόδημα μεγαλύτερο αμάξι μεγαλύτερο <μόριο> και μου προσφέρει μεγαλύτερη ασφαλεια γενικά.
Θεορω οτι πουτανιά δεν είναι να πεις αυτο το ζευγάρι είναι κόλαση και θέλω να το πηδήξουμε μαζι ενα δυο τρια άντε 4 βράδυα. Δε θα θεορήσω τον εαυτό μου τσούλα επειδή θέλω για παράδειγμα το αρσενικό να με υποτάσει και να με <ξεφτιλίζει> στο κρεβάτι .Ετσι και αλιώς όλοι μας μέσα μας κρύβουμε ζωόδη ένστικτα και καλό είναι να εκτονονονται εκεί που πρέπει. οχι στην καθημερινότητα μας γιατι κακά τα ψέματα, κορίτσια κυρίος,η ποιό ζωόδης συμπεριφορα είναι όταν παρατάμε το σύντροφό μας επειδή κάποιος άλλος μας ξελόγιασε μας έταξε μας σαγήνευσε .Εκει εντοπιζω εγω τις τσούλες τις πουτάνες τις ανήθικες. Αυτες που τα κάνουν αυτά και οι χειρότερες είναι αυτές που τα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τα κάνουν κάποια στιγμή όταν έχουν και παιδιά.
Soryy  αν κούρασα ... καλημέρα 

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
410
Πόντοι
301
Και όμως ..και έχεις μπει και έισαι και ο ίδιος.  εκτώς και αν δε λιγουρέυτικες ποτέ να "πάρεις" απο την πίσω πόρτα το στρογγυλό πεταχτό κολαράκι της barwoman .Είσαι την ώρα που δίνεις το σπέρμα που προορίζετε για την αναπαραγωγή στο στόμα της κοπέλας σου. Ξέρεις.....αν ψάξουμε να βρούμε διαστροφές θα βγεις και εσύ ο πλέων διεστραμένος και η ποιό ξενερωτη κοπέλα που είχες θα φαντάζει η super  τσουλάρα.
Και κάτι τελευτάιο..θα δεχτώ οτι πρέπει να είσαι τσούλα για να κάνεις τέτοιο πράγμα .Εσυ πώς θα χαρακτήριζες τις υπόλυπες που ενω το φαντασιόνονται(αν όχι αυτό φαντασιόνονται αλλα όργια με μελαμψους διμετρους γραμομενους κλπ κλπ την ωρα που λείπει ο σύζηγος και πολλές ακόμα και την ώρα που κάνουν σεξ με το τέρι τους.) και δε το κάνουν και το πέζουν και παρθενοπιπίτσες οταν θίγετε τέτοιο θέμα.? Πρόσεχε τι θα πέις γιατι και η γυναίκα σου θα είναι μια απο αυτές . s&m_2

Vic85, θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι προτιμώ να έχω δίπλα μου μια γυναίκα απόλυτα συνειδητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα,
παρά μια παρθενοπιπίτσα, η οποία το παίζει Κυρία και στην πρώτη ευκαιρία θα στα φορέσει ή θα σου πρήζει τα @@@@@ με την κάθε  παπαριά.

Προσωπικά αν και είχα δύο εμπειρίες σχετικές, την πρώτη το έκανα γιατί δεν είχα καν αισθήματα για τη "σύντροφό" μου (άρα δεν ήταν σουίνγκινγ, αλλά κάτι σαν παρτούζα)
τη δεύτερη φορά είχα κάποια αισθήματα, αλλά η κατάσταση ξέφυγε, γιατί δεν υπήρχε αυτή η χημεία μεταξύ μας, το δέσιμο και χάθηκε εντελώς το νόημα το σουίνγκινγκ.

Για μένα η έννοια σούινγκινγκ είναι το κάνουμε για την πάρτη μας, για να γουστάρουμε και οι δυο και στο τέλος της βραδυάς την κάνουμε και κοιμόμαστε αγκαλιά,
αλλά οι ισορροπίες δυστυχώς παραμένουν εξαιρετικά λεπτές.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Vic85, θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι προτιμώ να έχω δίπλα μου μια γυναίκα απόλυτα συνειδητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα,
παρά μια παρθενοπιπίτσα, η οποία το παίζει Κυρία και στην πρώτη ευκαιρία θα στα φορέσει ή θα σου πρήζει τα @@@@@ με την κάθε  παπαριά.

Προσωπικά αν και είχα δύο εμπειρίες σχετικές, την πρώτη το έκανα γιατί δεν είχα καν αισθήματα για τη "σύντροφό" μου (άρα δεν ήταν σουίνγκινγ, αλλά κάτι σαν παρτούζα)
τη δεύτερη φορά είχα κάποια αισθήματα, αλλά η κατάσταση ξέφυγε, γιατί δεν υπήρχε αυτή η χημεία μεταξύ μας, το δέσιμο και χάθηκε εντελώς το νόημα το σουίνγκινγκ.

