Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Κηφισσού 35 - Νεο Φάληρο
στο ισογειο ειναι το μπαρ για ποτο γνωριμια και κατω ειναι το playroom με κρεβατια, κουνια, lockers για να αφησεις πραγματα, ντουζιερες γενικα πολυ καθαρος χωρος. τωρα αμα αναψει το παρτυ παιζει και σεξ στο μπαρ και οπου να'ναι (οπως ειχε γινει στο παρτυ με τα εσωρουχα που ειχαν κανει) και θα ξανακανουν στις 5/4
Αν μπορείς στείλε pm με περισσότερες πληροφορίες για το πάρτυ στις 5/4.
Δεν εχω να στειλω αλλες πληροφοριες, στο site τους εχει διευθυνση παιρνεις την κοπελα,φιλη,γυναικα,γκομενα,βιζιτα και πας. πατε κατω στα locker βγαζετε ρουχα και ανεβαινετε με τα εσωρουχα για ποτο, και μετα οτι κατσει
Με ρομπίτσα (όπως στα FKK) κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα και πιό άνετα.
δεν
Δεν εχω να στειλω αλλες πληροφοριες, στο site τους εχει διευθυνση παιρνεις την κοπελα,φιλη,γυναικα,γκομενα,βιζιτα και πας. πατε κατω στα locker βγαζετε ρουχα και ανεβαινετε με τα εσωρουχα για ποτο, και μετα οτι κατσει
Ρώτησα γιατί η ιστοσελίδα τους δεν μου φένεται ενημερωμένη. Το τελευταίο event που έχει είναι από τις 18/01 και δεν αναφέρεται κάτι άλλο για Απρίλη.
Ευχαριστώ σορντ,μ'έφτιαξες
Ευχαριστώ σορντ,μ'έφτιαξες
Σορντ ξέρεις αν το κλαμπ παίζει και καθημερινές κι αν το ξενοδοχείο έχει υδρομασαζ ή δωμάτια με θέματα .Κι αν θυμάσαι και τιμές
δεν
και που θα βρουμε βιζιτα φθηνη για ολο το βραδυ? φιλη δεν εχω καμμια που να θελει να δοκιμασει