Για μένα η έννοια σούινγκινγκ είναι το κάνουμε για την πάρτη μας, για να γουστάρουμε και οι δυο και στο τέλος της βραδυάς την κάνουμε και κοιμόμαστε αγκαλιά,
αλλά οι ισορροπίες δυστυχώς παραμένουν εξαιρετικά λεπτές.
Ετσι ακριβως!!!! Αλλα ολοι εξακολουθητε να θεωρητε swinging την ανταλλαγη συντροφων και μονο,ενω υπαρχουν τοσες πολλες εκδοχες...Swinging δεν ειναι μονο το full swap σε εκδοση same room η completely open αλλα και το same room η το soft swap το οποιο διαχωριζετε και σε girl on girl only,touching or oral και πολλα αλλα οποτε μη επιμενετε μονο στο καθαρο σεξ  ;)

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μα τι λες κοπελα μου. Αν εχεις γκομενα με "ελευθερα μυαλα" δεν μπορει να κανεις σουινγκινγ?  :think:
εκει κανεις παρτουζα οπως κανεις και με τις χαρτζιλικωμενες καμια σχεση με swinging....Δεν εχετε καταλαβει οτι μεσα απο το swinging δημιουργουνται φιλικες σχεσεις και οικογενειακες γιατι τα ζευγαρια που ειναι μεσα σ αυτο οταν τελειωνει το εργο στο κρεββατι μετα επανερχονται στη κανονικη τους ζωη,ετσι μπορει με ενα ζευγαρι που εχεις παιξει μετα να βγεις για φαγητο η για ποτο η ακομη να πας για μπανιο μαζι με τα παιδια σου και φυσικα το ερωτικο δεν υπαρχει πουθενα οποτε αυτα με τη γκομενιτσα δεν τα κανεις....ασε που μπορει να γνωρισεις ενα ζευγαρι να μην κολλησετε ως προς τα του σεξ αλλα να κανεις εκπληκτικη παρεα χωρις τιποτα το ερωτικο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εκει κανεις παρτουζα οπως κανεις και με τις χαρτζιλικωμενες καμια σχεση με swinging....Δεν εχετε καταλαβει οτι μεσα απο το swinging δημιουργουνται φιλικες σχεσεις και οικογενειακες γιατι τα ζευγαρια που ειναι μεσα σ αυτο οταν τελειωνει το εργο στο κρεββατι μετα επανερχονται στη κανονικη τους ζωη,ετσι μπορει με ενα ζευγαρι που εχεις παιξει μετα να βγεις για φαγητο η για ποτο η ακομη να πας για μπανιο μαζι με τα παιδια σου και φυσικα το ερωτικο δεν υπαρχει πουθενα οποτε αυτα με τη γκομενιτσα δεν τα κανεις....ασε που μπορει να γνωρισεις ενα ζευγαρι να μην κολλησετε ως προς τα του σεξ αλλα να κανεις εκπληκτικη παρεα χωρις τιποτα το ερωτικο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Μην μπερδευεις το σουινγκινγ και την ανταλλαγη συντροφων με τον γαμο. Αν εισαι παντρεμενη και εχεις τασεις σουνγκινγ δεν θα παραμεινεις παντρεμενη για πολυ καιρο!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
αν ειχα γκομενα σε σοβαρη σχεση δεν θα το εκανα...
αν ειχα γκομενα που ηθελα μονο να την πηδαω ναι θα το εκανα...ουτε που θα με ενοιαζε...

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μην μπερδευεις το σουινγκινγ και την ανταλλαγη συντροφων με τον γαμο. Αν εισαι παντρεμενη και εχεις τασεις σουνγκινγ δεν θα παραμεινεις παντρεμενη για πολυ καιρο!

ειμαστε αρκετα χρονια μαζι και μια χαρα το παμε το εργο με το swinging.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Δηλαδή....θέλεις να μας πείς οτι εσύ όταν είσαι σε σχέση δεν έχεις πέξει το πουλάκι σου για άλλη κοπέλα?Εγω είμαι σίγουρη οτι έχεις φαντασιώσεις ακόμα και με φίλες της κοπέλας σου που τυχένει να είναι ολίγον τι εμφανίσημες..και σε ροτάω τώρα και εγώ. Δε σου φτάνει η κοπλεά σου/γυνάικα σου και  ποθεις κρυφά και άλλες?
Λυπάμει που θα στο πω έτσι ψυχρά αλλα είναι προτιμότερο να ζείς μέσα στην τρέλα και την ηδονή εκπληρόνοντας απο κοινού με το σύντροφο σου τις φαντασιώσεις σου παρα να ζέις μέσα στην εσωτερική καταπίεση και την υποκρισία.  :idiot:

Κλώνος Bluekiss ή μου φαίνεται???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom